Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Miscellanea - Ce-ar trebui sa facem cu astfel de oameni?

Bookmark and Share

Ce-ar trebui sa facem cu astfel de oameni?

    Va mai aduceti aminte ca acum un an (prin luna mai) publicasem un articol despre activitatea desfasurata de FLOARE DE COLT Brasov in zona Canionului "Sapte Scari".
    In cadrul acestor etape de ecologizare am reusit sa punem in teren si doua panouri informative cu harti, fotografii si informatii utile despre Piatra Mare.
    Dupa un an de zile, in care au rezistat ninsorilor, ploilor, vanturilor... am realizat ca nu pot rezista celei mai distrugatoare forte a naturii: "omul".
    Este impropriu spus "om". Cred ca singura definitie a unor astfel de indivizi este: "biped". Si atat! Ca mai mult decat un animal care a reusit sa ajunga sa umble in doua picioare nu se poate numi o astfel de creatura a naturii.

 DSCF3781_a

 DSCF3783_a

Ce-ar trebui sa facem cu astfel de oameni?

Fotografii: Paul Ciocan (Brasov)

Author: Emi Cristea
Uploaded by: Emi Cristea
Views: 7612, Last update: Fri, Apr 18, 2008



Links to the Mountain Guide:
Muntii PIATRA MARE  


A photo [Not found]

An article [Not found]

A trail
Orasul Sacele-Valea Morii-Valea Garcinului-Sura de Piatra-Cabana Piatra Mare

 

Comment
Corneliu Negulescu Corneliu Negulescu, Sun, Apr 20, 2008, 10:26 am

Pai...solutia Cioroianu, nu! Adica izolati intr-o tabara a lor in desert! Eu nu cred ca omu' era asa de pe aratura cum s-a spus!
Pacat ca solutia nu e fezabila!

Fără foto catalin stroe, Sun, Apr 20, 2008, 11:38 am

Emi, măgari d-ăştia se găsesc peste tot în lume. Culmea e că în RO densitatea acestora/m.p. depăşeşte orice limită acceptată de civilizaţie. Ce să le faci? Să-i împuşti, să-i spânzuri...:-x
Nu, cel mai bine e să-i pui să şteargă cu limba ce au scris:-)
Iar cutiile şi Pet-urile aruncate acolo... să şi le bage undeva.
Iar celor care fac asemenea de lucruri (şi aici mă refer la marcare trasee, ecologizare, montare panouri informative)... tot respectul şi multă, multă, multă răbdare.

Fără foto Paul Ciocan, Sun, Apr 20, 2008, 8:05 pm

Fotografiile nu-mi apartin sunt ale unui prieten, Cristi Cerbu,.ce vizita pentru prima oara zona si sunt facute pe 5 aprilie.

Precedenta oara cand fusesem pe acolo, in 15 martie, panourile nu erau atinse. Si parca nici gunoaiele nu existau. Dar, dupa cum e evident, odata cu incalzirea vremii asemenea lucruri sunt de asteptat din pacate.:(

George Liviu Popescu George Liviu Popescu, Mon, Apr 21, 2008, 11:55 am

Pacat..."oameni" care nu stiu sa aprecieze munca depusa de altii, care nu iubesc si nu respecta muntele. Ar trebui sa stea inchisi in jungla lor din orase...
:-?

Cosmin Farcaş Cosmin Farcaş, Mon, Apr 21, 2008, 1:40 pm

eu zic sa facem grupuri care se ocupa special cu chestia asta...stam frumos la baza traseului accesibil papucarilor, dupa care urmarim grupul pe ascuns (care de obicei e foarte usor de observat, dupa sandale, adidasi, umbrele, peturi...etc) si cand i-am prins ca au facut o chestie de genul celor de mai sus din poze, i-am ars cum ne dicteaza sufletul pe moment...

Emi Cristea Emi CristeaAdministrator Alpinet , Tue, Apr 22, 2008, 10:00 am

Pe 10 mai 2008, in cadrul manifestarii Floare de Colt din Brasov, numita "Ziua Canionului" se va parcurge o etapa de ecologizare in zona Dambu Morii - Sapte Scari.
Este continuarea proiectului inceput anul trecut.

Comments for this article
Login or register to comment