Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share
Posted by: Maria Bularca in de-ale lui Valentina Preotu

Workshop de fotografie cu Mihai Moiceanu - un AN de succese

Programul workshop-urilor de fotografie pentru 2006 s-a incheiat. In tot acest an, workshop-urile au adunat participantii de toate varstele, cu ocupatii diferite, cu camere foto diferite, dar cu o pasiune comuna: fotografia. Amatori sau mai putin amatori, participantii au apreciat cu totii informatiile primite, sfaturile lui Mihai Moiceanu, dar si faptul ca pe parcursul a cateva zile au cunoscut oameni ca ei, cu care au legat prietenii si cu care au impartasit impresii, temeri, dorinte. O parte dintre ei au devenit clienti fideli, revenind de doua, trei sau chiar patru ori, iar altii si-au adus prietenii, amatori si ei de fotografie. Desi, in mare, s-a mers dupa acelasi tipar, fiecare workshop a fost unic in felul sau. Un factor important l-a jucat vremea. In functie de capriciile ei, sesiunile de fotografie au fost mai interesante sau mai putin interesante. Dar, in general, vremea a fost prietena cu participantii si le-a oferit posibilitatea de a se bucura de natura si de subiecte numai bune de fotografiat. Iar in acele sesiuni cand vremea a fost capricioasa, provocarea a fost mai mare deoarece se spune ca:"Fotograful adevarat pe vreme rea se cunoaste.

Pentru participanti dar si pentru vizitatori, site-ul www.cameramm.ro aupastreaza amintirile acestor experiente in sectiunea Workshop la "making of".De curand au fost adaugate si imagini de la actiunile din octombrie si noiembrie. La "galerie"au aparut nume noi si fotografii realizate in cadrul acestor cursuri.

Pentru anul 2007, programul este stabilit. Opt sesiuni de workshop-uri isi asteapta participantii. Inscrierile au inceput deja, Mihai Moiceanu invitand si alti iubitori de natura si fotografie sa il insoteasca pe meleagurile frumoase din zona Bran. Fiecare anotimp imbraca aceasta zona in haine diferite si ii ofera fotografului peisaje unice, inedite. Daca iarna ne atrage cu jocul ei de lumini, cu albul zapezii, primavara ne imbie cu un covor multicolor de flori. Vara ne ofera ragazul de a zabovi langa fiecare subiect atat cat dorim, deoarece ziua e lunga si darnica cu timpul, iar toamna ne rezerva poate cel mai fascinant joc de culori, atat pe cer cat si prin paduri si sate.

Workshop-urile de fotografie se adreseaza persoanelor ce au ca pasiune fotografia, indiferent daca cunostintele in domeniu sunt minime sau aprofundate. Pasionatii pot afla secretele fotografiei de peisaj de la unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de gen, Mihai Moiceanu. Workshop-urile cuprinde seminarii scurte pentru introducere in tema, urmate de sesiuni de fotografie in natura si analiza imaginilor obtinute.

Mai multe detalii pe

http://www.cameramm.ro/workshop---------.htm

Author: Valentina Preotu
Views: 7479, Last update: Mon, Nov 27, 2006


Login or register to comment