Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Știrile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Jurnale - Memorialul Gioni Babos

Bookmark and Share

Memorialul Gioni Babos

În perioada 16-18 martie 2007, în Munții Bucegi la Cabana Diham-Pheonx, a avut loc a 21-a ediție a tradiționalei întâlniri Memorialul "Gioni Baboș".

Din partea  A. T. "Chindia" au participat: Mihai Radu, George Matei, Nicușor Tudosă, Bogdan Drăgoi, Mirică Gheirghe, Cătălina Posta, Mihaela Popescu, Cristian Zaharia, Ionuț Duțescu, Crisina Vasile, Diana Vasile, Andra-Maria Prundaru, Ileana Bocanciu.

Primii șapte participanți au urcat la cabana Diham de vineri după-amiază fiind cazați aici. Seara a fost plăcută, cu cântece de munte și atmosferă specifică întâlnirilor dintre iubitorii muntelui.

Sâmbătă, Mihai, George și Bogdan au făcut un traseu mai greu, pe Bucșoiu, iar Nicușor, Nea Mirică, Mihaela și Cătălina au urcat la Cabana Mălăiești. În acest timp, cealaltă echipă, sosea la Diham și după masa de prânz, Cristi, Ionuț, Cristina și Diana au făcut o plimbare până la Cabana Poiana Izvoarelor. Eu și Andra am rămas la cabană și am făcut un om de zăpadă. Seara, ne-am reunit cu toții și marea surpriză a fost faptul că în loc să se cânte - așa cum eram obișnuiți - toată seara s-a dansat! Tomiță a fost inepuizabil!

Au participat în jur de 140 de oameni, de la copii, la persoane de vârsta a III-a, de la cluburile: Chindia, Bucur, Salt, "Gheorghe Iacomi", Călăuza 3+1, Albatros, "Emilian Cristea", Carpatic, și altele.

Duminică, participanții au primit diplome, insigne și broșuri cu cântece de munte, după care și-au luat rămas bun și au pornit înapoi spre casă. Reîntâlnirea cu vechi prieteni ne-a făcut plăcere tuturor iar vremea minunată a contribuit la reușita acestei ture.

Ileana Bocanciu - 20 martie 2007

Autor: Ileana Bocanciu
Înscris de: Ileana Bocanciu
Vizualizări: 8548, Ultima actualizare: Vineri, 23 Mar 2007Legaturi cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Busteni-Cabana Caminul Alpin-Valea Cerbului-Cabana Gura Diham-Saua Baiului-Cabana Diham

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii