"Noapte buna... Craiule!"

Înscrisă de: Marius Munteanu
Data publicării: : 16 Aug 2010, vizualizări:: 1304
Localizare geografica: România, Muntii PIATRA CRAIULUI, Varful La Om
Echipament folosit: Nikon
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
valentin jujea valentin jujea, Marţi, 17 Aug 2010, 22:08

Superba! Cum a fost dimineata?

Fără foto Marius Munteanu, Miercuri, 18 Aug 2010, 12:32

Dimineata am dormit pana tarziu. N-am prins rasaritul, daca asta era intrebarea.

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Marius Munteanu
FotografieComentariuData
Toamna
Adi Chihaia
Super, uita-te la hornul casei. Zici ca e tulpina copacului care trece prin acoperis!!!!!
15 Ian
Sânziene la înălţime
Paul Airinei
Bine te-am regasit Paul, alaturi de iubitul tau Ceahlau. Numai bine si poate ne intalnim la un moment dat, undeva pe o poteca.
31 Aug
Apus cu Coada Soricelului
vlad andrei mihaescu
Mie imi place.
2 Aug
muche 2
alex borcea
Esti "mortal" cu denumirile pozelor! M-am distrat tare de tot!
20 Nov
Transalpina afaltata - certificat de deces al zonei alpine adiacente
Nicolae Cristian Bădescu
Am trecut Transalpina de mai multe ori, inclusiv cand nu era asfaltata. Era un drum superb in varianta neasfaltata. Acum sigura senzatie care mi-o da este aceea de graba. Am batut Parangul de cateva ori dar nici in cele mai negre ganduri n-am avut o asemenea imagine. Asfalt la peste 2000 de metri. Dar pentru ca raul a fost deja facut sustin parerea lui George, este absolut necesara prezenta unor paznici adevarati si a unei taxe de acces. Ma tot intreb unde sunt ecologistii nostri. Probabil ca lucreaza la strategii de implementare a becurilor economice si la promovarea energiei verzi gen micro-hidrocentralelor ce se construiesc pe vaile: Capra, Buda, Porumbacu, etc. Dar o mare parte din vina o avem si noi, iubitorii si practicantii drumetiilor montane. Vedem, ne suparam, mai scriem cate un post si gata.....ne-am spus oful ramanand resemnati. Suntem totusi destui de multi iar unindu-ne am putea face ceva mai mult decat sa ne lamentam pe forumuri sau in discutii la o bere. Noi avem un mare avantaj prin faptul ca putem descoperii asemenea "investitii" chiar in momentul inceperii lor pentru a suntem prezenti in tot timpul anului pe munte. Ca atare putem actiona la timp pentru a aduce in atentia tuturor aceste potentiale dezastre ecologice, le putem dezbate si eventual stopa prin proteste. Poate am spus o prostie dar chiar ma doare cand vad cu cata nesimtire si usurinta se distrug locuri atat de frumoase si de pure. Mai pure decat sufletul oricarui dintre noi.
12 Nov
"valea plângerii"
Ioan Covrig
Piatra Craiului - defrisari, Raul Capra - practic disparut, Raul Buda - in curs de "amenajare", ce mai urmeaza????? Aaaaaaa, stiu: "Explore the Carpathian Garden " cu celebra frunza verde pe care, in viitor, o vom gasim la Muzeul Antipa. Felicitari mintilor luminate pentru promovarea cu succes a turismului montan romanesc.
24 Oct
Efuziv
Paul Airinei
Foarte frumos! Trebuie sa vad cu ochii mei! O sa incerc o iesire la finalul saptamanii. Doua zile. Bicaz-Izvorul Muntelui-Cab. Dochia-Toaca si retur. Ceva recomandari pentru profani?
18 Oct
Efuziv
Paul Airinei
Locurile sunt faine, pozele la fel, dar m-ai innebunit cu Ceahlaul asta. Tu nu mai "bati" si alte locuri? Oricum daca ma hotarasc sa fac o tura in Ceahlau stiu de la cine sa cer sfaturi!!!!
12 Oct
Bătrâneţe, haine grele
Daniela Ursu
Scuze! Este vorba de serialul 'Farscape'.
23 Nov
Bătrâneţe, haine grele
Daniela Ursu
Supeeeer! Sunt un mare fan al muntelui si al romanelor/filmelor SF. Chipul din imagine este o copie fidela a personajului 'Pilot' din serialul 'Andromeda Ascendant'. Nu ma asteptam sa-l regasesc in muntii Romaniei.
23 Nov
"Noapte buna... Craiule!"
Marius Munteanu
Dimineata am dormit pana tarziu. N-am prins rasaritul, daca asta era intrebarea.
18 Aug
"Cucu-Bau!!"
Marius Munteanu
era la maxim 50 m de refugiu
18 Aug
Bine v-am regasit!
Marius Munteanu
Poza este facuta exact cu o saptamana inainte de 31 iulie!
7 Aug
Comentarii înscrise de Marius Munteanu
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024