La confluenţă

Înscrisă de: Adrian Popovici
La confluenţă
Data publicării: : 29 Mar 2005, vizualizări:: 1186
Localizare geografica: România, Muntii CERNEI
Descriere: martie 2005
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Raul Arsa, Joi, 31 Mar 2005, 8:49

Poetica ...

Dan Izvoreanu Dan IzvoreanuAdministrator Alpinet , Vineri, 1 Apr 2005, 20:22

caror riuri?:-?

Adrian Popovici Adrian Popovici, Luni, 4 Apr 2005, 14:35

Cerna cu Ogasul Slatina

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Adrian Popovici
<< [81-100] [101-120] [121-140]<  141-160 din 583
  > [161-180] [181-200] [201-220] >>
FotografieComentariuData
Furnicutza
Valentin Iancu
Super. Batea vantul sau omul statea asa pentru a creste efectul dramatic al fotografiei?:-) Revenind la lucruri serioase ai putea descrie putin tura aceasta?
20 Feb
Sub negura vremurilor
Ioan BĂŽndeanuAdministrator Alpinet
Copacu ala uscat si ceru se "asorteaza" cu titlul. Daca si casa aia face parte dintr-o cetate medievala atunci nota 10.:-)
20 Feb
Stairway to Heaven
George Enache
Eu aici as fi dat 10 pentru combinatia titlu imagine. Ar merge acum un vinil cu Led Zeppelin. :-)
20 Feb
Satisfactia unei reusite SOLO...
Vieru Ludovic
Nu ma mir de imaginea pe care o are Romania dincolo, daca langa tricolorul nostru apar astfel de simboluri care reflecta raul din societatea romaneasca. Ce paradox sa fii montaniard sa ajungi asa de sus, sa fie totul asa de frumos acolo si sa pangaresti locul cu imaginea aia alb rosie. Totusi faptul ca mergi pe munte inseamna ca nu esti un om pierdut total ci daca vei scapa de cainii aia mai ai sanse.....:-):-D
13 Feb
Dragoste de munte într-un suflet alb-violet
Adrian Popovici
Uite cum ies "dusmanii" la iveala.:-D
13 Feb
Panoramă pe Leman
Mariana Adam
Eu consider utila propunerea lui Valeriu de a da note dupa anumite criterii. Normal ca si criteriile si procentele sunt discutabile, nu sunt unice, fiecare avand preferintele sale. Insa cineva care ar tine seama doar de calitatea tehnica a unei fotografii fara a lua in considerare mesajul alpin nu stiu ce cauta pe Alpinet, sunt destule situri foto unde pot sa-si dea cu parerea. Poate ar fi bun un articol in care cineva sa propuna anumite criterii de notare si apoi in urma parerilor mai multor alpineti sa apara ceva, asa ca un soi de "indrumator" de notare care chiar daca nu va fi respectat 100% ar putea reprezenta totusi un pas spre maturizarea sistemului de notare din top.
13 Feb
User friendly landscape
Calin Garboni
Nu e ceata, e apa vanturata.:-)
5 Feb
Ace de gheata pe Valea Cernei
Calin Garboni
Ce conteaza unde? Daca scrie acolo Valea Cernei e de 10.:-D
3 Feb
nu tot ce zboara se mananca...sper
vasile heresanu
sa repete...
3 Feb
nu tot ce zboara se mananca...sper
vasile heresanu
Macar l-ai pus sa repte de vreo 10-20 de ori figura pana sa iasa poza?:-D
3 Feb
A FOST ODATA ...
Nicolae Visea
Se pare ca pe vremea aia stiai o treaba, in iunie ploua intr-una, in septembrie nu ploua deloc, cel putin asa am citit prin carti.:? Acuma poti prinde o luna de iunie de-s secate toate izvoarele, iar in septembrie sa nu maipoti iesi din cort de ploaie. Acum cu vremea vad ca regula-i ca nu-i mai nici o regula.:?
31 Ian
Omu 360
Andrei Zlate
Desi in general, cum am mai zis, tin cont 10-20% si de tehnica de realizare a fotografiei, bineninteles subiectiv, cat ma pricep si eu acum la nota am redus procentul asta la 0%. Este intr-adevar mult mai important ce se vede acolo si e bine sa mai stea prin fata ca sa poata admira si altii ce frumosi sunt muntii nostri chiar si de pe Vf. Omu.:-) De fapt mai are Andrei destule panorame la care sa-i "taxez" dungile alea pe care nu vrea sa le scoata.:-)
31 Ian
Panorama de pe Postavaru spre M. Baiului
Valeriu Bobin
Ce de explicatii. Asta-i tutorial in toata regula.:-) Sa stii ca in domeniul digitalelor cam toti devenim din cand in cand incepatori ca evolueaza prea repede tehnica asta. Pana sa ma dumiresc cu ce exista, a aparut de mult altceva nou.:-) E interesanta optiunea asta cu vazutu pe ecran, dar eu am o rezerva in a face fotografii privind pe ecranul digitalului, daca timpul de expunere nu-i destul de scurt ies in general miscate. Chiar nu-i inteleg pe cei care isi cumpara aparate fara vizare optica.
Bine ca nu m-am grabit sa dau nota. Tinand seama de explicatii si in primul rand de pasiunea pentru munte si dorinta de a o impartasi si altora dau acum nota corecta.
31 Ian
Bucura 2
RADU MUNTEAN
In general oamenii care posteaza fotografii pe acest site merg la munte in primul rand pentru...munte. Iti propui sa faci un traseu si faci fotografii in timp ce mergi, si prinzi vreme buna, apusuri, rasarituri, dupa cum ti-e norocul. Sunt mai rare cazurile cand cineva studiaza traseul dinainte merge de cateva ori, vede cum cade lumina, cand e buna, etc...si apoi merge special la fotografiat. Deci majoritatea sunt fotografi amatori si sunt binevenite anumite informatii din partea fotografilor profesionisti si e o bucurie sa constati ca si acestia invata incet incet cate ceva despre munte.:-)
28 Ian
Noi ---(wallpaper)---
Alex GĂVAN
Imi place ideea si a fotografiei si a traditiei de revelion.
27 Ian
Panorama de pe Postavaru spre M. Baiului
Valeriu Bobin
Ai folosit si zoom digital de o iesit asa?
27 Ian
Pe fundul apei
Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet
Ce te-ai apucat de mătrăşeli digitale?:-D Ai licenta la programul ala, cum ai zis ca-i zice?:-)
27 Ian
O ultimă privire....
Daniel (dede) Dediu
Frumos loc, mai ales ca este si un izvor pe aproape, cred ca e sigurul loc bun de campare apropiat de creasta. Cu putin noroc se pot vedea si caprele negre ce vin si ele la sursa de apa din poiana.
25 Ian
Dansând cu norii
RADU MUNTEAN
Dane nu-ti pui si -o poza sa te vedem asa pe post de omu negru? Ar fi preferabila varianta necrapat, sa nu ne speriem prea tare. :-):-D
25 Ian
Dragoste de munte într-un suflet alb-violet
Adrian Popovici
Exista doar un singur original, deosebit de valoros...ca sa fiu modest.:-) Mersul in trei inca nu l-am experimentat, desi se zice ca intre doua nu te ploua...:-):-):-) Pe tine te-o plouat pe la cascadele....? :-):-):-)
25 Ian
Comentarii înscrise de Adrian Popovici
<< [81-100] [101-120] [121-140]<  141-160 din 583
  > [161-180] [181-200] [201-220] >>
©Proiectul Alpinet 1999 - 2023