Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share
Posted by: ady beleanu in

Va invitam la Ultrabug - Walk, Run or Jog!


Prima editie a ultra-maratonului cu participare internationala Ultrabug - Bucovina se va desfasura in perioada 6 - 8 iunie 2014.


Cum a pornit Ultrabug?

Directorul concursului, Anne Marie Lategan, a venit cu aceasta idee in urma unei vacante petrecute in Romania in vara anului trecut. Impresionata de frumusetea peisajelor Carpatilor Orientali, de traditiile si obiceiurile pastrate de oamenii locului si, nu in ultimul rand, de delicioasele bucate bucovinene, Anne Marie s-a gandit ca aceasta zona trebuie promovata si in randul iubitorilor curselor de alergare de anduranta. Ea insasi o pasionata alergatoare, Anne Marie a participat la numeroase curse, inclusiv de maraton si ultra-maraton, si este Fitness Editor la revista de specialitate Women Running - http://www.womensrunninguk.co.uk/annemarieblog.obyx

Sumarul cursei: 3 zile de concurs - 100km (40 + 52 + 8)

  • punct plecare / sosire - Pensiunea Casa Ileana, Fundu Moldovei (localitatea Fundu Moldovei este situata la aproximativ 12 km de Campulung Moldovenesc)
  • prim ajutor pe toata durata cursei
  • puncte de control la fiecare 7 - 10km, fiecare punct de control are standuri cu alimente si bauturi energizante pentru participantii la cursa
  • fiecare participant va primi un tricou (cu gluga si maneci lungi) si medalie sculpatata in lemn de un artizan local
  • ceremonia de premiere se va desfasura la o stana locala si va fi urmata o masa tipic ciobaneasca (branza, balmus, miel la protap, miel in lut, bauturi alcoolice si racoritoare). La ceremonie va fi prezent primarul comunei Fundu Moldovei care va decerna medaliile si grupul de cercetasi care a participat la marcarea traseelor. De asemenea va fi prezentat un mic spectacol de cantece si muzica traditionala.
  • albumul foto disponibil on-line pentru participanti.

Detalii despre cursa puteti gasi pe website-ul nostru www.ultrabug.co.uk. Site-ul este in engleza cu o pagina in limba romana - www.ultrabug.co.uk/#! romanian/cpeu


Concurs Ultrabug:

Oferim membrilor Alpinet posibilitatea de a participa la concursul Ultrabug:

  • 3 pachete in valoare de 750 lei: participarea la cursa si la petrecerea de la stana + 4 nopti cazare si masa, sosire joi 5 iunie, plecare luni 9 iunie.
  • - 3 locuri gratuite la cursa, fiecare in valoare de 495 le

Toti cei care participa la concurs si raspund corect la intrebari vor putea folosi codul FM23 pentru a beneficia de reduceri la taxa de participare - detalii pe website (www.ultrabug.co.uk)


Trei români la maratonul din Suffolk, UK



Pe 25 octombrie 2014, Daniel Ceobanu din Suceava, câștigătorul Ultrabug – Run, Walk or Jog 100km (3 zile) organizat în minunata zonă a Obcinelor Bucovinei, pe raza localității Fundu Moldovei (Suceava), va alerga la Endurancelife Coastal Trail Run (Half-Marathon) care se va desfășura in Suffolk - Marea Britanie.


Premiul câștigătorului primei ediții Ultrabug constă într-o excursie de 4 zile în Anglia și include, pe lângă participarea la evenimentul din Suffolk, vizitarea orașelor: Londra, Oxford, Eton și Windsor.



Ultrabug i-a invitat de asemenea pe Relu Orheanu (din Gura Humorului, locuiește în prezent în Câmpia Turzii) și Constantin Lucuțar (din Câmpulung Moldovenesc) să-l susțină pe Daniel, așa cum, cu mult altruism, au făcut-o și pentru alți alergători pe parcursul ultra-maratonului de la Fundu Moldovei.


Cum probabil era și de așteptat, Relu și Costel nu se mulțumesc doar cu rolul de susținători ai lui DanielCeobanu, ci vor participa și ei la Ultramaratonul din Suffolk (33mile).

Pana atunci, cateva imagini de la Ultrabugs, editia 1:







Vești și poze căt de curând pe pagina noastră de Facebook.


Menționam că pregătirile pentru Ultrabug 2015 au început deja - detalii despre cursă și înscrieri pentru ultra-maratonul cu participare internațională din 5 - 7 iunie 2015 pe www.ultrabug.co.uk. Cei dornici să participe pot câștiga un loc gratuit daca se înscriu la tombola Ultrabug - vezi prima pagină a site-ului (sign-up / join our mailing list).


Pentru cei care încă n-au aflat cum Anne-Marie Lategn, o alergătoare si jurnalista din Marea Britanie, a ajuns sa organizeze un ultra-maraton la Fundu
Moldovei - puteți citi povestea Ultrabug (însoțită de multe poze de la prima ediție) aici:

http://www.blogulugogu.ro/home/ultrabug-2014

Mihaela Drăghici 
Author: Ultrabug
Views: 4556, Last update: Thu, Oct 23, 2014


Comment
ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Tue, Jun 3, 2014, 11:58 am

Salut,

Castigatorii celor 6 premii ale concursului Ultrabug @ alpinet sunt:

3 pachete complete in valoare de 750lei:

1. Bogdan Moldovan (Cluj)
2. Alexandru Blejdea (Olt)
3. Adi Cosma (Cluj)

3 pachete in valoare de 450 lei:

1. Madalina Szelmenczi (Bucuresti)
2. Sorin Sima (Constanta)
3. Cosmin Podariu (Bucuresti)

Castigatorii vor fi contactati de organizatori pentru inmanarea premiilor

Felicitari!
--
Echipa Alpinet

Comments for this article
Login or register to comment