Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share
Posted by: ady beleanu in de-ale lui ady beleanu

Postavaru Night 2012

      Poiana Braşov renumita staţiune montană, va fi pe 10 martie,  gazda cunoscutei curse nocturne de schi alpinism şi alergare montană, Postavaru Night.  Evenimentul a ajuns în acest an la ediţia a şasea şi se bucură de o popularitate ce creşte an de an.  O urcare la lumina lanternelor, pe schiuri de tură sau în alergare din Poiană până pe vf. Postăvaru. Cursa va fi urmată de premiere şi “after race” la Cabana Julius Romer - Postăvaru.   (www.cabanapostavaru.ro)
      Traseul în lungime de 4, 5 km şi 700 metri diferenţă de nivel pozitivă, a fost parcurs anul trecut de 167 participanţi din ţară şi străinătate. Câştigătorii absoluţi ai ediţiei 2011 fiind: Andreea Dan şi Paul Pepene la schi alpinism, respectiv Ioana Ciulei şi Ciprian Bălănescu la alergare montană.

      Poiana Braşov ne aşteaptă din acest an cu o faţă nouă. Pârtii mai lungi, mai late, dotate cu instalaţii noi de transport pe cablu, sistem modern de înzăpezire şi condiţii de securitate maximă completează imaginea celui mai vast şi mai modern domeniu schiabil din România.  (www.brasovcity.ro)

     Postavaru Night este primul din cele patru evenimente ce sunt programate pentru acest an în seria de competiţii outdoor CarpathianMan. Din aceiaşi serie mai fac parte: Marathon Piatra Craiului - Salomon, Bike Marathon 3Mountains şi UltraTrail Fagaras.  (www.carpathianman.ro)

     Pentru a completa formularul de înscriere on-line şi pentru detalii legate de eveniment, accesaţi pagina web a evenimentului:    www.postavarunight.blogspot.com
     Direct info: 0722-553121

     Sponsori:
Sponser Sport Food, Cabana Postăvaru, Contour, Buff, Snowline, Elan Skis, Rossignol
    
     Parteneri:
Primăria Municipiului Braşov, Domeniul Schiabil Poiana Braşov, Cabana Postăvaru, AER - Asociaţia de Ecoturism din România, SKV - Asociaţia de Turism a Saşilor Transilvăneni, R. P. L. P. Kronstadt R. A. Braşov –Serviciul Salvamont, ATTA Cluj, FRAE - Federaţia Română de Alpinism şi Escaladă.
    

     Parteneri media:
alpinet.org, carpati.org, alerg.ro, zidezisport.ro, TV Tg. Mureş, maraton.info.ro, schialpinism.blogspot.com


Author: CarpathianMan
Views: 3236, Last update: Tue, Mar 6, 2012


Login or register to comment