Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Diverse - Postavaru Night 2013

Bookmark and Share

Postavaru Night 2013

“Postavaru Night 2013”

      Sâmbătă 9 martie, Poiana Braşov renumita staţiune montană, va fi gazda cunoscutei curse nocturne de schi alpinism şi alergare montană, Postavaru Night.  Evenimentul ajuns în acest an la ediţia a şaptea se bucură de o popularitate ce creşte an de an. 
O urcare la lumina lanternelor, pe schiuri de tură sau în alergare din Poiană până pe vf. Postăvaru. Cursa va fi urmată de premiere şi “after race” la Cabana Julius Romer - Postăvaru.   (www.cabanapostavaru.ro)
      Traseul în lungime de 4, 5 km şi 700 metri diferenţă de nivel pozitivă, a fost parcurs anul trecut de 256 participanţi din ţară şi străinătate.
      Câştigătorii absoluţi ai ediţiei 2012 au fost: Gianina Tanase (Romania) si fratii Silviu si Rares Manea (Romania) la schi alpinism, respectiv Cindy Callewaert (Belgia) şi Ciprian Bălănescu (Romania) la alergare montană.

      Condiţiile excelente de schi şi transport pe cablu, atenţia acordată pregătirii pârtiilor şi pasiunea celor implicaţi au fost parte din ingredientele succesului repurtat cu ocazia Festivalul Olimpic al Tineretului European. Dar toate acestea nu sunt doar o întamplare, de doi ani încoace ele se întâmplă zi de zi şi o simţim fiecare din noi. Este o schimbare de atitudine care ne confirmă încă o dată în plus că, Poiana Braşov  este cel mai vast, mai bine pregătit şi mai modern domeniu schiabil din România.  

     Postavaru Night este primul din cele patru evenimente ce sunt programate pentru acest an în seria de competiţii outdoor CarpathianMan. Din aceiaşi serie mai fac parte: Marathon Piatra Craiului - Salomon, Bike 3Mountains şi UltraTrail Fagaras.  (www.carpathianman.ro)

     Pentru detalii legate de eveniment, accesaţi pagina web a evenimentului:    www.postavarunight.blogspot.com
     Direct info: 0722-553121

     Sponsori:
Sponser Sport Food, Cabana Postăvaru, Snowline, Delaco, Buff, Elan Skis, Contour, Sealskinz.
    
     Parteneri:
Primăria Municipiului Braşov, Domeniul Schiabil Poiana Braşov, Cabana Postăvaru, AER - Asociaţia de Ecoturism din România, R. P. L. P. Kronstadt R. A. Braşov –Serviciul Salvamont, SKV - Asociaţia de Turism a Saşilor Transilvăneni, Ciclomed Medias, ATTA Cluj, FRAE.
    

     Parteneri media:
alpinet.org, carpati.org, alerg.ro, schialpinism.blogspot.com

Autor: CarpathianMan
Înscris de: ady beleanu
Vizualizări: 4651, Ultima actualizare: Miercuri, 6 Mar 2013Legaturi cu Ghidul Montan:
Muntii POSTAVARU  
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii