Spre infinit

Înscrisă de: Zoltan Borbely
Spre infinit
Data publicării: : 3 Feb 2001, vizualizări:: 756
Echipament folosit: Pentax MZ-50
Descriere: Apus de soare la Bucin
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Daniel (dede) Dediu, Vineri, 6 Apr 2001, 7:47

....poate asa o sa arate Marte dupa "terra-formare".....

Dragos Cristian Dragos Cristian, Luni, 15 Nov 2010, 17:22

Foarte frumos!

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Zoltan Borbely
FotografieComentariuData
Granita
Zoltan Borbely
Facind o tura de creasta dinspre Suru, in fiecare zi ne-am trezit cu o vreme splendida dupa care la citeva ore totdeauna s-a innorat norii venind din sud si n-am mai vazut nimic toata ziua. Fiind la Podragu ne-am trezit cu noaptea-n cap cu scopul ca macar pe Moldoveanu sa prindem vreme buna si asta a fost rezultatul..restul se vede pe poza.(normal dupa care iarasi n-am vazut decit nasul in fata noastra)
4 Feb
Sfatul bătrînilor
Zoltan Borbely
Scanarea mi-au facut dupa un exemplar comandat ulerior care a iesit cu o densitate mai mare decit originalul la care cerul este cu o idee mai deschisa.Din pacate totdeauna am probleme cu comenzile ulterioare, nu gasesc un laborator adevarat profesionist care sa-mi satisfaca toate cerintele...
4 Feb
Raiul la capatul drumului?
Zoltan Borbely
Poza a fost facuta de vreo 2 ani,imediat dupa ce am cumparat aparatul, fiind printre primele poze facute cu aparatul resp.- expunerea nu mai tin minte, plus ca nici nu tin evidenta expunerilor, asta fiind una dintre greselile mele. Cit despre subexpunere as spune ca da ai dreptate dar intentionat am lasat partea aceea a pozei subexpus altfel culorile n-ar mai fi exprimat realitatea care m-a uimit de-a dreptul. Un amanunt ar mai fi, ca inca picura deasupra mea in timp ce faceam poza, iar culoarea stranie din coltul dreapta sus au avut ultimii nori care intre timp se indepartasera! Atit stiu ca masuratorile le-am facut orientind aparatul spre dreapta spre zona cetoasa daca te ajuta cu ceva!
4 Feb
Comentarii înscrise de Zoltan Borbely
©Proiectul Alpinet 1999 - 2023