Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Arhiva articolelor Alpinet - ALPINinfo ianuarie-februarie 2001

Bookmark and Share

ALPINinfo ianuarie-februarie 2001 - Alpin Info ian-feb 2001 Inceput de an
La început de an
Monica Hanganu
Când am deschis eu ochii asupra buletinului ALPINinfo el reprezenta o publicatie restrânsă între sectiile Clubului Alpin Român. Pentru noi, gălătenii în care sălăsuieste, inexplicabil, muntele - în diverse forme -, ALPIN-info constituie el însusi... un munte. Unul din micii nostri munti, cu vârfurile si văile lui si cu tot cu lupta de a învinge obstacolele.
O întâmplare fericită face ca această aniversare a doi ani de aparitie să coincidă cu mărirea tirajului si ariei de distribuire si deci să se petreacă oarecum... în public. Multi din cei ce tin pentru prima dată în mână un exemplar din acest buletin se întreabă poate ce am facut noi în ultimii... doi ani si ce contine, în general, această mică publicatie. Si ei merită un raspuns la această întrebare si noi merităm în acest moment să prezentăm munca noastră si a colaboratorilor nostri.
ALPIN-info este o picătură de informatie, de regulă despre ce se petrece în lumea alpinismului si escaladei. În principal, despre ceea ce se întâmplă în tara noastră dar nu ignorăm nici ceea ce se petrece în străinatate. Încercam să acoperim capitole extrem de diverse, de la descrieri de trasee, comemorarea unor evenimente din lumea alpină, creionarea pentru generatiile noi (pentru noi inclusiv) a portretelor înaintasilor nostri, până la recenzii ale publicatiilor de profil din străinătate ca: Jurnalul UIAA, HIGH, Summit, Grimper, Vertical, etc. De asemenea, încercăm din toate puterile noastre să promovăm zona Muntilor Măcin ca zonă de escaladă. Noi i-am descoperit farmecul si nu vrem să facem din "muntii dintre ape", cum îi numim noi, un secret numai al nostru si asta se reflectă în paginile ALPIN-info.
La materializarea pe hârtie, si mai nou pe Internet, lucrează o mână de oameni care fac posibil acest lucru dintr-un capitol de resurse materiale ce frizeaza zero-ul absolut. Bine însă că suntem mai bogati în altfel de resurse si vrem, din toată inima, să le împărtim cu voi.
   Vă asteptăm alături de noi!

Nota IIC:  După cum am aflat din ultimul număr, ALPIN-info, în forma sa tipărită, poate fi expediat la cerere celor interesati. Nu se achită decât taxele postale. Suma era 3500lei x 6 exemplare (21000 lei). Este posibil ca între timp Posta Română să îsi fi modificat tarifele de aceea vă recomand să cereti informatii direct de la editori, prin e-mail, la car_galati@yahoo.com
Autor: CA Galati
Înscris de: Clubul Alpin Galati
Vizualizări: 17445, Ultima actualizare: Joi, 10 Oct 2002


Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii