Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Jurnale - Aniversarea A.T. Chindia - 24 de ani

Bookmark and Share

Aniversarea A.T. Chindia - 24 de ani

DATA: 30 noiembrie - 02 decembrie 2007

PARTICIPARE: Mihai, Cătălina Radu şi nepoata lor Denisa, George şi Milica Matei, Marian, Simona şi MihăiţăTârcă, Mariana Beneş, Roxana Stăncescu, Mihaela Popescu, Mirela Saulea, Gheorghiţa Anghel, NicuşorTudosă şi prietena lui, Darius Vasile Şerbănescu, Bogdan Drăgoi, Oana Leuştean şi prietena ei, Sorin Iosif cu fetiţa Alexandra, Mirică Gheorghe, George şi KingaToncian. Alături de aceştia au mai fost şi Cătălina Posta, Marius Prundaru, AndraPrundaru şi Ileana Bocanciu, implicaţi în proiectul "Şcoală de Orientare Turistică Montană pentru Tineret", care s-a desfăşurat în aceeaşi perioadă şi locaţie - Cerbul Brătei.

INVITAT SPECIAL: Ionică Ieremia - prieten de suflet şi fost membru al clubului Călăuza 3+1 Braşov.

DESFĂŞURARE:

Am sosit la Centrul de Vacanţă "Cerbul" Brătei unde am fost cazaţi confortabil în camere încălzite de două, trei şi patru paturi. Seara de vineri a fost plăcută, ca întotdeauna, cu dans şi veselie. Nu s-a prelungit însă prea mult.

Sâmbătă dimineaţă, în timp ce participanţii la şcoala de orientare făceau cunoştinţă cu busola, membri ATC au pornit la drum prin împrejurimi.

Câţiva au plecat prin apropiere, alţii au urcat până în Cheile Brăteiului şi s-au întors prin Cariera Lespezi şi Cheile Orzei iar un grup de patru (Mihai, Bogdan, Darius şi Gheorghiţa) a plecat la ora 8: 00 spre Vârful Leaota. Au avut vreme bună, dar vânt puternic în creastă şi au reuşit să ajungă pe Vârful Leaota la ora 14: 00. Întoarcerea s-a făcut pe Culmea Rătei - Valea Răteiului - Cheile Răteiului - Cerbul. Au sosit în tabără la ora 18: 00, cam obosiţi, arşi de soare şi de vânt, dar fericiţi.

 

Sâmbătă seara, masa festivă şi petrecerea au fost însoţite de proiecţii de imagini din activitatea clubului. Pe la ora 2: 00 din noapte, a sosit Ionică Ieremia şi atmosfera s-a schimbat brusc. De la dans şi veselie am trecut la cântece de munte şi amintiri. A fost o noapte cu adevărat specială, piesele mai vechi sau mai noi, au fost cântate la unison. Ne-a bucurat mult revederea dar mai ales ne-a bucurat regăsirea atmosferei specifice "serilor Chindia".

 

Duminică, o parte din participanţii la aniversare s-au implicat în Şcoala de Orientare, dând ajutor la proba de coborâre în rapel. După prânz, încet, încet, ne-am luat rămas bun şi am început retragerea, cu regretul dar şi cu mulţumirea că s-a mai încheiat cu bine, încă un an de activitate.

 

4 decembrie 2007

Ileana Bocanciu - Preşedinte AT Chindia

Autor: Ileana Bocanciu
Înscris de: Ileana Bocanciu
Vizualizări: 10277, Ultima actualizare: Marţi, 4 Dec 2007Legaturi cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Orasul Rasnov-Poiana Malaiesti-Valea Malaiesti-Varful si Cabana Omu-Valea Ialomitei-Cabana Pestera-Saua Cocora-Laptici-Cabana Piatra Arsa-Muchia Pietrei Arse-Cabana Furnica

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii