Un pic de albastru

Înscrisă de: ANDREI DUDESCU
Un pic de albastru
Data publicării: : 5 Apr 2005, vizualizări:: 6344
Localizare geografica: România
Album (slideshow): Primavara intarziata
Echipament folosit: Nikon D70
ANDREI DUDESCU - Galeria personală
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Minerva Vincze Minerva VinczeAdministrator Alpinet , Marţi, 5 Apr 2005, 16:56

Felicitari! Imi place enorm poza asta! Imi inspira puritate si speranta!:-P

Ana-Maria P. Ana-Maria P., Miercuri, 6 Apr 2005, 0:38

WOOOWW... numai si numai cuvinte de lauda:-P

Marian Radu Marian Radu, Miercuri, 6 Apr 2005, 10:05

Superba. Ai obtinut efectul acesta numai din focalizare sau si soft?

ANDREI DUDESCU ANDREI DUDESCU, Miercuri, 6 Apr 2005, 10:09

Tu ai vazut ca eu spun cand mai fac ceva in soft. Aici chiar totul se datoreaza obiectivului 50/1.4 Takumar care se pare ca face minuni.

cătălin pobega cătălin pobega, Miercuri, 6 Apr 2005, 11:50

de ieri ma tot uit la ea...si maine o sa fac la fel!
:-P

ANDREI DUDESCU ANDREI DUDESCU, Miercuri, 6 Apr 2005, 12:08

Se pare ca iti place mult Dle Catalin!:-D:-P Sincer si mie din toata seria facuta in WE asta a fost cea care m-a atras inca de pe display-ul aparatului.

Fără foto Gretta Ionita, Miercuri, 6 Apr 2005, 13:20

Albastru, culoarea perfecta. Si poza la fel. Felicitari!:-P

Fără foto Raul Arsa, Marţi, 19 Apr 2005, 4:03

Deosebit de frumoasa! Takumar, inteleg!

Claudiu Szabo Claudiu Szabo, Marţi, 19 Apr 2005, 8:48

Buna floare, buna fotografie... buna Andrei:-D

ANDREI DUDESCU ANDREI DUDESCU, Marţi, 19 Apr 2005, 8:52

Va multumesc pentru aprecieri la toti!:-D

colac catalin colac catalin, Marţi, 19 Apr 2005, 9:46

Topul a inceput sa prinda si el culoare de primavara:-D

Fără foto Cristian Dinescu, Marţi, 19 Apr 2005, 10:01

Felicitari, e super! Si foarte bun si sfatul cu reciclarea obiectivelor mai vechi...:-D:-D:-D

Daniel Humelnicu Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet , Marţi, 19 Apr 2005, 16:52

prea picturala sa nu-si fi bagat coditza un soft p'acilea daca nu cumva vre-un filtru (dar totusi merg pe mana softului), cat o fii de voinik Takumar-u asta, nu ca ash avea ceva impotriva, dar ash fii curios cum arata orijinalu, acum ca-i de pe dijital... poti sa mi-o servesti cum vrei:-P
macar pentru rama si semnatura ai folosit soft... daca nu vrei sa recunosti mai mult:-)

Radu Ponta Radu Ponta, Marţi, 19 Apr 2005, 23:18

extraordinara poza asta..
cred ca ai cele mai faine poze cu flori de pe aici..:-D

Fără foto florin borzan, Miercuri, 20 Apr 2005, 16:29

Andrei, prin prisma pozitiei pe care pe merit a ajuns fotografia asta nu pot decit sa exclam odata cu tine:"In sfirsit!":-D. Bestiala! chiar fara filtru?

ANDREI DUDESCU ANDREI DUDESCU, Miercuri, 20 Apr 2005, 16:37

Chiar fara nici un filtru! O sa profit de aceasta ocazie sa propun splitarea topului in doua sectiuni deoarece chiar nu se vor putea compara niciodata o fotografie MACRO cu una PEIASJ, nu este posibil! In rest multumiri tuturor celor ce au apreciat pe buna dreptate aceasta fotografie!!:-D:-P

Radu Ponta Radu Ponta, Miercuri, 20 Apr 2005, 17:50

are dreptate Andrei :-D

Claudiu Szabo Claudiu Szabo, Joi, 21 Apr 2005, 8:18

Ce ne-ai mai "imparti pe meserii" daca ai fi tu la sectiunea foto... macar asa: la (re) facerea regulamentului...:-D Adev. e ca e greu sa compari pesteri cu flori (of-ul meu)...:-D In rest: numai de bine.

Radu Ponta Radu Ponta, Joi, 21 Apr 2005, 11:17

da da...su Claudiu are dreptate..:-D

ANDREI DUDESCU ANDREI DUDESCU, Joi, 21 Apr 2005, 11:25

Nu v-as imparti frate pe meserii ci doar topul ar fi pe categorii si am evita astfel mii de meschinarii!!!:-D:-P

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Joi, 21 Apr 2005, 20:12

Si atunci ce top ar mai fi;)

Cosmin Farcaş Cosmin Farcaş, Vineri, 22 Apr 2005, 0:48

Felicitari...pentru toata seria...sunt superbe...!!

ANDREI DUDESCU ANDREI DUDESCU, Vineri, 22 Apr 2005, 8:33

Ar fi un top pe categorii in care cateva sectiuni tu poti gasi: peisaje, macro daca vrei, locul unu in top cinstit ca sa il iei!!!:-D:-P

Claudiu Szabo Claudiu Szabo, Vineri, 22 Apr 2005, 8:47

Mai, mai... tu din mers
Faci cate-un vers...:-D

ANDREI DUDESCU ANDREI DUDESCU, Vineri, 22 Apr 2005, 11:20

Mai Sorine Sorinel la asa macro frumusel tu deja te plictisisi de el?:-D:-P

Sorin Colac Sorin Colac, Vineri, 22 Apr 2005, 20:40

Touch-up!

Fără foto muntea diana, Duminică, 24 Apr 2005, 18:05

super:-D!

Fără foto Stelian Pavalache, Duminică, 24 Apr 2005, 20:18

inca o poza pacalici... si nu te speria domnule Dudescu nu am nimic cu dumneata... dar pozele de genul asta inca din clasa a II-a nepotica mea facea.

Mergi in pace...

Dan Oros Dan Oros, Duminică, 24 Apr 2005, 23:26

Domnul Stelian a intrat, s-a uitat pe prima pagina si si-a spus: "Cum este cu putinta ca pe primul loc sa fie un macro? "Nu-mi place! (adica 4)"". Apoi s-a uitat putin mai jos, pe locul 2 - o fotografie cu un rau de munte ("Unde-s nimfele?" - fotografie de-a mea) si si-o fi spus: "Asta nu e peisaj! "E OK (adica 6)"".
Si iata cum in 2 minute domnul Stelian a facut ordine pe prima pagina a topului. I-a mai dat un 2 lui Andrei Dudescu pe "Frumusetea in balanta" si un 10 - meritat de Claudiu Szabo. Daca urmariti ce note a dat domnul Stelian veti remarca faptul ca ne-a taxat doar pe mine si pe Andrei, care realizam (preponderent) si altfel de fotografii decat cele cu peisaje.
Nu este vorba aici de orgoliul de a fi pe primul loc, ci de un lucru de bun simt: clasamentul trebuie sa fie corect, sa reflecte realitatea si nu mofturile unora, care isi dau aere de mari cunoscatori, dar manifesta o mare superficialitate in aprecierea frumosului.
Pentru mine este important sa se faca dreptate tuturor, nu doar mie. Ma revolta la fel de mult acest 4 acordat pe nedrept acestei poze, ca si notele mici acordate pe nedrept pozelor mele. Unii isi bat efectiv joc de noi (de munca noastra), iar noi, dorind sa fim democrati, le permitem aceasta, fara a lua nici un fel de masuri. Pai atunci insemna ca nu mai exista nici o ordine pe aceasta lume si ca aceasta nu trebuie sa ne preocupe. Doar e dreptul de libera exprimare a fiecaruia.
Asa, intr-o buna zi, in virtutea dreptului la parere si libera exprimare, unii ar putea veni sa ne fure sau sa ne bata, iar noi, democratii fiind, nu vom reactiona in nici un fel.
Eu consider ca nu trebuie sa existe toleranta fata de rau, fata de incorectitudine. Asa s-a putut raspandi satanismul; prin asa zisa democratie si drept la libera exprimare. Exista unii care au interesul ca lucrurile sa stea asa. Noi insa nu trebuie sa devenim apatici si sa inghitim orice!!! Trebuie sa luptam pentru dreptate, pentru bine!!!
Daca aceasta fotografie este de nota 4 atunci inseamna ca eu si toti cei care i-au acordat 10 (inclusiv administratori) nu ne pricepem absolut deloc la fotografie. Nu e suficient de evident ca in acest caz (ca si in multe altele) avem de a face cu o rautate? Lui Andrei i-a dat 4, pentru ca avea multe note de 10 si doar asa ii putea scadea suficient media, iar mie, fiindca aveam note mai putine, a fost suficient si un 6 pentru a ma cobora in clasament. Cat timp o sa tot pretindem ca nu vedem ceea ce este evident? Ori se face un top corect ori sa se desfinteze acest top.
Administratorii ar trebui sa fie mai fermi. De exemplu, contul "marinela gheoghinescu" este fantoma si desi stiu asta administratorii nu l-au sters. De ce? Senzatia mea este ca administratorii nu fac tot ce este posibil ca topul sa fie corect. O fi cumva pretul reclamelor influientat de numarul de conturi si de vizitatori de pe site? Daca da, atunci avem un raspuns, daca nu mai cautam raspunsul...
Iar daca nepotica domnului Stelian facea inca din clasa a 2-a asemenea poze insemna ca e geniala.

Fără foto Stelian Pavalache, Duminică, 24 Apr 2005, 23:34

Problema multor "fotografi" este aceea ca petrec 1/60 dintr-o secunda realizand o imagine, si restul vietii explicand-o.
"Richard Brown"

Fi barbat si nu te mai smiorcaii atat... vrei note? iti dau note... dar alea pe care le consider eu.. nu pe care le implori tu.

Sanatate

Fără foto Stelian Pavalache, Duminică, 24 Apr 2005, 23:37

completare: Tovarase Dan Oros.. eu nu ma uit la gastile de "cartier" care dau "10" pe banda.. dau nota asha cum o consider eu. Nu iti cade bine la stomac?... incearca cu alte imagini poate cine stie.. intr-un final...

Sigrid Martin Sigrid Martin, Luni, 25 Apr 2005, 0:32

Doamne, ce "concentratie" de copilarisme...:-(ma intreb care e rostul acestor comentarii... - valabil pentru ambele "tabere"... la ce vârsta sunteti??:(unde e maturitatea? Aceea, atât de necesara când e vorba de munte... iar alpinetul sustine a fi un site dedicat iubitorilor muntelui, sau?!:(

ANDREI DUDESCU ANDREI DUDESCU, Luni, 25 Apr 2005, 8:54

Cred ca era de ajuns Tovarase Pavalescu sa notezi nu avem nevoie de comentariile tale pe aici si mai ales de atacuri la persoana. Ma umplu de scarba indivizi ca tine, mari intelectuali iesiti la iveala odata cu putregaiurile din ultimi ani.

Dan Oros Dan Oros, Luni, 25 Apr 2005, 9:38

Domnule Pavalache n-ai inteles nimic din ceea ce am scris. Nu era vorba de note ci de o anumita atitudine care se ascunde in spatele unor note. Modul preferential negativ de a nota un anumit gen de poze, ale anumitor autori sunt dovada unei atitudini subiective si chiar rautacioase. Si nu esti singurul...
N-am nimic cu tine ci cu atitudinea ta.
Nu te-am implorat sa (sa-mi) dai note bune ci sa dai notele corect, obiectiv si nu in conformitate cu anumite prejudecati. Asta e suficient.

Daniel Humelnicu Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet , Luni, 25 Apr 2005, 10:46

Andrei, atac la persoana este "Tovarese Pavalescu"... la critici ai cel putin niste reactii neadecvate, ca sa nu le zic altfel... domnu Oros, inainte de a face niste afirmatii, studiati adversaru mai bine... poate ca aveti ce invatza, mai are si domnu Pavalache scapari, dar orishikt:-)

Fără foto Stelian Pavalache, Luni, 25 Apr 2005, 11:38

Dumneata nu ai inteles nimic tov` Oros, nu suporti critica?.. mergi si te educa. Eu am dat nota asha cum am considerat de cuvinta.. fara nici subiectivitate ori rautate. Nu te cunosc nici nu ma intereseaza sa te cunosc... si tot asha... aia e nota mea.

Priceput? si mai lasa-ma cu moralismele aste de 2 lei (vechi).

cătălin pobega cătălin pobega, Luni, 25 Apr 2005, 12:27

-Da Hume, tr cu totii sa invatam sa primim critica in fotografie pt a deveni mai buni. De multe ori insa e greu, fotografii amatori se ataseaza prea mult de fotografiile lor, le considera "copii de suflet". Pentru profesionisti cred ca e mai simplu:)
-Stelian, gata, faceti pace. va rog.
-Andrei, Dan, orice sut in fund e un pas inainte:-D

ANDREI DUDESCU ANDREI DUDESCU, Luni, 25 Apr 2005, 12:29

Daniel, eu zic sa te documentezi mai bine deoarece expresia Tovarash a fost folosita mai intai de Dl Pavalache nu de mine. Deci el m-a jignit primul desi nu cred ca era cazul. Consider cazul inchis si cu aceste ocazii mai vedem si noi cu cine avem de-a face cum spune un bun prieten ACUM, regretatul Mihai Tanase!!:-D:-P

ANDREI DUDESCU ANDREI DUDESCU, Luni, 25 Apr 2005, 12:36

Catalin daca ai fi vazut toate comentariile adresate mie de Stelian peste WE fara nici un motiv si care nu au nici o legatura cu arta fotografica ai fi inteles de ce i-am raspuns cu aceiasi moneda. Oricum nu ma asteptam din partea lui la asa ceva mai ales ca nu avea nici un motiv. Sa fim bine intelesi aici nu vorbim de note ci de cei 7 ani de acasa.

Fără foto Raul Arsa, Luni, 25 Apr 2005, 12:52

Raul Arsa, Luni, 25 Apr 2005, 13:17


Propun un test sau, mai bine zis, un auto-test, extrem de obiectiv, atat lui Andrei Dudescu cat si lui Dan Oros. Oricine il poate face, ori-shi-kand, daca pana si eu l-am putut face!

Ia numaratzi domniile voastre cati dintre cei "grei," dar cu adevarat "grei," (nu dau nume, ca sa nu se supere nima) care prezinta poze de calibru, axate -evident- pe tema acestui site, adeca Muntele si a Sa splendoare, cei care au demonstrat in timp valoare incontestabila (nod multa, sed multum, of course) v-au dat note de-a lungul timpului!

S-ar putea sa avetzi ne-plackuta surpriza ca nici unul din cei mentionatzi (cu exceptzia notabila a lui Stelian Pavalache, care a fost abrupt de sincer cu voi doi, shi a lui Daniel Humelnicu, care a fost politicos si auto-zeflemitor, ca sa nu va "nevrozeze," dar care, de fapt, nu v-a notat) a catadixit sa va notezele pozele!

De ce credeti oare ca fotografii de valorile autentica ai Alpinet-ului s-au abtzinut in a va nota? Manastire-ntr-un picior...

Si ca sa pre-intampin (deshi asha ceva este de neckonceput in cazul anumitor structuri de tip edulcorat) orice atack la persoana me, care ori-shi-ckum nu conteaza fotografick defel si delock, adaug ca voturile mele, date sporadic unor poze de-ale dumneavostra, (care de fapt mi-au placut sincer) reprezinta votul unui oareshckare, care inca din vara lui 2001, declara public pe Alpinet ca are poze absolut submediocre! Ah, am uitat sa adaug un mic amanunt, probabil nesemnificativ, pozele mele continua shi vor continua (shi in viitorul apropiat dar shi in cel indepartat) sa fie sub-mediocre!

Fără foto Raul Arsa, Luni, 25 Apr 2005, 12:53

Ash dori sa stiu, cum de comentariul meu de la orele 13:17 a disparut? Oare cumva, cineva curatza comentarii nedorite?

Fără foto andrei stoica, Luni, 25 Apr 2005, 12:56

este o poza prelucrata sau nu? daca nu, cum se explica taietura aia absolut rectilinie din centrul pozei???????
daca da, e o poza prelucrata de un neprofesionist.
macro e una, photoshop e alta.

concluzia e simpla: camera digitala+photoshop= fotografie.
nu-i asa?
m-am lamurit, la revedere.

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Luni, 25 Apr 2005, 13:53

Raul Arsa, verifica-ti mailul.

Iti mai sterg odata comentariul PENTRU FOLOSIREA EXCESIVA A SH, TZ, K, LUCRU INTERZIS DE REGULAMENT.

Daca il mai inscrii odata in forma actuala, iti voi restrictiona accesul pe acest site.

Fără foto Raul Arsa, Marţi, 26 Apr 2005, 3:45

Ionut Nechita, mi-am verificat email-ul si am citit cele doua mesaje pe care mi le-ai trimis.

Am inteles, chiar si in absenta folosirii majusculelor as fi inteles, ce ai considerat a fi impotriva regulamentului.

E chiar mai usor a scrie orice mesaj fara grupurile sh, ck, tz, s.c.l. Daca asta e regulamentul, (si accept ca este "mea culpa" pentru ca nu l-am respectat) il voi respecta, asa cum am facut-o si pana acum, cu exceptia mesajului cu pricina.

Fără foto Ioan Maghiar, Miercuri, 11 Mai 2005, 20:39

Superba... "plutirea" de culoare....:-o

Codruta Nedelcu Codruta Nedelcu, Duminică, 5 Iun 2005, 3:56

Este exagerat de prelucrata - dar tot imi place sa ma uit la ea:)

Fără foto mihnea spranceana, Miercuri, 12 Sep 2007, 12:56

este prelucrata.se vede.

Nagy Gabriel Nagy Gabriel, Miercuri, 23 Feb 2011, 16:11

place rau de tot:-)

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de ANDREI DUDESCU
 1-20 din 868
  > [21-40] [41-60] [61-80] >>
FotografieComentariuData
Me and Fuji
ANDREI DUDESCU
Va multumesc pentru comentarii. Nu v-am raspuns pentru ca notificarile au fost oprite de un filtru de antivirus.

@ Iosif - sigur ne stim:-D
@Ciprian - scuze de intarziere suntem bine si asteptam sa mergem cat mai curand mai des pe munte
@Andreea - Multumesc pentru urare. Parca as sti de undeva poza ta de profil!:-D
25 Mai
Huhurez mare
Bogdan Ciungara
Prima fotografie in cele 800 vizionate pe ziua de azi care chiar merita atentie si felicitari pentru noroc si spontaneitate!:-P
6 Apr
Impotrivă...
Iulian CozmaAdministrator Alpinet
Faina Iulian! Vai ce vreme(uri) ati prins!:-D
6 Apr
Chipul
Cristea Melinda
Una din putinele fotografii in care mintea a fost pusa la contributie! Sincere felicitari!:)
6 Apr
culmea Căleanu
MIHAI BOTESCU
Faina!:-D
6 Apr
Ţarcu dinspre Pleşa
MIHAI BOTESCU
Traiasca filmul! Foarte faina!:-D
6 Apr
Floreal
Blană Marius
Foarte frumoase culori si prelucrare!
6 Apr
Perdea de gheata
Cristi Graur
Un cadru interesant! Canon se scrie doar cu un singur "n"!:-D
6 Apr
pe unde? pe partie sau pe langa ea?
Cătălina Bocan
Vai ce crop fain puteai face pe drumul in zig-zag! Bafta si lumina buna!:-D
6 Apr
Noi... simplii spectatori în faţa magiei
Cristian-Alexandru Catana
Cam PS-ita!!!:-P
6 Apr
Culoarea clipelor care nu-ngheaţă
Cristian-Alexandru Catana
S-a ars sau poate nu avea detalii... cert este ca puteai face un crop mai curajos in care sa incluzi cat mai putin din acest cer inexpresiv!:-D
6 Apr
spre Ţarcu
MIHAI BOTESCU
Magic momentul surprins de tine, sincere felicitari!
6 Apr
Vrăjitorul
MIHAI BOTESCU
Un pic trebuia sa te rotesti pentru a cadra fara liziera din dreapta! Felicitari pentru atmosfera!
6 Apr
sara pe deal
adrian munteanu
Foarte bun cadrul, norocul a tinut cu tine pentru o astfel de lumina. Trebuia sa cadrezi mai strans sunt elemente in plus care rapesc frumusetea cadrului. Ai excelent de la mine!:-D
19 Apr
răbufnirea
mihai-ian nedelcu
Ti-am studiat bine imaginea si este destul de echilibrata si bine compusa. Omul potrivit la locul potrivit. Cred ca as fi vrut oleaca de contrast mai mult. Bafta si lumina buna!:-D
19 Apr
Still of the night
Daniel Chiricheş
Este foarte superba ca si cadrare si culori insa cred ca ai miscat aparatul la acesta expunere sau este din prelucrarea ulterioara acest usor blur. Bafta si lumina buna pe viitor!
19 Apr
atingerea soarelui
Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet
Ti-am dat excelent, dar trebuia sa mai faci un mic crop in partea de jos. Partea aceea alba nu are ce cauta in acest cadru minunat pentru ca distrage atentia de la subiect si destabilizeaza. Bafta si lumina buna!:-D
19 Apr
Walking on clouds
Radu Niculita
Imagine foarte bine compusa, linia orizontului este un pic stramba spre dreapta insa per total felicitari!
13 Nov
Nu aveti si niste hartie?
Cristian-Alexandru Catana
Trista rau Ionut! M-ai binedispus cu acest comentariu de dimineata!:-P
5 Nov
Dragos Florescu
Dragos Florescu
La Multi Ani si Multi Munti! Ce mai face 50-500???:-D
13 Oct
Comentarii înscrise de ANDREI DUDESCU
 1-20 din 868
  > [21-40] [41-60] [61-80] >>
©Proiectul Alpinet 1999 - 2022