Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Cabana Negoiu, în Muntii FAGARASULUI
Situata pe culmea Serbotei, aproape de limita superioara a padurii. Altitudine: 1546m Acces: din Porumbacu de Sus, pe drum forestier (cca. 16 km) pina dupa confluenta vailor Serbota si Saratii, apoi pe poteca marcata (triunghi albastru) ce urca piciorul muntelui Serbota pina la cabana (cca. 2 ore) Istoric: In 1881 Siebenburgische KarpathenVerein (SKV, Societatea Carpatina Transilvaneana)... [detalii punct]


Comentarii primite de
"Cabana Negoiu"
Fără foto liliana cazacu, Vineri, 8 Aug 2008, 12:43

am ajuns in weekendul 2-3 august la cabana Negoiu, unde, conform cabanierilor, nu s-a mai inregistrat asa puhoi de lume din '89:). Doamna Mioara e super faina si berea e rece si mincarea e buna si exista scrinciobe si cos de baschet si abia astept sa mai merg o data.

Fără foto Tudor Caraciuc, Marţi, 5 Aug 2014, 12:34

Aveti mare grija, nu se respecta rezervarile!
Am fost in 2 august la cabana, aveam rezervare la prici, insa, desi am ajuns la o ora rezonabila (18.30), locurile erau date! S-a gasit partial o rezolvare cu o camera, insa dupa 2 ore de asteptare nu aveam toti unde sa dormim.. asa ca am dormit 3 pe 2 paturi.
A doua zi dimineata la ora 9.15 am cerut omleta, insa mi s-a taiat scurt si urat ca nu se mai face mancare dupa ora 9, si ca sa ma uit pe programul afisat.
Nu intru in toate detaliile, insa atitudinea cabanierilor a fost uracioasa si indiferenta. Pacat de zona frumoasa in care se afla cabana..
De evitat!

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii