Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share
Posted by: ady beleanu in de-ale lui ady beleanu

Concurs  Mormota - Prezentare Sponsor

siglamormotaland

Mormotaland - www.mormota.ro

MormotaLand este printre primii daca nu chiar primul magazin online  de echipamente de munte infintat pe piaţa română, ce comercializeaza pe internet echipamente de munte şi camping.
MORMOTALAND
si-a început activitatea la sfârşitul lunii iunie 2003, in scurt timp am stabilit o colaborare fructuoasa cu numeroase firme producatoare si importatoare de echipamente de munte.
Suntem o echipă tânără, energică şi avem ca scop principal de a ajuta iubitorii de munte şi drumeţie, în primul rând pe cei care nu au altă cale, de a procura echipamente de munte şi camping. În acelaşi timp noi ne găndim şi la cei care doresc să beneficieze de oportunităţile oferite de Internet pentru a-şi procura echipamentul, sau pentru a-şi pregăti excursia într-un mod mai comod. Astfel avem posibilitatea de a prezenta oferta noastră pe întreg teritoriu al României. 
Pe langa marcile comercializate importam Marcile:
MASTERS -Italia - bete telescopice de trekking si ski de tura,
PINGUIN- Cehia- corturi,  saci de dormit, rucsaci inbracaminte
BERGSON - Polonia - corturi si inbracaminte tehnice
Light My Fire - Suedia - amnare, tacamuri, seturi de vase etc
Bridgedale - Irlanda - sosete tehnice de trekking si ski de tura.

Principalul nostru atu fiind promptitudinea si seriozitatea in acelasi timp incercam sa oferim o gama cat mai larga de produse de calitate.

IMPORTATOR:

DISTRIBUITOR:

siglamormotaland

S. C. MATOP SRL
str Maramuresului nr 102
Cluj Napoca
tel/fax: 0264-436343
Mobil: 0721-926234
email: contact@mormota.ro


Str. Maramuresului 102 Cluj-Napoca
tel: 0741-217384;
     0721-926234
tel/fax: 0264-436343
email: contact@mormota.ro
web: www.mormota.ro
Livrari prin posta sau curier in toata tara!
siglamormotaland
Magazinul online MormotaLand vă invită la concurs pe durata mai multor luni.
Produsele comercializate de MORMOTA  ţintesc segmentul de persoane care preţuiesc calitatea, care înţeleg importanţa acesteia în condiţii de utilizare, nu de puţine ori, extreme. Mormotaland este printre primii, daca nu chiar primul magazin online de echipamente de munte, înfiinţat pe piaţa română, ce comercializează pe internet echipamente de munte şi camping.

Vă invităm să vizitaţi magazinul nostru online: www.mormota.ro unde puteţi găsi gama completă de echipamente de munte   (corturi, saci de dormit etc.)

Produse oferite la concurs:
Etapa 1: Rucsac DEUTER GUIDE LITE 35L

Etapele sunt pe durata a 2 săptămâni!

Premii oferite:

deuter_guide35
Rucsac DEUTER GUIDE LITE  35L

pinguin_trekking

Saci de dormit  Pinguin Trekking (extrema -10 grade)

cortserac
Corturi  Pinguin sau HANNAH

active1
    
   Bete telescopice  Masters binoclu_konus
Binoclu KONUS

amnar
Amnare  "Light My Fire"IMPORTATOR

DISTRIBUITOR:
siglamormotaland
S. C. MATOP SRL
str Maramuresului nr 102
CLUJ NAPOCA
tel/fax: 0264-436343
Mobil: 0721-926234
email: contact@mormota.ro

 

 

str Maramuresului 102 Cluj-Napoca
tel: 0741-217384;
      0721-926234
tel/fax: 0264-436343
email: comanda@mormota.ro
web: www.mormota.ro
Livrări prin poştă/curier în toată ţara!

Corturile Hannah se grupeaza in 4 categorii:

1 Categoria Extrema
Corturile ce fac parte din aceasta categorie sunt proiectate pentru a rezista si situatiile cele mai extreme, sunt folosite materiale de calitate superioara cu caracteristici foarte bune, folia exterioara este din Poliamid siliconizat RipStop  + cusaturi lipite(vulcanizate). Rezistent la radiatiile UV, Rezistenta la apa: folie exterioara: 5000 mm; folie sol: 10000 mm. Bete duraluminiu de 9, 5 mm!
2. Categoria Extreme Lite:
Corturile ce fac parte din aceasta serie au fost proiectate sa fie cat mai usoare dar totodata sau utilizat materiale de calitate superioara Folia exterioara este din poliamid siliconizat. Rezistenta la apa: folie exterioara: 4000 mm; folie sol: 7000 mm. Bete duraluminiu de 7.9 mm!
3. Categoria Adventure:
Corturile ce fac parte din aceasta categorie sunt recomandate pentru utilizare timp de 3 - 4 sezoane pe an si ofera un grad de confort ridicat la o greutate redusa. Rezistenta la apa al foliei exterioare este de 4000 mm. Betele sunt din fibra de sticla intarita sau din duraluminiu, cuiele de fixare sunt din duraluminiu.
4. Categoria COMFORT:
Cuprinde corturile de 3 sezoane (primavara - toamna) si corturile de familie (4- 8 persoane) Sunt corturi cu perete dublu, rezistenta la apa al foliei exterioare este de 3000mm! Betele sunt din fibra de sticla intarita de 8, 5 mm. Cuiele de fixare sunt din otel!

Informatii detaliate cu descrierea completa ale produselor  gasiti pe pagina www.mormota.ro

Gama Extrema:

expedition

Hannah Expedition 

Modelul de varf al firmei HANNAH testat in Himalaya si Karakorum . Structura asimetrica cu armatura din 5 bete duraluminiu, ofera cortului a stabilitate mare la vint. Cortul este dotat cu fusta de zapada. Are o ventilatie eficienta. Cele doua intrari ofera un confort ridicat

 

HANNAH BUNKHOUSE

Cort special de expeditie, pentru tabere de baza, cu doua intrari. Betele de duraluminiu intersectate multiplu confera cortului stabilitate maxima in conditii extreme.. Diametru 6 m. Inaltime 3 m

 

bunkhouse 

Gama Extreme Lite

stash

Hannah STASH 

Cort de altitudine ultra-usor (1, 7 kg), Pentru inaltare se folosesc betele telescopice (nu este inclus) cu antreu, Cele doua intrari ofera un confort ridicat. Recomandat pentru 2 persoane.

 

Hannah Lighter 

Cort usor de 2 persoane HANNAH (2, 5 kg), de 4 sezoane, foarte simpla cu o montare extra rapida. Bete de duraluminiu.  Buna rezistenta la vint.

 

lighter

attack 

Hannah ATTACK 

Cort de altitudine de 2 persoane/3kg/4 sezoane HANNAH. Model reproiectat  si inbunatatit, testat in conditii extreme.  Bete de duraluminiu.  Buna rezistenta la vint.

Gama ADVENTURE

coverts

Hannah Covert S  (2 - 3  pers)

Este un cort montan stabil cu bete duraluminiu, rezistent si spacios, Se poate monta usor si rapid iar cele doua intrari si doua antreuri ofera un confort ridicat. 

 

HANNAH TARGET - S 

Cort de 2 - 3 persoane spatios si elegant, cu un antreu mare.  Recomandat pentru 3 sezoane. Se poate monta usor, si rapid. Cele doua intrari simetrice ofera un confort ridicat

 

targets

apache

Hannah APACHE (3-4  pers)

Este un cort montan foarte stabil. Stabilitate care se datoreaza armaturii din 3 bete duraluminiu. Are o ventilatie eficienta, iar cele doua intrari ofera un confort ridicat. Se poate monta foarte usor. Cort de 3/4 persoane. 

 

HANNAH SERAK  (3-4 pers)

Este un cort montan usor cu antreu spatios. Se poate monta usor, si rapid. Cortul are o stabilitate foarte buna la vant.

 

serak

GAMA COMFORT

trolls

HANNAH TROLL-S 

Este un cort practic de 2 - 3 persoane usor si spatios in interior. Ideal pentru excursii cicliste.

 

HANNAH TROLL 

Cort de 3-43 persoane spatios si elegant, cu un antreu mare.   Se poate monta usor, si rapid. 

 

troll

 rover

HANNAH ROVER 

Cort de  4 persoane de  3 sezoane, spatios si elegant, cu un antreu mare. Ideali pentru pescari sau  camping. Se poate monta usor, si rapid. Sistem de ventilatie foarte eficienta.

 


HANNAH ATOL 

Cort de 3 - 4 persoane spatios si elegant, cu un antreu mare. Se poate monta usor, si rapid. Cele doua intrari ofera un confort ridicat

 

 

 

atol

spirit

HANNAH SPIRIT 

Cort spatios de familie(4 - 6 persoane), cu doua incaperi. Are un hol mare, spatios, care se poate folosi pentru a gati, sau pentru diverse activitati in caz de vreme rea. Cele doua intrari ofera un confort ridicat.

 

HANNAH SPACE 

Cort spatios de familie(4 - 6 persoane), cu doua dormitoare. Are un hol mare, spatios, care se poate folosi pentru a gati, sau pentru diverse activitati in caz de vreme rea. Cele doua intrari ofera un confort ridicat.

 

space 

base

HANNAH BASE 

Este un cort extra spacios, din seria confort, recomandat pentru familii mari si campare indelungata (6/9 persoane). Antreul spatios face ca camparea sa fie placuta chiar si in timp de ploaie.

 

 

Corturile Pinguin se grupeaza in 4 categorii:

1 Categoria Extrema
Corturile ce fac parte din aceasta categorie sunt proiectate pentru a rezista si situatiile cele mai extreme, sunt folosite materiale de calitate superioara cu caracteristici foarte bune, folia exterioara este din Poliester siliconizat RipStop  + cusaturi lipite(vulcanizate). Rezistent la radiatiile UV, Rezistenta la apa: folie exterioara: 4000 mm; folie sol: 12000 mm. Bete duraluminiu de 9, 5 mm!
2. Categoria Extreme Lite:
Corturile ce fac parte din aceasta serie au fost proiectate sa fie cat mai usoare dar totodata sau utilizat materiale de calitate superioara Folia exterioara este din poliamid siliconizat. Rezistenta la apa: folie exterioara: 4000 mm; folie sol: 10000 mm. Bete duraluminiu de 8, 5 mm!
3. Categoria Montana:
Corturile ce fac parte din aceasta categorie sunt recomandate pentru utilizare timp de 3 - 4 sezoane pe an si ofera un grad de confort ridicat la o greutate redusa. Rezistenta la apa al foliei exterioare este de 3000 mm, folia de sol: 7000mm. Betele sunt din fibra de sticla intarita  cuiele de fixare sunt din duraluminiu.
4. Categoria CONFORT:
Cuprinde corturile de 3 sezoane (primavara - toamna) si corturile de familie (4- 8 persoane) Sunt corturi cu perete dublu, rezistenta la apa al foliei exterioare este de 2500mm! Betele sunt din fibra de sticla intarita de 8, 5 mm. Cuiele de fixare sunt din otel!

Informatii detaliate cu descrierea completa ale produselor  gasiti pe pagina www.mormota.ro

Gama Extrema:

cortvega

Pinguin Vega Extreme Snow

Cort din seria extrema (cort de 4 sezoane), recomandat pentru 2 persoane,  cu 2  intrari, si guler de zapada, iar cele 3 bete din duraluminiu (un bat prin exterior) intersectate multiplu confera cortului stabilitate chiar si in conditii extreme. Cortul este dotat cu fusta de zapada. Are o ventilatie eficienta. 

 

Pinguin Gemini Extreme Snow

Cort montan de iarna. Structura asimetrica cu armatura din 3 bete duraluminiu, ofera cortului a stabilitate mare la vint. Cortul este dotat cu fusta de zapada. Are o ventilatie eficienta. Cele doua intrari ofera un confort ridicat.

 

cortgemini

Gama Extreme Lite

cortpluto

Pinguin Pluto

Cort de altitudine ultra-usor tip Tunel. Recomandat pentru 2 persoane.
Greutate: 2, 5 kg, se poate folosi si fara cortul interior (greutate 1, 75kg)

 

Pinguin Astra

Cort usor de 2 persoane HANNAH (3, 1 kg), de 4 sezoane, foarte simpla cu o montare extra rapida. Bete de duraluminiu.  Buna rezistenta la vint.

 

cortastra

cort_orion 

Pinguin Orion

Cort de altitudine de 2 persoane/2, 9kg/4 sezoane HANNAH..  Bete de duraluminiu.  Buna rezistenta la vint.

 

Gama Montana

cortexcel

Pinguin Excel

Este un cort din seria Montana, recomandat pentru 2 persoane. Cele 2 bete Durawrap (prin exterior) ofera o stabilitate excelenta a cortului. Cortul se poate folosi si fara cortul interior. 

 

Pinguin Bora 2 sau Bora 3

Este un cort montan  cu antreu spatios. Se poate monta usor, si rapid. Cortul are o stabilitate foarte buna la vant. Cele doua bete durawrap ofera o stabilitate excelenta.

 

cort_bora 

cort_tornado

Pinguin Tornado 2  sau Tornado 3

Este un cort montan usor cu antreu spatios. Se poate monta usor, si rapid. Cortul are o stabilitate foarte buna la vant. Cele doua intrari ofera utilizatorilor un confort ridicat

 

Pinguin CAMPUS 3

Este un cort elegant si spatios din seria Montana, recomandat pentru 3 persoane. Dotat cu antreu mare. Cele 3 bete Durawrap (prin exterior) ofera o stabilitate excelenta a cortului. Cele doua intrari ofera un confort ridicat. Se poate folosi fara cortul interior.
Ideal pentru pescari sau  camping

 

cortcampus

GAMA COMFORT

corttaifun

Pinguin Taifun 2

Este un cort spatios, dotat cu 2 antree. Se poate monta usor, si rapid. recomandat pt  2-3 persoane. Cele doua antree ofera un confort ridicat in timpul camparii 

 

Pinguin Serac

Cort de 3-4 persoane spatios si elegant.  Recomandat pentru 3 sezoane. Se poate monta usor, si rapid. Greutate: 3, 9 kg

 

cortserac

 corthorizon

Pinguin Horizon

Este un cort elegant si spatios, dotat cu un antreu mare. Se poate monta usor, si rapid, iar cele doua intrari ofera un confort ridicat. Cort de 3-4 persoane. Ideal pentru pescari sau  camping. Se poate monta usor, si rapid. Sistem de ventilatie foarte eficienta

Rucsaci  Pinguin au urmatoarele caracteristici generale:

Material Hicor 500DN (Material de mare rezistanta rezistent la frecare. Uns cu un strat de poliuretan)
Fermoare YKK

Catarame National Molding Duraflex; Nexus
Majoritatea sunt dotate cu husa de ploaie detasabila.
Spate ergonomic cu sistem de evacuare al transpiratiei din material pe baza de polifoam (acesta nu absoarbe transpiratia), acoperit cu material special ce permite evacuarea transpiratiei (3D Mesh)

Informatii detaliate cu descrierea completa ale produselor  gasiti pe pagina www.mormota.ro

Rucsaci Alpini mari:

rucsac_explorer75

Pinguin Explorer 75+

Rucsac cu capacitate de 75L proiectat pentru ture si expeditii montane.   Sistemul de capac detasabil (cu 3 buzunare), permite incarcarea rucsacului cu inca 10 litri! Compatibil Camelbag! Dotat cu husa de ploaie. Fermoar pentru acces direct la sacul  de dormit (compartiment separabil);
Acces direct pe lateral la continutul rucsacului;
2 Buzunare laterale ascunse, cu inchidere prin fermoar;Chingi de compresie laterale. Suportul Lombar detasabila + posibilitate de reglare pe verticala; Suport pioleti +2 suporturi laterale  pentru bidon de apa

 

Pinguin Explorer 60+

Rucsac cu capacitate de 60L proiectat pentru ture si expeditii montane.   Sistemul de capac detasabil, permite incarcarea rucsacului cu inca 10 litri! Compatibil Camelbag! Dotat cu husa de ploaie.

 

rucsac_explorer60

Rucsaci alpini 

rucsacactivent53

Pinguin Activent 53

Rucsac montan de 53L proiectat pentru ture montane.  Sistemul de capac detasabil. Compatibil Camelbag! Dotat cu husa de ploaie.
Fermoar pentru acces direct la sacul  de dormit (compartiment separabil);2 Buzunare laterale ascunse, cu inchidere prin fermoar;Chingi de compresie laterale

 

Pinguin Activent 46

Rucsac montan de 46L proiectat pentru ture montane de 2-3 zile.  Sistemul de capac detasabil. Compatibil Camelbag! Dotat cu husa de ploaie.
Fermoar pentru acces direct la sacul  de dormit (compartiment separabil);2 Buzunare laterale ascunse, cu inchidere prin fermoar;Chingi de compresie laterale

 

rucsac_activent46

Rucsaci pt alpinism si/sau ski de tura

rucsac_vector38

Pinguin Vector 38

Rucsac cu  doua compartimente cu spate foarte comod. Recomandat pentru ture montane.  Este un rucsac rezistent din material Hicor cu sistem de spate rigidizat prin bara de aluminiu, dotat cu acces la sistem de hidratare.  Compatibil Camelbag! Dotat cu husa de ploaie.

 

Pinguin Boulder 35

Rucsac proiectat pentru catarari, ski de tura, ski alpinism sau ture montane. Este un rucsac foarte rezistent din material Hicor cu sistem de spate rigidizat prin bara de aluminiu, dotat cu acces la sistem de hidratare. Compatibil Camelbag! Dotat cu husa de ploaie.

 

 

rucsac_boulder35 

Rucsaci pt ciclism si de oras

rucsac_air30

Pinguin Air 30

Rucsac spatios proiectat pentru ciclism sau ture montane. Dotat cu spate din plasa intinsa ce ofera o aerisire excelenta.  Este un rucsac rezistent din material Hicor, Dotat cu acces la sistem de hidratare.  Compatibil Camelbag! Dotat cu husa de ploaie detasabila. Suporturi (buzunare) laterale pentru bidon;2 Buzunare  frontale pentru maruntisuri;1 buzunar interior pentru sistem de hidratare;Posibilitate de reglare a plasei de distantare (spate)

Pinguin Biker 25

Rucsac  proiectat pentru ciclism Dotat cu husa de ploaie detasabila. suporturi (buzunare) laterale pentru bidon;2 Buzunare  frontale pentru maruntisuri,Suport pentru casca.1 buzunar interior pentru sistem de hidratarePosibilitate de reglare a plasei de distantare (spate)

Banda reflectorizanta

 

 

 

rucsac_biker25

 rucsac_dandy20

Pinguin Dandy 20

Rucsac recomandat pentru trekking sau oras. Dotat cu spate comod cu aerisire eficienta. Este un rucsac rezistent din material Hicor, Dotat cu acces la sistem de hidratare. Compatibil Camelbag

 

 
 Bete Telescopice - MASTERS
Betele telescopice sunt recomandate in excursiile montane, utilizarea lor  usureaza
efortul depus, va ofera protectie si ajutor in cazul unor coborari si urcari abrupte.    
Cercetarile stintifice au demonstrat ca folosind betele telescopice asupra genunchilor 
se reduce forta  de impact  cu aproximativ 5 - 6 kg!

Betele telescopice Masters sunt fabricate din aluminiu calit 7075 si au o rezistenta 
mecanica de 56 Kg/mm2. Tuburile de aluminiu sunt foarte usoare, dar si rezistente.

Betele telescopice Masters  se grupeaza in 4 categorii:
1 Categoria Super Usoara
Betele  ce fac parte din aceasta serie au fost proiectate sa fie cat mai usoare dar totodata s-au utilizat materiale de calitate superioara. 
2. Categoria Profesionala:
Betele  ce fac parte din aceasta serie au fost testate sa faca fata  conditii atmosferice extrem, sistemul de blocare SBS (metalic) a fost testat in cele mai extreme conditii atmosferice si in orice imprejurime a oferit o performanta maxima. Datorita sistemului SBS ajustarea lungimii betelor telescopice se face rapid si sigur. Nuca de blocare (cu dublu expansor) (produs dintr-un material special testat la 50 grade) asigura batului durabilitate si viata lunga. Surubul  special din aluminiu anodizat asigura ca nuca de blocare sa nu se piarda in timpul ajustarii batului telescopic.

 

3. Categoria  Antishock:
Betele  ce fac parte din aceasta serie au toate caracteristicele betelor din gama profesionala suplimentar sunt dotate cu sistem antisoc cu posibilitate de dezactivare
4. Categoria Confort:
Betele  ce fac parte din aceasta serie sunt modelele de baza ale firmei Masters recomandate pentru trekking, varful betelor este din otel sau din otel carbid. 
Sistemul de blocare din plastic.

Gama SuperUsoara:

extralight1

EXTRA-LIGHT
Bat telescopic din seria profesionala usoara.  Varf din carbid. Dotat cu rozeta mica si medie si aparator virf din cauciuc. Recomandat pentru ture sau expeditii montane. Sistem de blocare SBS (metalic)
Extensibil: 61-135mm

Gama Profesionala:

rock1

Sherpa ROCK

Modelul de varf al firmei MASTERS, sistem de blocare metalic SBS. 
Dotat cu rozeta mica, medie, mare  si aparator virf din cauciuc.
Maner din pluta  cu manson prelungit de polifoam.
Extensibil: 64-145 cm!
Recomandat pentru ski de tura, expeditii etc! 

 sherpar1

Sherpa Silver - Short

Model de TOP, sistem de blocare metalic SBS. 
Dotat cu rozeta mica, medie   si aparator virf din cauciuc.
Extensibil: 64-145 cm! 


telemark1 

 Telemark 3

Model special proiectat pentru ski de tura!

Dotat cu sistem de blocare metalic SBS! 
Rozeta mare inclusa! Extensibil: 64-145cm!

 

Gama  Antisoc (sistem de amortizor):

bloommasters

Sherpa Bloom 145

Bat telescopic din trei segmente, din aluminiu calit, usoara si foarte rezistenta, cu virf din carbid. Dotat cu sistem antisoc (cu posibilitate de dezactivare). Dotat cu rozeta mica si medie si aparator virf din cauciuc. Extensibil: 64-145 cm!
Recomandat pentru ture sau expeditii montane

 

 

GAMA CONFORT

active1

ACTIVE

Model cu sistem de blocare plastic (BS)!
Varf de otel! Extensibil: 61-135cm.
Inclus rozeta: mica!

 

 

hiker1

HIKER
Model cu sistem de blocare plastic (BS)!
Varf de otel  Extensibil: 61-135 cm. Se poate folosi ca suport pentru aparatul de fotografiat. Recomandat pentru trekking.
Inclus rozeta: mica si aparator varf!

 

 

 

 

peak1

PEAK
Model cu sistem de blocare plastic (BS)!
Varf de otel carbid! Extensibil: 61-135 cm.
Inclus rozeta: mica si aparator varf!

 

MormotaLand
Str. Maramuresului 102 Cluj-Napoca
tel: 0741-217384;
     0721-926234
tel/fax: 0264-436343
email: contact@mormota.ro
web: www.mormota.ro
Livrari prin posta sau curier in toata tara!
Author: Mormotaland
Views: 10784, Last update: Thu, Jun 5, 2008


Comment
Fără foto Alexandra Braticevici, Tue, Jun 10, 2008, 11:30 am

Foarte buna firma, eu mi-am luat de la ei cortul si inca multe altele, chiar sunt profesionisti...daca vrei poti sa-i suni si sa le ceri opinia.... Si peste toate astea...te servesc cu promptitudine

Fără foto Petre Floristeanu, Tue, Jun 10, 2008, 1:18 pm

:-D

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Wed, Jun 11, 2008, 12:12 am

Castigatorul etapei 1 pe durata a 2 saptamani, este Radu Marian (Brasov). Premiul etapei 1 este un Rucsac DEUTER GUIDE LITE 35L

Castigatorul va fi contactat de catre sponsor!

Succes in continuare!:-D

nicolae baltateanu nicolae baltateanu, Wed, Jun 11, 2008, 1:00 pm

sunt cei mai tari eu aprope tot mi-am comandat de la ei, e un magazin reusit cu descriri la produse si clasificarea lor acolo unde trbuie care te ajuta foarte mult la alegerile tale. eu unu ii sutin sunt superi tari si forte amabili:-D

Fără foto Sebastian Gheţu, Mon, Jun 16, 2008, 2:58 pm

Si eu am comandat produse de la ei si sunt foarte multumit. Te ajuta sa-ti alegi produsul potrivit si sunt foarte prompti. Le multumesc si voi mai comanda. Ii recomand.:)

Fără foto Adrian Mihale, Thu, Jun 19, 2008, 9:18 am

Etapa 2: Duminică, 15 Iun 2008 - Sâmbătă, 21 Iun 2008 nu are intrebare???

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Fri, Jun 20, 2008, 9:32 pm

Din motive subiective nu s-a postat decat acum intrebarea pentru Week4 - care va fi prelungita si pentru saptamana urmatoare.
Multumim pentru intelegere!

nicolae baltateanu nicolae baltateanu, Mon, Jun 23, 2008, 12:36 am

dar la week4 nu este intrebare?:(......sau:D

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Mon, Jun 23, 2008, 2:15 pm

..este acum:)

nicolae baltateanu nicolae baltateanu, Mon, Jun 23, 2008, 2:29 pm

dap acuma este ca eram in ceatza:-D imi dadusem eu seama putin despre ce este vorba dar nu eram sigur acuma mam lamurit multzam:-D

nicolae baltateanu nicolae baltateanu, Mon, Jun 23, 2008, 2:31 pm

numa bine cu ocazia asta imi sh comand niste betze, ca m-au lamurit baieti cu explicatile lor:-P

Fără foto Dragos Ognean, Mon, Jun 23, 2008, 3:10 pm

Ce este otelul carbid (v. varianta 2 a intrebarii din "Week4")? Rezista la umezeala?:)

Paul Brînzei Paul Brînzei, Mon, Jun 23, 2008, 3:22 pm

sper sa nu ma insel dar cred ca otelul carbid este un otel care include carburi metalice (de obicei ale unor metale dure) si care maresc duritatea aliajului.

ceva asemanator pastilelor vidia...

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Wed, Jul 2, 2008, 11:47 am

Castigatorul etapei 2 – derulata pe parcursul saptamanilor 3-4, din Concursul Mormota @ Alpinet este

Spiridonescu Razvan (Braşov)

Premiul acestei etape: un sac de dormit HIGHPEAK TR 300 (sac de 3-sezoane).

Castigatorul va fi contactat de un reprezentant Mormota pentru inmanarea premiului.

Succes in continuare!

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Mon, Jul 14, 2008, 10:47 am

Castigatorul etapei 3 – derulata pe parcursul saptamanilor 5-6, la Concursul Mormota @ Alpinet este

Predeanu Stefania (Iasi)

Premiul acestei etape: sac de dormit High Peak Denali (greutate 900 gr, extrema -9 grade)

Castigatorul va fi contactat de un reprezentant Mormota pentru inmanarea premiului.

Succes in continuare!:-)

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Mon, Jul 28, 2008, 3:11 pm

Castigatorul etapei 4 – derulata pe parcursul saptamanilor 7-8, la Concursul Mormota @ Alpinet este

Licu Razvan Costin (Ploiesti)

Premiul acestei etape: cort Pinguin SCOUT (2-3 persoane)

Castigatorul va fi contactat de un reprezentant Mormota pentru inmanarea premiului.

Succes in continuare!
:-)

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Mon, Aug 11, 2008, 9:52 am

Castigatorul etapei 5 – derulata pe parcursul saptamanilor 9-10, la Concursul Mormota @ Alpinet este

Tohăneanu Paula (Bucuresti)

Premiul acestei etape: o pereche de pantaloni HANNAH WALKER.

Castigatorul va fi contactat de un reprezentant Mormota pentru inmanarea premiului.

Succes in continuare!

Fără foto cosmin bloju, Mon, Aug 11, 2008, 11:57 am

:-)

Fără foto Alexandra Damian, Tue, Aug 26, 2008, 5:21 pm

la 11-12 nu exista un castigator?:D...ca stam cu pumnii stransi:)

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Tue, Aug 26, 2008, 5:33 pm

Castigatorul etapei 6 – derulata pe parcursul saptamanilor 11-12, la Concursul Mormota @ Alpinet este

Scafaru Adrian (Galati)

Premiul acestei etape: sac de dormit Pinguin

Castigatorul va fi contactat de un reprezentant Mormota pentru inmanarea premiului.

Succes in continuare!

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Wed, Sep 10, 2008, 10:47 am

Castigatorul etapei 7 – derulata pe parcursul saptamanilor 13 - 14, la Concursul Mormota @ Alpinet este

Alexe Bianca (Bucuresti)

Premiul acestei etape: sac de dormit High Peak SAFARI.

Castigatorul va fi contactat de un reprezentant Mormota pentru inmanarea premiului.

Succes in continuare!

p.s. Concursul ia o pauza in urmatoarele saptamani.

Comments for this article
Login or register to comment