Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share
Postat de: ady beleanu in de-ale lui ady beleanu


Echipa MPC te invita la concurs - vei putea castiga inscrierea gratuita

banner_concurs_alpinet

la startul celui mai popular si apreciat maraton montan din Romania.

Concursul se va derula pe perioada a 3 etape a cate 5 zile, fiecare etapa avand 2 castigatori.

Succes!

Autor: ady beleanu
Vizualizări: 6678, Ultima actualizare: Marţi, 14 Sep 2010


Comentariu
ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Luni, 20 Sep 2010, 9:24

Castigatorii primei etape a concursului 'Maraton Piatra Craiului' sunt:

1. Bogdan Hosu (Cluj)
2. Braticevici Alexandra (Gaesti)

Fiecare a castigat participarea gratuita la maratonul montan Piatra Craiului din 02 Oct

Succes in continuare!

Fără foto emil arseniu, Vineri, 24 Sep 2010, 16:00

Azi am dat peste concursul de participare gratuita. Am ramas perplex, eu ca pensionar in criza generala, ma framant cu gandul de a nu participa din lipsa fonduri. Prima intre bare a fost elementara darse pare ca am intarziat. La a doua mai pot participa cu sanse?
emilarseniu@yahoo.com

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Sâmbătă, 25 Sep 2010, 8:09

Castigatorii celei de-a 2-a etape a concursului 'Maraton Piatra Craiului' sunt:

1. Moisa Catalin (Bucuresti)
2. Barbu Mihaela (Bucuresti)

Fiecare a castigat participarea gratuita la maratonul montan Piatra Craiului din 02 Oct

Felicitari! si Succes in continuare!

Echipa Alpinet

Fără foto emil arseniu, Luni, 27 Sep 2010, 12:30

Iubesc alergarea si muntele si Brasovul!
Prin anii 69, student, am vizitat Brasovul si am spus: aici vreau sa traesc viitorul meu. Prin 74 vis realizat, zilnic alergam prin inprejurimile orasului, conditie fizica, eu fiind sahist categoria I. Pe parcurs m-am luat dupa niste alergatori si zi de zi ma tineam dupa ei, erau Maratonistii de la Steagu Rosu performanta (Scurt Cornel, Vicol Visinescu...) astfel din sahist am ajuns maratonist, in 1984 la 40 ani 2:21:15 maraton 42, 195m. Tare pentru un sahist!
Focul pasiunii de a alegare: de la Brasov pana la Poiesti, Galati, Pitesti, Craiova, Viena - Budapesta 340Km 1990, 91, 92 in 5 etape, 230 km Tura de nisip In Franta cu 6 etape La Oceanul Atlantic. etc.
Muntele! Am cutreerat alergand Brasov - Omu - Brasov 13 ore, Creasta Fagarasului Balea Lac - Plaiul Foii 12 ore cu mancare doar vitamina C si dupa alimentare binenteles lent pana la Zarnesti. Aventuri riscante: am vrut sa ajung la ora 00 de Revelion, Busteni - Omu, ture soldate cu ramaneri in zapada de 5 ori pe Valea Cerbului aproape de cabana, dar tot voi reusi candva... Apoi au urmat Vulcanul Etna, Vezuviul, dincolo de Cercul Polar unde soarele a fost pe cer si noaptea, ce minunatie.
Muntele Mont Blanc Cu zeci de nopti zgribulite petrecute afara in padure, in golul alpin, pe ghetar intre crevasele de groaza, vant, ploaie, frig, foame, de toate frumusetile montane...
Ma minunez cu cele 3 curse terminate la UTMB - Turul Mont Blanc, 165 km, 8500 +- altitudine, limita timp 45 ore. Primele 2 inafara concursului sub 40 ore, in 2006 am reusit sa ma inscriu terminand in peste 40 ore.
Dupa fiecare aventura ma gandesc la alta, ma cunosc cei de la Omu(George veteranul), Malaesti unde povestim din cand in cand.
Aventurile au fost accentuat ingreunate de echipamentul neadecvat si minim luat ca alergator (folie de nailon pentru vant, ploaie, noapte, fara lanterna, mancare..., harta), Dar si din spiritul de lupta pentru antrenare de supravietuire. Nevoia m-a invatat sa supravietuiesc noptilor geroase, prin tremurat continu de voie sau nevoie, contractii musculare scurte dar alternante la diferite grupe musculare si inclusiv zbierete in bezna inghetata...
Datorita faptului ca am permis CFR in tara si in Europa am reusit sa particip la diverse concursuri in strainatate. Am primit invitatii din simpatie de la alergatori, turisti si chiar organizatori de curse) altfel de unde bani de taxe concurs.

Ca incheere ma gandesc la faptul ca ar fi frumos ca eu brasovean din dragoste de munte si alergare, apreciat si ajutat la participari instrainatate, sa fiu apreciat si la noi acasa, cu participare gratuita la MPC CATPHATEINMEN ROMANIA.
Am reusit sa termin maraton Bucegi 7500 dar singur urmare opririi colegului de echipa. Ca gluma, ajuns dupa ora 0.0 in Padina, nu am gasit sosirea si am stationat in clopotnita manastirii admirad toaca si clopotul tremurand ud si infometat inghesuit pe niste saci de ciment, pana dimineata, cand m-am alaturat ultimilor sositi.
Am alergat si Ciucasul minunandu-ma de tineretul care renunta la alte placeri, in favoarea muntelui abordat in forta, bravo lor, sa vina cat mai multi.
Ma ofer cu multa placere sa alerg oficial pentr Alpinet

supermaratonost emil

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Joi, 30 Sep 2010, 8:23

Salut

Castigatorii celei de-a 3-a etape a concursului 'Maraton Piatra Craiului' sunt:

1. Catalin Pobega (Timisoara)
2. Andrei Dianu (Bucuresti)

Fiecare a castigat participarea gratuita la maratonul montan Piatra Craiului din 02 Oct

Felicitari! si Succes in continuare!

Echipa Alpinet

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Joi, 30 Sep 2010, 8:24

P. S. Deoarece castigatorul primei etape s-a retras - s-a trecut la o extragere aditionala, rezultand un nou castigator al etapei 1: Tanase Alin.

Succes!

Echipa Alpinet

ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Joi, 30 Sep 2010, 8:33

Domnul Emil Arseniu e invitat special in acest an la startul Maratonului Piatra Craiului - Salomon sa ia startul alaturi de competitori, Echipa MPC oferind inscrierea gratuita la acest eveniment.

Felicitari!

Echipa Alpinet

Comentarii pentru acest articol
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii