remake

Înscrisă de: mihai-ian nedelcu
remake
Data publicării: : 4 Nov 2010, vizualizări:: 1869
Localizare geografica: România, Muntii BUCEGI, Valea Gaura
Echipament folosit: sony α700
Descriere: intoarcere dupa un an in locul in care lumina mi-a oferit un spectacol extraordinar
mihai-ian nedelcu - Galeria personală
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Soare George Soare George, Joi, 4 Nov 2010, 9:56

Mihai, daca astea sunt poze doar pentru galerie inseamna ca eu trebuie sa postez direct la "Neglijate"!:-D

Daniela Ursu Daniela Ursu, Joi, 4 Nov 2010, 11:06

:-)
http://alpinet.org/main/foto/showfoto_ro_item_92951.html

Nici lacustrele nemţene nu se uită cu una cu două!...

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Joi, 4 Nov 2010, 11:11

frumos

Fără foto Cristian Dumitrescu, Joi, 4 Nov 2010, 11:13

decor SF

Teo Paraschiveanu Teo Paraschiveanu, Joi, 4 Nov 2010, 12:49

Bre! Matale ai contract cu aia acolo? Cum te duci tu p-acolo cum e vremea buna de poze! Vezi ca ai zis ca ma scoti la o bere cam in perioada asta!

mihai-ian nedelcu mihai-ian nedelcu, Joi, 4 Nov 2010, 13:35

:-D

Fără foto Dan Loghin, Joi, 4 Nov 2010, 13:48

Eheu, domnule Nedelcu! Astea-s fotografii de tinut minte si de luat aminte....

Sunt - si eu - de parere ca sunteti prea modest ca ati renuntat la top. Veti fi avind motivele dvs. da'-i cumva pacat!
Nu de alta, dar macar topul sa se umple de fotografii, in dauna pozelor.
Si asa, poate mai creste si "nivelul galeriei" in dauna atitor insipide poze "montane" - un exemplu imediat deasupra: balta din dosul pomilor!

Claudiu Szabo Claudiu Szabo, Joi, 4 Nov 2010, 15:17

Remake... fara varianta ”pe verticala”:-D

Şerban Sîmbotelecan Şerban Sîmbotelecan, Joi, 4 Nov 2010, 15:21

Bun "remake"-ul!

Cosmin-Ovidiu Stan Cosmin-Ovidiu Stan, Joi, 4 Nov 2010, 16:53

Asta e poza de TOP. foarte frumoasa:-D

Sasha Postelnicu Sasha Postelnicu, Duminică, 7 Nov 2010, 14:02

@Dan Loghin: nu obositi? poate ii obositi pe altii...vreau sa ma bucur de o imagine superba fara sa vad improscarile dvs. Se poate?

Daniela Ursu Daniela Ursu, Duminică, 7 Nov 2010, 18:16

D-na Sasha, noi nu vorbim cu "zât" şi nu fredonăm manele pe versuri monosilabice. Dacă dvs. aţi "râs cu hohote la acel 'zât' " scris/spus de cineva anume, înţeleg de ce vă plac şi fotografiile aceluiaşi cineva anume.
Suntem membrii unei comunităţi de valoare - numită Alpinet. Iar dl. Loghin este unul din consultanţii noştri ştiinţifici extrem de preţioşi. Vă invit doar să priviţi şi să citiţi comentariile fotografiei "Tău de poveste" înscrisă de Ciprian Popovici. Eu personal am căutat mult numele real al Lacului cu avion. Şi eu când caut un toponim, păi îl caut - cu încăpăţânare! Şi totuşi pe ăsta nu l-am găsit... Câţi dintre noi i-au mulţumit pentru că ne-a oferit cu mărinimie această informaţie?! Poate ar trebui să fiţi chiar dvs. prima. Pretext cu care să-i cereţi şi scuze.

Sasha Postelnicu Sasha Postelnicu, Duminică, 7 Nov 2010, 18:23

Daniela, cu tot respectul, dl Loghin este baiat mare si isi poate purta de grija. Se pare nu numai ca nu ai simtul umorului dar porti si ranchiuna si asta dupa doi ani!! Incredibil! In comunitatea Alpinet sunt, cu adevarat, cativa oameni de valoare, unii dintre ei au imagini superbe de care nu ma pot bucura pentru ca sunt murdarite cu comentarii care nu au legatura cu imaginea respectiva.
Si mai este ceva: in afara de Alpinet exista o multitudine de alte activitati interesante pe lumea asta, iar polemica cu tine nu face parte din sfera mea de interese! Seara faina!

Daniela Ursu Daniela Ursu, Duminică, 7 Nov 2010, 19:58

1. Ştiu CÂT e de mare şi că poate să-şi poarte singur de grijă (şi în condiţii extreme).
2. Nu e ranchiună de niciun fel, nici acronică. Nici polemică. Doar dilemă:
3. E incredibil ce spui tu! Adică o poză cu o baltă de un 1 metru diametru e o imagine superbă - te citez, iar cel care a pozat-o, acelaşi care într-o panoramă postată în top a comentat cu "zât!" e un om de valoare? Probabil de aceeaşi valoare pe care o au cei care notează o fotografie cu "E banală" NUMAI şi numai când respectiva imagine este pe locul I in Top...
O seară faină şi ţie.

Sasha Postelnicu Sasha Postelnicu, Duminică, 7 Nov 2010, 20:01

Daniela, e ceva ce nu intelegi si este evident! care este poza cu balta?? eu ma refer la ACEASTA superba imagine!! hmmm

Daniela Ursu Daniela Ursu, Duminică, 7 Nov 2010, 20:33

Eu văd că 'împroşcările' încep cu o formulă de politeţe... Şi...:
Mi se pare totuşi lipsit de respect să vorbim despre cineva care nu este activ acum pe site.
Ture frumoase!

Claudiu-Mircea Birliba Claudiu-Mircea Birliba, Luni, 8 Nov 2010, 13:01

Reintoarcere!

offtopic: o fotografie este o parte din sufletul omului care a facut-o; cine rade, se amuza de sufletul unui om traieste si se hraneste din propria energie negativa.

Claudiu-Mircea Birliba Claudiu-Mircea Birliba, Luni, 8 Nov 2010, 13:08

Si ca sa fie si mai clar as adauga ca "balta aia din dosul pomilor" poate reprezenta o parte din viata unui om, o clipa traita de o persoana; nimeni nu da dreptul sa ridiculizam sufletul celuilalt mai ales ca acea persoana si-a dezvaluit o parte din inima lui.

Fără foto Dan Loghin, Luni, 8 Nov 2010, 15:29

V-am inteles "dreapta minie", domnule Birliba!

Asa cum am mai spus-o, daca intr-adevar ar fi vorba de ceea ce spuneti, astfel de poze ar trebui puse "in sipet de taina" familial, iar nu etalate in public sau (ex) puse macar pe blog/site propriu, unde pot sa o/le vada toti cei dragi.
Daca o face insa intr-un astfel de loc ca Alpinet autorul de poze pomenit, inseamna ca pot fi expuse ridicolului sau osanalelor (alegetzi dvs.). Inclusiv pentru ceea ce dumneavoastra denumiti "ridiculizam sufletul" (puteti sa scrieti la singular, sunt o singura persoana care a facut asta pentru balta in chestiune).
Fiecare avem cite o "parte din viata unui om" - dar asta nu inseamna ca poti sa ai si "tupeul" sa o/le expui in public acea "parte din viata unui om". Poate din orgoliu nestrunit la timp. Puteti sa ii spuneti sensibilitate doar ca nu astfel de sensibilitate o are.

Si apoi, domnule Birliba, iti trebuie realmente talent sa arati imagistic cum ca o "balta din dosul pomilor" este o parte de viata. Realmente talent! - ceea ce nu e cazul. E o simpla poza. Si aceea doar onorabil facuta.
Pentru ca poti sa te intrebi atunci, la o asa banalitate de poza, care se poate face in orice parc dupa o ploaie buna, ce actiune banala i-a umplut partea aceea de viata?! Si de ce trebuie sa o arate?! Sunt site-uri specializate in astfel de poze, daca trebuie si e musai. Iar locatia - care nu se poate controla chiar simplu! - nu e o scuza!
Iar de verificat - daca e o poza banala sau nu - e chiar simplu: postarea pe site-uri efectiv specializate si asteptarea comentariilor. Cum si altii de pe acest site fac.

Este opinia dumneavoastra ce ati afirmat - asa cum si eu o am pe a mea.
Eu nu am caderea sa ii judec apucaturile. De altfel ce ar fi de judecat?!
Ii pot judeca insa textele si imaginile, de fapt singurele care ma pot interesa, pentru ca le face publice. Iar in acestea (textele si imaginile de pe Alpinet) utilizeaza destule elemente de "derizoriu" si "dezimformare" (inclusiv "licente poetice" care sa inlocuiasca ceea ce habar nu are) (accentuez - sunt ghilimele!), pe care le trateaza cu sensibilitatea de care pomenit. Adica cu "cum adica nu ma credetzi ce zic!?".
Nici vorba - sunt simple "viriri pe git!" pentru cine inghite! - astfel de poze banale.
Nu inseamna ca nu are si poze bune. Dar eu unul le-as pune sa le vada cei apropiati doar, eventual pe blog/site personal. Dpdv al meu vorbesc, desigur. Iar sfatul asta il urmez eu insumi.

Eu cred insa ca e (si) altceva la mijloc: "versurili". Eu cred ca de fapt asta numiti dvs. mai mult si mai mult "sensibilitate".
N-are decit sa-si compuna ce "inghesuieli de cuvinte" va fi vrind, dar sa le inghesuie si altora pe git si sa mai si trebuiasca sa spui "ah! ce talent!" asta este altceva!
Pare ca dupa o astfel de "recunoastere" tinjeste, de vreme ce cu atita obstinatie "insamintzeaza hirtia cu dinsele" (nu este expresia mea): n-are decit sa isi publice cele produse... cine-l impiedica!? Credeti ca ii va creste numarul de adulatori? Foarte bine, va fi (mai) bogat!

Eu insa ii cunosc, din pacate si din intimplare, cum am mai spus si cu alt prilej si alta fatzeta a "sensibilitatii" pe care o clamatzi. Faptul ca isi ascunde partea de fire (in chestiune) sub versuri "lacramoase" (Eminescu), inseamna, poate!, doar ca partea aceea nu ati ajuns sa i-o cunoasteti.

Oricum, destul cu acest subiect! Doriti sa il ridicati in slavi, bine sa va fie!
Cu titlu de parere personala, daca faptul ca altcineva poate sa aiba si alta parere iar asta va stirneste "minia proletara" - atunci de-abia asta va coboara in "ridicol".
Iar de dreptul la ridicol eu unul nu am auzit.

PS. Ma amuza faptul ca are "minima decentza" sa ii puna pe altii sa ii sustina cauza?! Cita.... - cum bine zicetzi dvs.

PS1. Aveti respectul meu pentru ceea ce va apartine nu pentru cine luati apararea!

Fără foto Dan Loghin, Luni, 8 Nov 2010, 15:37

... dezinformare... Lapsus calami!

Claudiu-Mircea Birliba Claudiu-Mircea Birliba, Luni, 8 Nov 2010, 15:59

Nici "vorba de manie", "ridicari in slavi", "luari de aparari", "sustineri de cauze" ci doar o mica atitudine, nu cer socoteala nimanui si nu am intentia asta sau puneri in scena, nu-s eu omul potrivit.

Iar atitudinea aceasta vine dintr-un simplu gand sau cuvant in care inca mai cred. Sau doua sau poate chiar trei care raman.
M-am oprit aici.

Crina Sarbu Crina Sarbu, Joi, 11 Nov 2010, 7:09

Marile dureri, ca si marile bucurii sunt mute. Imi voi permite deci bucuria c, in tacere, pur si simplu sa ma pierd in peisaj... In peisajul Bucegiului "meu", si-al "tau", si-al "tau" - privitorule-, care stii ca vorbele sunt atat de efemere in fata eternitatii de piatra si-n fata unei asemenea pasiuni care ridica fotografia la rangul de arta.
Multumim, lumina buna si carari ocrotite.
Si inca asteptam.... E primavara in noiembrie:-)

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de mihai-ian nedelcu
[1-20] [21-40]<  41-60 din 489
  > [61-80] [81-100] [101-120] >>
FotografieComentariuData
la revedere top
mihai-ian nedelcu
in opinia mea sistemul de notare din top se bazeaza pe fair-play si majoritatea membrilor alpinet au acest fair-play.
pentru mine picatura care a umplut paharul o constituie conturile cu 0 activitate, create doar pentru a da note; am impresia ca exista persoane care au 2-3 conturi, unul pentru activitati normale si altul sub pseudonim de pe care dau note.
exista optiunea de a vedea notele acordate de o persoana si poti urmari cum in interval de citeva minute o poza primeste un excelent urmat de note proaste pentru celelalte imagini aflate mai sus in top - aici nu mai e vorba de lipsa de discernamint, e clar pentru mine ca se voteaza doar pentru a modifica ierarhia in top.
un alta magarie a fost facuta de un membru recent venit aici caruia i-am dat o nota mica la un cadru pe care eu il consideram mediocru; in numai citeva ore a raspuns cu un OK la o poza a mea care avea 20 de excelent. nici aici nu poate fi vorba de lipsa de discernamint.
4 Nov
la revedere top
mihai-ian nedelcu
daniela, nu stiu de ce iti ceri scuze???
4 Nov
-
Livius Almajan
frumos
3 Nov
-
Livius Almajan
super
3 Nov
Umbră şi lumină
Soare George
frumos traseu, imi place toata seria
3 Nov
Schimb de priviri
Silviu Matei
"capturi" am vrut sa spun
31 Oct
Schimb de priviri
Silviu Matei
excelente captura
31 Oct
Forever
Dorin Bofan
foarte bine
31 Oct
Cimitirul elefanţilor - EPILOG
Claudiu Szabo
foarte fain
26 Oct
Din spuma mării
Ioan Şteţca
super cadru
22 Oct
Hidegu
Adrian Popovici
fain, cromatica buna
22 Oct
la revedere top
mihai-ian nedelcu
cristian are dreptate, am vazut imagini excelente si aici si pe alte site-uri facute cu aparate compacte.
inteleg dorinta de a atrage cit mai multi utilizatori spre site, dar nu cu pretul nivelarii in jos a standardelor de calitate a fotografiilor.
criticii dintr-o revista de jocuri britanica descriau nu demult un fenomen de simplifcare excesiva si de reducere a dificultatii RPG-urilor, il comparau cu filmele marca hollywood si alegeau termenul "dumbing down".
12 Oct
Soare la culcare
cătălin pobega
fain
12 Oct
Creasta Kuffner
cătălin pobega
super:D>
12 Oct
sfarsitul lumii?
Ioan Panaite
frumos, imaginea merita o dimensiune putin mai mare
12 Oct
8888
Alexandru Badulescu
foarte bine, imi place mult
9 Oct
La Zăvoare
Paul Airinei
fain cadru
6 Oct
Moment...
Livius Almajan
super toata seria de metamorfoze, dar asta e favorita mea
6 Oct
Călătorie spre centrul pământului...
Livius Almajan
slippery,
foarte bun cadru
6 Oct
Ikebana
Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet
frumos
6 Oct
Comentarii înscrise de mihai-ian nedelcu
[1-20] [21-40]<  41-60 din 489
  > [61-80] [81-100] [101-120] >>
©Proiectul Alpinet 1999 - 2022