Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share
Posted by: ady beleanu in de-ale lui ady beleanu

S-a dat startul inscrierilor la editia inaugurala a maratonului Cindrel-InAlergare, concurs ce se va desfasura sambata, 11 august 2012.
Cu toate ca acest tip de competitie montana are o prezenta relativ modesta la Sibiu comparativ cu scena intrecerilor de profil din tara, anul acesta mizam pe un adevarat reviriment pe plan local si nu numai a acestui dificil, dar in acelasi timp minunat sport montan.
Ce va oferim?
......
Dupa munca scrupuloasa de teren, am reusit sa inchegam un traseu mai mult decat interesant pentru maratonul din acest an. Pe langa faptul ca muntii Fagaras, Cozia, Lotru, Sureanu, Parang, Retezat si Apuseni sunt inclusi in pachetul panoramic si coloristic al locatiei, punctul de maxim interes si anticipatie pentru concurenti va fi reprezentat de catre ascensiunea spre vf. Cindrel(alt. 2244 m). O urcare dura si nemiloasa direct prin caldarea lacului glaciar Iezarul Mare, care cu siguranta va avea un cuvant important de spus in deciderea castigatorului acestei editii inaugurale.

Pentru semi-maratonisti am pregatit un traseu mai comprimat dar la fel de interesant, avand punctul de start si de sosire comun cu cel al maratonului, si anume statiunea turistica Paltinis. Chiar daca nu la fel de dur...cu siguranta satisfactia incheierii unei astfel de intreceri merita impartasita si premiata de catre noi.

In parteneriat cu www.alpinet.org, punem la bataie trei inscrieri gratuite pentru cei mai norocosi dintre cititori Alpinet.org dornici de a concura pe plaiurile sibiene.(Algoritmul de selectie a castigatorilor va fi elaborat in consens cu politica de selectie Alpinet.org).

Lasa ezitarile deoparte, si hai sa-ti testezi limitele si mai departe!.....fie ca esti platitor sau unul dintre norocosi castigatori, participant sau suporter, concurent ori voluntar...... noi te asteptam la Sibiu pe 11 august.
Mai multe detalii pe...www.inalergare.ro

Author: In Alergare
Views: 3605, Last update: Mon, Jul 9, 2012


Comment
ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Mon, Aug 6, 2012, 8:45 am

Castigatorii concursului "In Alergre @ Alpinet" sunt:
1. Serban Leoca (Turda)
2. Daniel Macovei (Bacau).
3. Adrian Vasile (Sibiu)
Premiul consta intr-o inscriere gratuita la start-ul primei editii a Maratonului InAlergare, din Paltinis, 11Aug2012.

Felicitari

Comments for this article
Login or register to comment