Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Arhiva articolelor Alpinet - Scurta privire... dincolo de usa.

Bookmark and Share

Scurta privire... dincolo de usa.
Dincolo de usa (avanpremiera)

coperta 1

Asa cum le povesteam colegilor de pe lista de discutii [alpinet2k], am tras cu ochiul dupa draperia care inca acopera www.dincolodeusa.ro

Ce am vazut acolo?
La inceput mi-a atras atentia un biletel. Citeva cuvinte - urari in limba italiana, ceva cu "missione impossibile" si "grandi successi", plus o semnatura: Walter Bonatti. Acel Walter Bonatti. Cu care m-am mai intilnit apoi.

Mergind mai departe am dat de zapada. Si de frig. Prin zapada am gasit tot felul de piese de echipament si accesorii. Am luat citeva lectii de mers cu schiurile, numai bine ca sa-l pot asculta pe domnul Dinu Mititeanu povestind istorii cu si despre cabanele si cabanierii de linga lacul Bilea.

Continuarea, insa, mi-a taiat rasuflarea. Intre virfuri si pereti de vis l-am regasit pe Walter Bonatti si o poveste pe care am rontait-o hulpav, am regretat ca s-a terminat prea repede si m-am intors imediat sa o mai rontai o data. Si iar s-a terminat prea repede.

Ce am mai vazut? Valea Malinului din Bucegi si Dômes de Miage din Alpii ceva mai francezi si mai indepartati. Cu poze si un minim de informatii.
Plus GPS-uri, avalanse, PIEPS-uri, alte accesorii.
Si Mihai Moiceanu era pe acolo, explicind cum se fotografiaza muntele iarna. Pe Iulian Cozma nu l-am intilnit, i-am vazut doar urmele. Din Fagaras, desigur.:-)

"Dincolo de usa" este o revista. Este o revista mai mult decit noua, este o revista care inca, public, nu exista. Primul numar apare... saptamina viitoare. Mai exact in preajma lui 22 Decembrie.

Cine se afla "dincolo de usa"? Citeva nume am dezvaluit mai sus. Mai sint si altii care au dat o mina de ajutor, este o lista lunga cu destul de multe nume cunoscute in "mediul Alpinet". Nu-i mai insir si-aici, ii veti descoperi acolo.

V-am stirnit curiozitatea? Mai sint doar citeva zile.
Putin, daca luam in considerare ca al doilea numar este anuntat tocmai la primavara. Revista va avea doar patru aparitii pe an.

Alte detalii vor urma. Curind.

Autor: Grigore Sârbu
Înscris de: Grigore Sârbu
Vizualizări: 13094, Ultima actualizare: Miercuri, 12 Dec 2007



Legaturi cu Ghidul Montan:
Muntii FAGARASULUI  


O poză:
Piramidă 2, înscrisă de Lucian Cazac
Varianta asta vă place mai mult?

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu: [N-am găsit]

Comentariu
Fără foto Dan Loghin, Vineri, 21 Dec 2007, 9:11

Am sa o caut! La Multi Ani! - voua si revistei.:-D

Comentarii pentru acest articol
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii