Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share
Posted by: Cătălin Olteanu in de-ale lui Cătălin Olteanu , , de-ale lui Cătălin ,

ALPINET
http://www.alpinet.ro/

Chemarea muntelui nu ţine seama de anotimp, iar site-ul Alpinet îţi oferă oricând prilejul să faci o ascensiune fără să pleci de acasă - fie vizitând o impresionantă galerie de fotografii, fie urmărind relatările altor pasionaţi ai excursiilor montane. Dacă plănuieşti o excursie în munţii României, aici este locul unde poţi găsi cele mai variate informaţii şi resurse, direct de la cei care au bătut de curând cu pasul acele trasee sau de la cei care locuiesc aproape de munţi. Există şi o listă de discuţii prin e-mail, unde, zilnic, se vehiculează zeci de mesaje conţinând întrebări şi răspunsuri despre traseele montane şi serviciile turistice, povestiri ale ultimelor escapade la munte, discuţii despre condiţiile din munţi şi despre echipamentele pentru excursie - o adevărată masă rotundă unde pot conversa direct alpinişti experimentaţi, salvamontişti, cabanieri, alături de turişti pasionaţi sau de cei care ajung mai rar la munte.
Author: Avantaje, octombrie 2000
Views: 3940, Last update: Sun, Nov 5, 2000


Comment
Fără foto Elvis Grandin, Sat, Feb 17, 2001, 9:25 pm

Mult prea formal/superficial. Alpinet.ro este cu mult mai mult decit atit. Cine citeste rindurile de mai sus nu-si poate face decit o parere deformata asupra celor relatate.

Fără foto Vanyolos Emanuela Elena, Wed, Feb 21, 2001, 3:41 pm

Pentru Elvis. O parere reala poti sa ti-o formezi numai la fata locului(vizitand pagina alpinet.ro).De ce critici?Intentia a fost buna

Comments for this article
Login or register to comment