Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share
Posted by: ady beleanu in de-ale lui ady beleanu

Ecco şi Alpinet te invită la Concurs!

Noi, cei de la ECCO, suntem pasionati de producerea de incaltaminte. Ne straduim sa surprindem si vrem sa dezvoltam designuri si produse inovative - fara sa trebuiasca sa compromitem conceptul de calitate si confort care se gaseste la baza fiecarui produs ECCO si bineinteles a companiei noastre.
Nu vrem sa fim cei mai mari - noi vrem doar sa fim cei mai buni.

Compania ECCO a fost fondata in 1963 in Danemarca iar in prezent este lider global printre producatorii de incaltaminte high-tech. Varietatea colectiilor ECCO se adreseaza oamenilor de toate varstele. Dezvoltarea de produs si productia sunt impartite in patru divizii: Femei, Barbati, Copii si Bebelusi. Fiecare din diviziile de Femei si Barbati sunt impartite in subdiviziile Business, Casual si Performance.

Produsele ECCO ocupa un rol central printre incaltamintea sport prin categoriile Golf, Outdoor, Walking si Running. Esenta strategiei care sta la baza produselor ECCO este si va fi tehnologia injectiei directe. Aceasta tehnologie este marca distinctiva pentru ECCO si impreuna cu forta inovativa si functionalitatea produselor reprezinta filosofia ECCO. Vanzarile mari de-a lungul timpului demonstreaza ca combinatia acestor calitati eete foarte popolara printre clienti. Valorile de baza includ calitatea si confortul, cele mai dorite caracteristici la incaltaminte.

Pentru această iarna, ECCO a pregatit cea mai buna combinatie de caracteristici pentru orice expeditie: talpa Vibram - confera aderenta maxima pe orice tip de suprafata si in orice condiţii climaterice; membrana Gore-TEX - asigura impermeabilitate 100% si, in acelasi timp, lasa piciorul sa respire; pielea de Yak este de 3 ori mai rezistenta fata de orice alt produs outdoor de pe piata, iar talpa injectata PU, sporeste confortul prin ameliorarea socurilor si flexibilitate.
Cele trei tipuri de incaltaminte din seria X se bazeaza pe tehnologia RECEPTORŽ dezvoltata in cursul faimoasei expeditii Sirius din 2000 in Groenlanda. Echipati cu unul din performerii remarcabili ECCO - gheata Sirius pentru supravietuire - echipa Expeditiei Sirius 2000 a pornit intr-o traversare monumentala a celor 3.500 de km din Groenlanda. Toti membrii, inclusiv Printul Frederik al Danemarcii, au laudat ECCO Sirius 2000 pentru oferirea confortului de ultima ora in conditii extreme. Folosind experienta de nepretuit castigata in expeditia Sirius, ECCO a dezvoltat apoi seriile X.
Rezultatul este o incaltaminte ce iti permite sa profiti la maxim de posibilitatile tale si ale naturii, iar cadourile primite de la ECCO in luna decembrie te ajuta in atingerea scopului propus.
 

www.ecco.com

PREZENTARE CONCURS

Participa la acest concurs si poti castiga, raspunzand corect la intrebarile etapei 1, o pereche de bocanci Ecco!!!

Author: ady beleanu
Views: 14003, Last update: Tue, Dec 11, 2007


Comment
Fără foto Vasile Dragoş Stoian, Mon, Dec 31, 2007, 1:43 am

unde sunt afisati castigatorii etapelor?

Fără foto Ilie Giurgiu, Tue, Jan 1, 2008, 4:51 pm

sper sa-mi vina bine bocancii:-D

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Tue, Jan 15, 2008, 3:28 am

Câştigătorul etapei I a Concursului Ecco @ Alpinet este:

Cazac Lucian (Brasov)

Premiul etapei conţine 1 pereche bocanci Ecco.

Câştigătorul va fi contactat de un reprezentant Ecco, pentru înmânarea premiului.

Succes in continuare!:)

Comments for this article
Login or register to comment