Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share
Posted by: ady beleanu in de-ale lui ady beleanu

Biciclesti? Ai MTB? Fain!

Asociatia Sportiva “Adventuremania” te provoaca la concursuri: un concurs in Alpinet.org si un concurs pe munte: Vidraru Bike Challenge. Ca la majoritatea evenimentelor organizate pe munte, inainte de cifre, distante, timpi, diferente de nivel - Vidraru Bike Challenge se defineste in primul rand prin valorile pe care le promoveaza: mișcare în natură, vitalitate, încredere, prietenie.


Castigatorii concursului prezentat pe Alpinet.org primesc gratuit cate o inscriere la Vidraru Bike Challenge – unde isi pot alege traseul (maraton sau semi-maraton) dupa “pohta” inimii. Ambele optiuni presupun un parcurs foarte frumos – intrucat traseul urca din zona barajului Vidraru pana pe culmile sudic-Fagarasene, cu perspective interesante catre varfurile Călțun, Lespezi, Negoiu la nord; Arpașu Mic, Râiosu, Piscul Negru la est (maraton) precum si catre M-tii Ghitu, satul Aref, valea Argesului (ambele trasee). Practic – bucla mica (semimaratonul) inconjoara superbul canion al Vaii lui Stan, reamenajat in 2012 si bine-cunoscut multor membri Alpinet.


Maratonul presupune 90 km si aproximativ 2500 m diferenta pozitiva de nivel; iar semi-maratonul ii poarta pe concurenti pe 35 km si 1200 m diferenta de nivel.  Mai multe detalii in site-ul evenimentului sau pe facebook.com/Adventuremania.ro 

Author: Adventuremania
Views: 5845, Last update: Tue, May 21, 2013


Login or register to comment