Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Întoarcerea la sălbăticia munților Vrancei. Traversare Vrancea - Penteleu.


published Tue, May 31, 2011, 11:50 am in de-ale lui Ioan Stoenică

In prima excursie din muntii Vrancei (facuta cu doar cateva zile inaintea acesteia) am simtit ca muntii astia sunt mult prea salbatici ca sa mai vin vreodata singur in ei. Si daca simteam ca dupa acea excursie voi avea nevoie de o excursie de relaxare in muntii Grohotisului, iata cum lucrurile ”rele” se pierd in multitudinea trairilor frumoase si interesante. Si astfel muntii Grohotisului mi-ar fi parut un pas inapoi, iar dorinta de evolutie, de a invata, de a cunoaste, de a trai intens – m-a impins tot spre muntii Vrancei! Pentru ca intr-adevar nu mi-as mai fi dorit sa merg singur, am insistat sa mearga fratele meu cu mine – dar el nu e asa, si n-am reusit sa-l conving – desi i-am prezentat o multime de lucruri si trairi care sa te faca sa vrei sa renunti cateva zile la confortul cu care esti obisnuit, si sa traiesti ceva diferit! As fi mers cu el, cu altcineva nu cred ca as fi vrut sa merg in muntii Vrancei – trebuia sa fie cineva in care sa pot avea incredere si cu care sa stiu ca m-as intelege bine, nu cineva cu care n-am mai fost niciodata pe munte, ca sa descopar ca nu ne potrivim – la mers, la ganduri etc. Asa ca pana la urma am plecat tot singur, ca pe mine ma pot baza si pot sa ma alerg prin cate bălării vreau si nu ma plang...

Permalink - 7 comentarii

Maraton Apuseni @ Alpinet


published Mon, May 23, 2011, 12:39 pm in de-ale lui ady beleanu

Vino sa alergi la Maraton Apuseni!   
Maraton Apuseni este o competitie sportiva de alergare montana organizata de Clubul Alpin Roman – sectia Universitara Cluj. 
In perioada 23 mai -19 iunie  Maraton Apuseni te provoaca la concurs. Raspunde corect la intrebarea saptamanii pe  www.alpinet.org  si poti fi unul dintre cei 4 membrii Alpinet care vor participa gratuit pe 25 iunie la primul maraton din Apuseni!

Permalink - 6 comentarii

Singur in sălbăticia munților Vrancei (1)


published Wed, May 11, 2011, 10:39 am in de-ale lui Ioan Stoenică


Permalink - 6 comentarii