Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio București


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Galeria Foto

Bookmark and Share
   În aceasta secțiune se află adunate fotografiile pe care le poți întâlni în paginile Alpinet. Poți să vizitezi Topul Foto sau una din secțiunile:
Abstract Modificate digital Documentare Instantanee
Abstract

Modificate digital

Documentare

Instantanee

Peisaje Obiective turistice Speologie Panorame
Peisaje

Obiective turistice

Speologie

Panorame

Fauna Flora Macro Persoane si... personaje
Faună

Flora

Macro

Persoane și... personaje

Și tu poți să înscrii o fotografie, singura condiție este să respecți micul nostru regulament. Pentru a obține un cont de acces, trebuie doar să completezi un formular.

    Poți introduce comentarii la fiecare fotografie, dar numai dacă ai un cont de membru Alpinet și dacă te-ai autentificat în prealabil, în cadrul paginii Acces Membri. Ne rezervăm dreptul de a șterge orice comentariu pe care îl considerăm indezirabil, lucru ce poate fi urmat, in cazuri extreme, de ștergerea contului respectiv.

    În măsura în care această secțiune va avea succes și condițiile o vor permite (dacă vom găsi și un sponsor) sperăm să putem oferi periodic premii. Dacă ai sugestii sau întrebări privind galeria foto Alpinet, trimite un e-mail la admin@alpinet.org.

    Pentru a putea vizualiza fotografiile din Galeria Alpinet în cele mai bune condiții, poți folosi imaginea de mai jos pentru a-ți regla monitorul (trebuie să poți distinge 20 de nuanțe de gri, de la negru la alb):

Stripes