Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Concursuri Alpinet

Bookmark and Share

       Pentru a participa la concursul Turã Rafting în perioada Luni, 10 Mar 2003 - Duminică, 30 Mar 2003, trebuie să răspunzi corect la cele 3 întrebari, ce vor fi publicate automat în această pagină la interval de 7 zile. Pe lângă trimiterea răspunsurilor corecte este necesara şi completarea corectă a datelor din formularul cu date personale. Răspunsurile nu pot fi modificate după completarea formularului de mai jos. Pentru trimiterea răspunsurilor trebuie să ai un cont de membru Alpinet, să fii autentificat şi să respecţi regulamentul concursurilor Alpinet.

       Pentru a afla alte informaţii despre acest concurs, premiile puse în joc, dar mai ales condiţiile de participare necesare, citeşte articolul de prezentare a concursului: Turã Rafting. Pentru detalii suplimentare, ne poţi contacta la concursuri@alpinet.org

       La finalul concursului vor fi anunţaţi cei 4 câştigători, atât prin intermediul unei ştiri Alpinet, cât şi în această pagină.

       Vă reamintim că Proiectul Alpinet se obligă să nu divulge niciunei alte părţi datele personale ale membrilor Alpinet. Vor fi publicate doar numele câştigătorilor concursului.

Etapa 1: -
Întrebarea etapei:
a):   
b):   
c):   Număr de încărcări: 4924