Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Arhiva articolelor Alpinet - Concurs Mountain Experts - Alpinet

Bookmark and Share

Concurs Mountain Experts - Alpinet - Prezentare Sponsor

KaylandMagazinele MOUNTAIN EXPERTS au o vechime de doi ani in Romania dar in timp ele au in spate o experienta de 25 de ani, datorita fondatorilor, firmele Gamontec SRL din Romania si Bittante SPA din Italia care au creat firma mixta Gami Trade SRL, cu sediul in Satu Mare. Firma Gamontec SRL cu sediul in Baia Mare este o firma specializata in comert si productie de echipamente destinate sporturilor in aer liber (OUTDOOR). Firma Gamontec este proprietara marcii MARAMONT - rucsacuri si echipamente montane si distribuie in Romania marcile DURAFLEX - catarame din plastic pentru rucsaci, KAYLAND - bocanci de munte, PRO FEET - sosete tehnice, HAD - accesorii de imbracaminte. Firma Bittante SPA din Italia este proprietara marcilor KAYLAND si COSMAS care produce incaltaminte tehnica de munte inca din 1971. Firma este certificata ISO 9001.

Joe Indianu

KAYLAND constituie departamentul de sport si reprezinta o ramura tehnica de referinta in campul larg de produse destinate trekking-ului si alpinismului. Colectia KAYLAND include produse confortabile si multifunctionale care se adreseaza in special persoanelor care sunt intr-o continua cautare de produse tehnice, de cea mai inalta calitate, care sa le ajute sa obtina cele mai bune performante. Toata incaltamintea este conceputa, fabricata si apoi testata de catre o echipa tehnica, aflata in stransa colaborare cu Echipa Profesionala Kayland, echipa formata de atleti din diferite sporturi, experti in materie de munte, precum si o seama de persoane care au explorat cele mai extreme locuri de pe planeta. Amintim aici pe Evgeny Krivosheitcev, triplu campion mondial la catararea pe gheata cu incaltaminte Kayland, Manuela Di Centa, campioana olimpica si prima italianca pe Everest, Fabio Meraldi, campion mondial de schi de tura si alergare pe munte.

Imre Sedevi

Kayland este recunoscut si apreciat de multe reviste de specialitate din toata lumea. In 2004 KAYLAND a obtinut premiul ISPO AWARD decernat de cel mai mare targ de sport din lume, obtinand locul I la categoria incaltaminte. In 2005 KAYLAND a fost nominalizata din nou la Premiile Volvo pentru design, fiind cunoscut ca firma Volvo este sponsorul official al comunitatii sportive din intreaga lume. Nu in ultimul rand KAYLAND furnizeaza incaltaminte personalizata la armata, jandarmerie, politie, ghizi montani si salvamont. In Romania este prezenta de 5 ani si se implica activ in diverse actiuni si concursuri: Cupa Maramont, Ice Meeting Action, Cupa Kayland, Rescue and Safety Action. Kayland a sponsorizat diversi sportivi din Romania, Salvamont Cluj si are ca varf de lance doi sportivi de top in echipa profesionala: Janos Torok - Joe Indianu, un sportive complex, catarator, alpinist, schior de tura, multiplu campion national, si Imre Sedevi, un catarator de top din Romania, multiplu campion national. Tot acesti doi sportivi sunt si imaginea magazinelor MOUNTAIN EXPERTS in Romania.

Autor: Ionuţ Nechita
Înscris de: Ionuţ Nechita
Vizualizări: 17201, Ultima actualizare: Luni, 26 Sep 2005


Comentariu
Fără foto Filip Giurgiu, Sâmbătă, 2 Iul 2005, 23:01

Un concurs care mi se pare avantajos atat pentru participanti cat si pentru organizatori:-D

Fără foto Mihai Ciurescu, Luni, 4 Iul 2005, 17:56

Este cu adevarat un concurs interesant si instructiv :-D

Bogdan Cârstina Bogdan Cârstina, Luni, 25 Iul 2005, 18:54

cand se afiseaza castigatorii? vineri plec in Piatra Craiului si nu m-ar deranja betele telescopice:)

Fără foto Andrei Dianu, Miercuri, 3 Aug 2005, 8:57

Da alte intrebari nu mai sunt?? Ca tot intru de vreo 4 zile si e aceeasi intrebare la care zice ca am raspuns deja.
E valabil si pentru celelalte concursuri

Fără foto Sebastian Ciobanu, Vineri, 12 Aug 2005, 17:05

nu am inteles cum sunt alesi castagatorii? multumesc.:-)

Dan Curic Dan Curic, Marţi, 23 Aug 2005, 15:12

...scuze pt nelamurirea de care dau dovada... dar la ultima intrebare....nu puteti fi mai....hmm..specifici?....castigator la viteza...sau...dificultate?.. sau la amandoua...? pentru ca ucraineanul respectiv...si care se numeste de fapt Yevgeniy Krivosheytsev.... a participat la ambele sectiuni....castigand de un numar diferit de ori la fiecare...nu ma apuc acum sa explic...sa nu spuneti ca raspund la intrebare

Fără foto Teodor Nitu, Miercuri, 31 Aug 2005, 16:59

Nu se pot afisa si raspunsurile fiecarei etape odata cu castigatorii??????

Fără foto Campeanu Magdalena Geta, Miercuri, 7 Sep 2005, 11:43

Felicitari pentru aceasta idee!

Fără foto Şerban Cosmin, Duminică, 25 Sep 2005, 12:32

dc nu veniti si-n brasov?

Comentarii pentru acest articol
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii