Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Jurnale - Cel mai tare muntoman - Etapa a II-a

Bookmark and Share

Cel mai tare muntoman - Etapa a II-a

În perioada 12-14 octombrie 2007 s-a desfăşurat a doua etapă a concursului "Cel mai tare munţoman", concurs organizat de Asociaţia de Turism "Chindia" Târgovişte, structurat pe patru etape preliminare şi o etapă finală. Proiectul a fost finanţat de Autoritatea Naţională pentru Tineret, realizat în parteneriat cu Primăria Fieni, Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa şi Parcul Natural Bucegi. Partener Media Radio Puls FM Târgovişte. Sponsor S. C. DISTRIGAZ SUD S. A.

PARTICIPANŢI:

1.

STOICA DANIELA

Col. Ec. "Ion Ghica"

2.

PETRE ANDREEA

Col. Ec. "Ion Ghica"

3.

ŞERBU RUXANDRA

Col. Ec. "Ion Ghica"

4.

TOADER BIANCA

Col. Ec. "Ion Ghica"

5.

STANCIU OCTAVIAN

Col. Ec. "Ion Ghica"

6.

GĂTEJ OANA

Col. Ec. "Ion Ghica"

7.

PETRE BOGDAN

Col. Ec. "Ion Ghica"

8.

BELDIE ADRIAN

Col. Ec. "Ion Ghica"

9.

NIŢĂ NATALIA

Col. Ec. "Ion Ghica"

10.

ANDREI OANA

Col. Ec. "Ion Ghica"

11.

OLTEANU LIVIA MARIA

Col. Ec. "Ion Ghica"

12.

MOCANU ALEXANDRU

Col. Ec. "Ion Ghica"

13.

IVĂNESCU OANA

Col. Ec. "Ion Ghica"

14.

IONESCU PETRE

Col. Ec. "Ion Ghica"

15.

CERNEA BOGDAN

Col. Ec. "Ion Ghica"

16.

ZAMFIRIU COSMIN

Col. Ec. "Ion Ghica"

17.

OPREA OANA ALEXANDRA

Col. Ec. "Ion Ghica"

18.

IONIŢĂ ANDREEA

Col. Ec. "Ion Ghica"

19.

IONIŢĂ CASIANA

Col. Ec. "Ion Ghica"

20.

ANGHEL HORIA

Col. Ec. "Ion Ghica"

21.

RADU ADRIAN

Col. Ec. "Ion Ghica"

22.

STĂNESCU ALEXANDRA

Col. Ec. "Ion Ghica"

23.

CĂLIN ANGELO

Col. Ec. "Ion Ghica"

24.

MATU CORINA

Col. Ec. "Ion Ghica"

25.

SPIROIU ANDREEA

Col. Ec. "Ion Ghica"

26.

GEORGESCU CIPRIAN

Politehnica Bucureşti

27.

PAVEL IOANA

Universitatea Bucureşti

28.

IRIMIA DIANA

Universitatea Bucureşti

29.

GHINESCU VLAD

Politehnica Bucureşti

30.

TÎRCĂ ANDREEA

Gr.Şc. "C. Brâncoveanu"

31.

IONESCU CLAUDIA

Lic. "I. EliadeRădulescu"

32.

ZAMFIR RENATA

Universitatea "Valahia"

33.

BRAŞOVEANU ANA-MARIA

Univ. "Spiru Haret"

34.

IUBU MIHAI IONUŢ

Gr.Şc. Agricol Nucet

35.

DRAGNEA ADRIAN PUIU

Gr.Şc. Agricol Nucet

36.

TUDOR ADRIAN IONUŢ

Gr.Şc. Agricol Nucet

PROBELE DE CONCURS:

1.     Orientare de noapte (vineri seară) - probă practică;

2.     Drumeţie (sâmbătă) - Traseu de regularitate: Centrul de Vacanţă "Cerbul" Brătei - Centrul de Vacanţă "Vânătorul" Dobreşti - Cabana Scropoasa - Cheile Zănoagei Mari - Cabana Bolboci - Canton Brătei - Centrul de Vacanţă "Cerbul" Brătei (10 ore) - probă practică;

3.     Cunoştinţe despre Bucegi şi Leaota - 10 întrebări - în traseu, la Centrul de Vacanţă "Vânătorul" Dobreşti - probă teoretică;

4.     Floră şi faună montană - 10 întrebări - în traseu la CabanaScropoasa - probă teoretică;

5.     Meteo - 5 întrebări - în traseu, la cabana Bolboci - probă teoretică;

6.     Sanitar-prim ajutor - 10 întrebări - în traseu, la ieşirea din drumul forestier spre Canton Brătei - probă teoretică;

7.     Orientare de zi - (duminică dimineaţă) - probă practică;

8.     Speologie - 10 întrebări - în traseu, în Cheile Brăteiului la ieşirea din tunel - probă teoretică;

9.     Alpinism - (duminică) - coborârea în rapel - probă practică;

10.Surpriză - (sâmbătă) - ecologizare, strâns gunoi din traseu - probăpractică - (duminică) - impresii despre acţiune - probă teoretică;

FINALIŞTI:

  1. GEORGESCU CIPRIAN
  2. IRIMIA DIANA
  3. PAVEL IOANA
  4. GHINESCU VLAD
  5. ZAMFIRIU COSMIN
  6. BRAŞOVEANU ANA-MARIA
  7. CĂLIN ANGELO
  8. ANDREI OANA
  9. STOICA DANIELA

Ileana Bocanciu - coordonator proiect

17 octombrie 2007

EDUCAŢIE PRIN TURISM

CEL MAI TARE MUNŢOMAN

IMPRESII - Etapa a II-a

"Mie mi-a plăcut tabăra. Am învăţat foarte multe lucruri noi. A fost o experienţă de neuitat, mai ales faza cu rapelul. Era o senzaţie extraordinară, teamă combinată cu adrenalină. Dar şi acea drumeţie de 10 ORE a fost... frumoasă şi plină de noi experienţe. Într-adevăr obositoare, dar mi-a plăcut..."

Oana Gătej

"Cu toate că am mers 1000000 de km şi ne-au crăpat bocancii de atâta mers am avut parte de o organizare super, făcută precis şi cu o mare atenţie asupra participanţilor. Mâncarea a fost bună, traseul a fost accesibil având în vedere că unii îşi scoteau plămânii urcând pe pantă, am învăţat lucruri noi şi am văzut peisaje frumoase (păcat că nu le valorificăm). Sper ca în continuare să se păstreze tradiţia de a face acest concurs în fiecare an pentru a atrage cât mai mulţi tineri. Felicitări doamnei Ileana pentru pasiunea ei de a ne învăţa lucruri noi despre turismul montan cât şi pentru devotament. AERUL DE MUNTE NE VINDECĂ DE ORICE!"

Alexandru Mocanu

"Întotdeauna mi-au plăcut excursiile; pentru mine drumeţiile sunt foarte importante şi o excursie mă ajută să uit de probleme şi de toate necazurile ce pot apărea. E un mod plăcut de a te recrea, învăţa şi de a te distra în acelaşi timp. În această excursie m-am distrat de minune şi nu numai, am învăţat o mulţime de lucruri, de exemplu: să cobori de pe stânci, anumite lucruri legate de geografie, cât de importantă este munca în echipă. Aş vrea să le mulţumesc doamnelor ce au organizat excursia pentru distracţia oferită şi mai ales pentru că au ştiut să ne facă să ne simţim bine, chiar dacă eram obosiţi, chiar dacă viscolea, sau rămâneam în urmă. Această excursie m-a ajutat să-mi fac prieteni noi şi chiar să întăresc anumite prietenii ce până acum se bazau doar pe faptul că eram colegi şi trebuia să ne salutăm. E destul de dificil să te descurci cu o echipă de 13 inşi, pe un drum abrupt şi alunecos, de aceea este şi o mare responsabilitate pentru cei care au organizat această expediţie. Natura este foarte importantă iar faptul că învăţăm să o ocrotim este la fel de important; păcat că nu toţi au în vedere aceste lucruri. Abia aştept următoarea excursie pentru a învăţa lucruri noi, şi poate chiar a ajuta la protecţia mediului."

Oana Andrei

"A fost pentru prima oară când am venit în tabără aici. Am rămas plăcut impresionată de unele lucruri: traseul, compania organizatorilor, pe parcursul traseului, spiritul de echipă... jocurile (orientarea de dimineaţă a fost ca o joacă), micile teste, mâncarea a fost bună, am avut şi libertate cu măsură... Am avut parte de zile frumoase, iar în valea Brătei lapoviţa ne-a luat prin surprindere oferindu-ne un gram de adrenalină; palpitante au fost şi micile rătăciri în pădure, coborârile, urcările unor micuţe stânci... Cel mai mult mi-a plăcut coborârea în rapel, am avut o uşoară teamă la început, dar apoi totul a revenit la normal. Peisajele sunt demne de admirat ori de câte ori ai ocazia. În câteva cuvinte: tabăra a fost foarte cool! Mi-ar plăcea să revin cât mai curând!

AlexandraStănescu

"Această tabără a fost foarte interesantă. Învăţătura s-a îmbinat cu distracţia şi am descoperit multe lucruri noi. Deşi uneori a fost obositor, frumuseţea peisajelor m-a făcut să uit de oboseală."

Andreea Petre

"Pe parcursul zilei de 13 a lunii octombrie 2007 în intervalul orelor 8: 30 - 6: 30 (n.r. 18: 30) am avut o experienţă nemaipomenită alături de colectivul de la 11C, având-o ca conducătoare de grup pe D-na Ileana (o doamnă de nota 10), cel mai mult m-a impresionat peisajul mirific prin care am trecut. Seara a fost obositoare după drumeţia pe care am făcut-o cu puţin timp în urmă. A doua zi a fost plină de surprize. Deci ca să vă scriu mai pe scurt ideea, vă spun în felul următor: RAPEL. Cu drag vă salut,

Călin Angelo

"Prea multe cuvinte nu sunt de spus despre doar două zile, dar în acelaşi timp cu o singură propoziţie putem rezuma totul: A FOST DE NEUITAT!!!... obositor, dar FOARTE TARE. Un drum lung de 12 ore (n.r. 10 ore) pe munte şi două nopţi nedormite alături de prieteni sunt lucruri pe care nu le voi uita prea curând. Sper doar ca la anul să ne revedem în aceleaşi condiţii!"

Stanciu Octavian

"Cel mai tare munţoman... un titlu de eseu frumos, dar în nici un caz un titlu care să mă reprezinte. Am venit în această mini-tabără în speranţa de a găsi un loc unde să mă relaxez, să scap de şcoală şi de atmosfera citadină. Nu am găsit nimic din ce am menţionat pentru că am mers pe jos cca. 30856 km şi am dat test după test de cultură generală. Spre uimirea mea, m-am simţit foarte foarte bine şi regret că s-a terminat. Au reprezentat o experienţă nemaipomenită orientarea ce am făcut-o în această dimineaţă şi ultima probă, (d) rapelul. Şi bineînţeles, ca în orice tabără, lipsite nu au fost nopţile albe (dintr-un motiv sau altul). Peisajul montan şi ninsoarea ce a început pe valea Brătei mi-au oferit un sentiment de relaxare. Ce să mai... a fost frumos. Cel mai tare munţoman... nu sunt eu acela, dar măcar am încercat!

Cernea Bogdan

"Mi-a plăcut foarte mult în această tabără. Am aflat foarte multe lucruri noi şi am avut ocazia să fac ceea ce până acum n-am mai făcut. A fost o experienţă unică în viaţa mea şi foarte frumoasă.. Mi-am făcut o groază de prieteni şi ne-am distrat foarte mult. Mâncarea de asemenea mi-a fost pe plac iar camerele au fost foarte confortabile. Testele m-au ajutat să-mi îmbogăţesc cultura generală şi să aflu lucruri noi. Sper să revin în viitorul apropiat.

Matu Corina

"Părerea mea este că a fost super cu excepţia faptului că a fost cam obositor, noi nefiind obişnuiţi cu drumeţii foarte lungi. Mi-a plăcut foarte mult lacul de acumulare de la Zănoaga, Cheile şi cabana de la Bolboci. Mâncarea a fost bună, nu au fost probleme de nici un fel. Drumul până la Bolboci a fost super, mie îmi plac foarte mult drumeţiile, natura, muntele, peşterile şi cam tot ce este legat de munte. Nu mi-a plăcut însă vremea la întoarcere! În final de abia aştept următoarea tabără. Sper să mă chemaţi şi pe mine!"

Toader Bianca 

"Mie una mi-a plăcut foarte mult la rapel deşi tremuram toată când am ajuns pe stâncă, dar când am ajuns jos mi-am schimbat părerea şi chiar mai vroiam. Mi-a plăcut şi chestia cu orientarea pentru că am învăţat lucruri noi deşi tremuram de frig şi îmi îngheţase mâinile astfel încât nu mai puteam să scriu. Sper să mai vin în tabără... şi data viitoare să avem parte şi de discotecă. Vă mulţumim!"

Stoica Daniela

"Munte, speologie, alpinism... mă bucur enorm că am participat la acest concurs. Gazda a fost foarte ospitalieră, colectivul foarte apropiat... Aceste trei zile vor rămâne mereu vii în mintea mea şi poate să ne mai întâlnim mulţi ani la rând. Natura râmâne vie doar prin noi!"

NiţăNatalia

"Mi-a plăcut faptul că excursia a fost foarte bine organizată. În schimb nu mi-a plăcut faptul că traseul a fost foarte lung şi m-a epuizat. La întoarcere deja nu mai priveam peisajul, mergeam doar din obligaţie, vroiam să ajung cât mai repede în tabără; Simţeam că nu mai am destulă forţă ca să ajung. La dus chiar m-am distrat. Mi-a plăcut foarte mult la cabana Bolboci şi la lacul Scropoasa. Am văzut foarte multe peisaje pe care sincer nu credeam că le putem vedea în România. Atunci mă întreb: De ce nu este România o ţară cu un potenţial turistic deosebit? Poate că nu ştim să le valorificăm."

OlteanuLivia

"Mă numesc Oprea Oana Alexandra am ajuns în acest concurs pentru că mi plac sporturile (extreme). Am sosit la cabană vineri seară şi cabana era OK. Sâmbătă traseul a fost cam dificil că am mers prea mult. Am urcat cu greu până la lacul Scropoasa, dar a meritat. Cheile Orzei au fost foarte frumoase. Când am ajuns la Bolboci am fost fericită pentru prânz, care deşi a fost puţin, a fost bun. Drumul înapoi a fost mai uşor, cu mici rătăciri, ne-am descurcat. Duminică dimineaţă am făcut orientarea pe stomacul gol, dar cu ocazia asta am învăţat despre busole; şi coborârea în rapel a fost super. Mulţumesc pentru ocazie!"

"Tot yo sunt. Radu Adrian. Sincer mi-a plăcut acest concurs deoarece am avut de învăţat lucruri necunoscute şi am observat obiceiurile unor oameni care iubesc muntele, munţomanii care sunt oameni deosebiţi"

"A fost o super excursie şi aş vrea să mai repet experienţa!"

Bogdan Petre

"Mi-a plăcut dar nu am mers toată viaţa mea pusă cap la cap cât am mers într-o singură zi. Drumul a fost obositor dar plăcut."

Ivănescu Oana

"Mi-a plăcut foarte mult această excursie dar păcat că am mers mult. Data viitoare dacă vreţi dumneavoastră să mai venim pe aici micşoraţi traseul. Ne-aţi rupt picioarele!!!"

Ionescu Petrică

"În această excursie mi-a plăcut atmosfera în mod special şi faptul că am fost toţi uniţi şi ne-am înţeles foarte bine. În schimb m-a epuizat traseul foarte lung încât nu am mai putut dormi de dureri de picioare şi spate. Mâncarea a fost excelentă, organizatorii foarte haioşi şi mă bucur că am participat. Cel mai tare mi-a plăcut la râul Scropoasa unde am şi căzut. De obicei în care excursie în care mă duc trebuie să mi se întâmple ceva asemănător. În rest totul a fost OK. Cred că o să mai particip dacă nu mai sunt trasee atât de lungi. Pupici pentru Ileana!"

Ioniţă Andreea

"A fost frumos dar traseul a fost obositor, a fost o experienţă frumoasă. Cel mai mult mi-a plăcut lacul Scropoasa şi cabana unde am stat. Totul a fost OK, n-a fost frig în camere, a fost tocmai bine. Mâncarea a fost destul de bună. (...) Am învăţat lucruri noi pe care nu le ştiam."

Ioniţă Csiana

"Mă numesc ZamfiroiuCosmin si tre' să scriu despre tot ce am făcut bine şi rău în acest concurs. Vineri seara a fost super mişto am făcut o mini discotecă în aer liber şi ne-am distrat. Expediţia până la Bolboci a fost OK cu excepţia faptului că atunci când am văzut câtă mâncare ne-a dat era să pic în cap. Am făcut o febră musculară de zile mari dar mi-a plăcut pentru că am văzut prima ninsoare din iarna aceasta. Chestia cu orientarea turistică a fost aiurea pentru că eram mort de foame. Apropo, să mutaţi gardul ăla pe care yo nu l-am văzut că am picat în cap şi mi s-a mai umflat şi picioru'. Colegii au fost super de treabă mai ales că îi cunoşteam aproape pe toţi. Personalul de la Cerbul e OK dar speram că o să ne facă şi nouă un cadou sâmbătă seara cu o discotecă. Vedeţi că vreau să merg în finală. Coborârea în rapel a fost cea mai belea chestie pe care am făcut-o în ultima lună. Am avut o teamă enormă în momentul în care mi-am dat drumul şi m-am lăsat în mâinile acelor corzi. Mai vreau, da' de la înălţime mai mare."

"Eu sunt Andreea Spiroiu şi vreau să vă spun că în această "excursie" dacă o pot numi aşa, m-am simţit minunat. În primul rând pentru mine a fost totul nou. A fost interesant să văd în drumeţia făcută sâmbătă, atâtea peisaje minunate şi spectaculoase pe care le-am văzut doar la televizor. (...) Sunt foarte mulţumită de felul în care s-au purtat doamnele profesoare cu noi, pentru că am fost lămuriţi de tot ceea ce ne interesa, ne-au răspuns la întrebări şi am fost respectaţi pentru că şi noi i-am respectat pe ceilalţi. A fost foarte frumos să privim atâtea peisaje, mie acestea mi-au rămas întipărite în minte şi mai ales ceea ce am simţit când am coborât de pe stâncă în rapel, am simţit puţină adrenalină şi fiori. În legătură cu orientarea, a fost de asemenea ceva nou şi sper să îmi folosească la ceva aceste lucruri. Totul a fost obositor dar a fost excelent. M-am simţit minunat!"

Spiroiu Andreea

"A fost o experienţă minunată... Am fost şi anul trecut şi nu am regretat nimic, cum nu regret nici acum. Traseul de sâmbătă a fost puţin obositor, dar părţile bune au fost cu mult deasupra celor mai puţin bune. Consider că din astfel de tabere ai foarte mult de învăţat - lucruri folositoare în viaţă, dar sunt şi lucruri pe care le descoperi despre tine - ai ocazia să-ţi depăşeşti unele limite. Ai ocazia să te redescoperi şi totodată cunoşti noi oameni, formezi noi prietenii. Sper să mai am ocazia să mai particip la astfel de tabere.

Şerbu Ruxandra-Elena

"Mi-a plăcut timpul petrecut. Nu-i imaginam că o să fie aşa de bine. Am avut de învăţat lucruri noi: rapel, orientare, folosirea busolei, lucruri pe care nu le ştiam după 7 ani de mers pe munte. Organizarea a fost excelentă (...). Mi-ar plăcea să se facă o tabără pentru avansaţi unde să se exerseze rapelul şi ramonajul şi unde să se înveţe şi tehnici de căţărare, moduri de supravieţuire în natură şi în condiţii vitrege. În concluzie m-am simţit bine, muntele mi-a plăcut întotdeauna şi oamenii cu care am stat în cameră au fost deosebiţi."

Ana-Maria Braşoveanu

"Nu am cuvinte să explic cum a fost. Cu somnul au cam fost probleme deoarece nu prea ne-au lăsat colegele să dormim! În rest totul a fost foarte frumos."

IubuMihai-Ionuţ

"Mi-a plăcut organizarea, concursurile, peisajul, faptul că mi-am făcut prieteni noi. În concluzie a fost o experienţă unică deşi a fost obositoare."

                                                        Ionescu Claudia

"Mi-a plăcut foarte mult organizarea, traseul chiar dacă a fost obositor, a fost o experienţă nouă şi foarte interesantă, a fost chiar o provocare. A fost cel mai lung drum pe care l-am făcut vreodată, am mers foarte mult, am făcut febră, dar a meritat! Mi-a plăcut coborârea cu coarda. Nu mi-a plăcut că nu am avut dicotecă. Proba de orientare a fost foarte folositoare şi din fiecare experienţă am avut câte ceva de învăţat."

Zamfir Renata

"Sfârşitul săptămânii petrecut în compania munţomanilor a fost nesperat de plăcut. Încă de la început am admirat organizarea riguroasă, care s-a impus din primul moment. De apreciat a fost şi preţul mic al acestei excursii. Cu toate că mulţi dintre munţomani au crescut cu pădurea în apropiere şi au avut cărările muntelui deschise, puţini au apreciat valoarea naturii şi frumuseţile ei. Cum în ultima vreme din ce în ce mai mulţi oameni folosesc maşina, o plimbare pe un traseu turistic a fost binevenită. Cu toate că personal am întâmpinat unele greutăţi pentru că nu mai mersesem pe munte de mulţi ani, traseul a fost foarte frumos. Am mers pe grupe, organizaţi am avut probe şi teste de cunoştinţe generale care ne ajutau să înţelegem, să învăţăm ce este în jur, să recunoaştem şi să reţinem pentru viitor. Am avut în ultima zi ocazia să facem orientare, am învăţat cum să folosim o busolă, ceea ce este destul de ajutător pentru viitor. Şi experienţa de la rapel m-a făcut să-mi testez limitele, pentru că nu ştiam că am curajul să o fac. Mulţumiri profesorilor pentru sfaturile ajutătoare şi pentru înţelegere. Să sperăm că vom repeta cât mai curând experienţa. P. S. Mulţumiri Distrigaz!"

Irimia Diana-Elena

"Orice început are şi un sfârşit! Sfârşitul e mereu mai dureros, mai ales într-o zi frumoasă de toamnă ca astăzi. Păcat că trebuie să ne întoarcem la nebunia cotidiană şi lăsăm frumuseţea naturii deoparte. Programul "Cel mai tare munţoman", din punctul meu de vedere a fost unul foarte reuşit. Organizarea a fost foarte bună, ţin să le mulţumesc domnilor profesori. Pentru mine acest week-end a fost unul extraordinar din toate punctele de vedere şi sper ca în timp, cât mai mulţi tineri să înceapă să respecte muntele şi mai ales natura. Vă mulţumesc încă odată şi sper să o ţineţi tot aşa. Succes!"

GeorgescuCiprian

"Sfârşitul de săptămână petrecut la tabăra "Cerbul" a fost o adevărată testare a limitelor corpului uman. Am trecut prin ploaie, vânt, zăpadă şi am rezistat în condiţii în care nu credeam că pot. Traseul a fost destul de lung, dar camaraderia a fost de ajutor. Rapelul a fost ceva unic! Mulţumim profesorilor, mulţumiri Distrigaz!"

Ghinescu Vlad

"Deşi nu a fost prima ieşire la munte, pot să spun că a fost prima oară când am urmat un program fix, cu probe teoretice şi practice şi că... nu a fost deloc rău. Din contră. Traseul a fost foarte frumos şi deşi oboseala îşi spunea cuvântul, satisfacţia a fost mult mai mare. Abia am aşteptat rapelul pentru că era prima oară. Şi nu am fost deloc dezamăgită. Cred că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe de până acum şi aş fi gata chiar şi acum să cobor din nou. La orientare am crezut că nu o să mă descurc dar nu a fost deloc greu şi până la urmă ne-am descurcat foarte bine. Nu m-am ales nici cu febră musculară, nici cu alte dureri, în schimb am rămas cu multe amintiri frumoase, cu poze deosebite şi cu speranţa că vor urma multe asemenea ieşiri. Organizarea a fost de lăudat. Totul a fost bine planificat şi nu am dus lipsă de nimic. Mulţumesc mult de tot organizatorilor (Ilenei în special pentru că a avut grijă de tot) şi celor care au făcut posibilă această ieşire (Distrigaz). Păcat că s-a terminat aşa repede! Succes la următoarea etapă!"

Pavel Ioana

Redactat,

Ileana Bocanciu

16 octombrie 2007

Autor: Ileana Bocanciu
Înscris de: Ileana Bocanciu
Vizualizări: 10526, Ultima actualizare: Marţi, 23 Oct 2007Legaturi cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Cabana Babele-Mt. Jepii Mici-Cabana Caraiman

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii