Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share
Postat de: ady beleanu in de-ale lui ady beleanu

Asociatia Cetatea Brasovului  va ureaza un 2012 plin de succese si activitati sportive.

Si pentru ca este un promotor al acestui soi de activitati, in primavara aceasta, v-a pregatit o surpriza: Semimaratonul Cetatea Brasovului!

IESI AFARA pe 7 Aprilie 2012 si hai la primul semimaraton montan din Brasov. 21 de km de traseu prin orasul vechi si pe potecile din jurul Brasovului asteapta sa fie strabatute in alergare de cat mai multa lume.

Despre Organizator: Asociatia Cetatea Brasovului s-a infiintat in anul 2006, cu obiectivul de a promova sportul prin evenimente organizate în oraşul Brasov care se adresează publicului larg. Membrii sai fiind 30 de tineri, iubitori ai Braşovului.

 

Experienţa în organizarea de concursuri:  Incepand cu 2008, asociatia organizeaza in fiecare an concursul Duatlon Cetatea Braşovului, care la ultima editie a reusit sa stranga 228 participanti si s-a afiliat la circuitul Green Cup cu intenţia de a atrage în această competiţie şi sportivi de peste hotare. La startul ultimei ediţii a Duatlonului s-a aflat şi campionul mondial al circuitului Green Cup, argentinianul Juan Carlos Nieva.

 

De ce semimaraton: Semimaratonul este competitia cu cea mai rapida crestere in randul participantilor in toate tarile. Este o incercare ambitioasa pentru multi oameni dar nu necesita aceasi pregatire indelungata ca in cazul maratonului.

Alergarea este sportul care pune in miscare absolut toate grupele de muschi asigurand o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a corpului, fiind in acelasi timp o activitate ECO.

 


 

Traseu:  Startul se vada din Piaţa Unirii -> Poiana Braşov-> Poiana Stehil -> Răcădău

-> cu finish in Piaţa Unirii.

Lungimea traseului este de 21 km, iar diferenta de altitudine: 640m.

Categorii de varsta: 16-22 ani, 23-39 ani, 40 + masculin si feminin.

Garantam kit complet de inscriere  doar pentru primii 200 de inscrisi, dar va asiguram ca toti participantii vor beneficia de un traseu excelent pentru dezmortire si o atmosfera de concurs plina de voie buna.

Nu ne ramane decat sa va mai uram spor la antrenamente iar daca aveti intrebari despre Semimaratonul Cetatea Brasovului ni le puteti adresa prin pagina noastra de contact.

 

Ne vedem la start!

Autor: Asociatia Cetatea Brasovului
Vizualizări: 3564, Ultima actualizare: Luni, 12 Mar 2012


Comentariu
ady beleanu ady beleanuAdministrator Alpinet , Vineri, 6 Apr 2012, 23:04

Salut,

Castigatorii celor 3 invitatii la semimaratonul Cetatea Brasovului sunt:
1. K. Csaba (HR)
2. I. Popa (B)
3. D. Ionas (B)

Felicitari si succes!

Comentarii pentru acest articol
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii