Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Speologie - Istoria clubului

Bookmark and Share

Istoria clubului - Anul 1999

Adunarea Generala a Clubului a avut loc la Centrul de Consultanta Ecologica din Galati si au participat 18 membrii din cei 21. In sedinta, s-a prezentat raportul activitatii pe anul precedent, de catre Marian Anghel si financiar, de catre Marian Caval.

Un numar de membrii solicita desprinderea de catre CAR si obtinerea personalitatii juridice proprii. Votul majoritatii, decide insa continuarea activitatii in continuare, ca sectiune a CAR-ului.

Avand deja un an de activitate, s-a descarcat consiliul provizoriu ales si s-a trecut la alegerea unui Consiliu Director pentru perioada urmatoare. Au fost 2 propuneri pentru functia de presedinte: Petre Rautoiu si Viorel Dumitru, fiind ales cu majoritate Petre Rautoiu.

Ceilalti membrii ai Consiliului Director si cenzorul, au fost:

Vicepresedinte: Marian Anghel

Secretar-casier: Marian Caval

Membru: Adrian Neculai

Cenzor: Dana Chirila

Claudiu Chiculita devine membru al Clubului Alpin incepand cu ianuarie 1999.

-ianuarie: apare al II-lea numar ALPIN info, care va continua sa apara lunar tot anul, ca buletin informat al CAR, in ciuda reticentei cu care este privit. In prima parte a anului, revista a fost facuta de echipa: Marian Anghel, Gabriela Anton, apoi de catre Marian Anghel, Marian Caval. Incepand cu luna iulie, in colectivul redactional intra Cristi Boczar, care va contribui decisiv la imbunatatirea calitatii revistei.

-aprilie: s-a realizat tabara de Pasti, in saua Tutuiatu si in zona Datcova, ocazie cu care s-au mai deschis cateva trasee de catarare in premiera, de catre echipa Marian Anghel, Marian Caval.

-mai: se organizeaza al II-lea stagiu de initiere in catarare, in urma caruia se mai inscriu in club inca 2 persoane: Virgil Maslea si Gabriela Dragomir.

Presedintele Clubului Alpin din Galati, Petre Rautoiu, moarte legat in coarda intr-un accident montan, in Caraiman. Atributiile ii sunt preluate de vicepresedinte.

-iulie: este montata o placa memoriala la locul accidentului, de catre Marian Caval si Virgil Maslea.

-august: se realizeaza prima tabara de vara a Clubului, de 10 zile, in Buila Vanturarita (Cheile Cheii).

-octombrie: se realizeaza al III-lea stagiu de initiere in catarare, pe baza caruia devin membrii in club urmatorii: Dragos Mancas, Monica Hanganu.

-decembrie: se realizeaza tabara de iarna a Clubului Alpin, in valea Morarului, 8 zile la corturi

Autor: Clubul Alpin Galati
Înscris de: Clubul Alpin Galati
Vizualizări: 4083, Ultima actualizare: Sâmbătă, 26 Apr 2003


Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii