Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share


      Revista Munţii Carpaţi este editată, acum, de Concept Media International SRL. O să ziceţi: "În regulă. Câtă vreme apare şi o găsesc la taraba cu care m-am acomodat, e bine; nu mă interesează cine este editor şi cine dă banii."
      De fapt, problema apariţiei şi existenţei revistei a trecut, după atâta timp de la primul număr, brusc - o dată cu schimbarea editorului - în mâinile... Dumneavoastră! Până acum, cei mai mulţi dintre cititori nu au dat importanţă mesajelor mele "cuminţi", însă repetate: "...abonaţi-vă,...dăm pe difuzare jumătate din preţul revistei etc. etc." Gata! Gura sacului s-a strâmtat, nu pentru că s-a dorit asta, ci pentru că cititorii o cer!!!
      Mai explicăm o dată: câtă vreme preţul revistei este mare, pentru că înglobează în jumătate din el cheltuielile pentru plimbarea pe la tarabe, se consideră că scopurile finanţatorilor - existenţa unei publicaţii de ţinută, cu multă informaţie la zi, sprijinirea turismului românesc şi oferirea de alternative sănătoase pentru timpul liber - nu mai sunt respectate.
      Finanţatorul constată că sprijină de fapt viaţa unor vânzători de presă care... nu îşi fac treaba. Există, desigur, destule puncte unde punem revista în vânzare şi lucrurile merg normal, adică primim banii din vânzări pe măsură ce ei se încasează. Dar, din păcate, aceste locuri sunt mult mai puţine decât acelea unde revista se vinde şi de unde primim banii după multe luni de zile şi după alte multe cheltuieli auxiliare; iar când îi primim, din cauza devalorizării, nu mai reprezintă decât o parte necorespunzătoare din ceea ce ni se cuvenea. Bineînţeles, "colaborăm" şi cu foarte multe firme de unde nu prea mai sunt şanse să recuperăm banii! Nu vom întrerupe în perioada următoare lucrul cu difuzorii de presă care îşi fac corect meseria; dar suntem nevoiţi să rupem relaţiile cu cei neserioşi. Asta înseamnă că trebuie să vă abonaţi! Şi încă urgent de tot! Acum!
      Am acceptat să fiu numit administrator la Concept Media International SRL, împovărat fiind acum şi cu tot ansamblul de angarale ce decurg din aplicarea şi respectarea legislaţiei. Eu iubesc muntele şi consider un privilegiu faptul că pot lucra la realizarea acestei reviste. Nu am de gând să sprijin şmecherii din reţelele de difuzare şi nici nu mă gândesc să cheltui banii care mi se dau pe mână pe comodităţile unor cititori. Trebuie să ne înţelegem clar şi imediat! Dacă vă abonaţi, veţi primi revista la un preţ cu 37, 5 - 40, 5 % mai mic decât cel tipărit. Cei care nu se vor abona vor trebui să achiziţioneze revista la preţuri mai mari de la lună la lună; şi ce vor plăti în plus, după cum v-am explicat de atâtea ori până acum, nu va intra în construirea următoarei reviste ci în buzunarul acelei mari părţi neserioase dintre difuzori.
      Aţi văzut că printre iubitorii de munte sunt fotografi şi autori deosebiţi; noi i-am promovat şi vom face asta şi în continuare cu persoanele care altfel este puţin probabil să găsească spaţiul şi condiţiile necesare pentru a vă transmite din bucuriile pe care le-au trăit, din secretele căilor spre frumos. V-ar place să nu vă mai "întâlniţi" cu Trestian Găvănescu? V-ar place să nu-l mai citiţi pe Dinu Mititeanu? V-aţi lipsi de noianul de informaţii venite din toată ţara? V-ar place, una peste alta, să nu mai primiţi în casă mesajul de speranţă al muntelui?
      Dumneavoastră puteţi opri numărătoarea inversă în ceea ce priveşte existenţa revistei Munţii Carpaţi! Bineînţeles, dacă vreţi! Ea a început şi nu poate fi lungă! Calculaţi, comparaţi, acţionaţi imediat! Abonaţi-vă acum!


Author: Ică Giurgiu
Views: 3592, Last update: Fri, Aug 1, 2003


Login or register to comment