peisaj de iarnă la Straja

Înscrisă de: Sergiu Petrovan
peisaj de iarnă la Straja
Data publicării: : 17 Mar 2006, vizualizări:: 1679
Localizare geografica: România, Muntii VALCAN
Echipament folosit: Nikon, filtru polarizare
Descriere: Dupa cateva zile de viscol in sfârşit o zi frumoasă
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Laura S Laura S, Vineri, 17 Mar 2006, 14:46

Wallpaper!!!!!

Fără foto ionescu dorian, Vineri, 31 Mar 2006, 14:17

Sergiu, eram sigur ca pana la urma o sa-ti vina si tie randul....esti al nu stiu catelea care ajunge pe primul loc si primeste o nota mai putin buna de la aceeasi (sau acelasi?) Emanuela Florescu. Persoana asta doar atat voteaza....fotografia care ajunge pe primele locuri si care-i iau fatza..... Cin' sa fie oare, ghici?..... Cautati-o/ti-l in primele 15 locuri din top....dau si un premiu pt cine o/il descopera!:)

Cristian Flueraru Cristian FlueraruAdministrator Alpinet , Vineri, 31 Mar 2006, 15:14

....teoria conspiratiei rulez..:-D:-D:-D

Fără foto ionescu dorian, Vineri, 31 Mar 2006, 16:48

Numai in ultima saptamana pot sa-ti dau 4 exemple cand ea/el a stabilit ierarhii dupa bunu-i plac....probabil ca o statistica facuta pe o perioada mai lunga mi-ar da dreptate 100%. Cu astfel de membrii topul alpinet risca sa se transformere intr-unul in care sa nu mai guverneze principii, reguli si admiratia pentru frumos, ci interese obscure, "prietenii" si schimburi "reciproc avantajoase".

Cristian Flueraru Cristian FlueraruAdministrator Alpinet , Vineri, 31 Mar 2006, 17:20

believe it or not, acelasi fior statistic ma bantuit si pe mine de multe ori dupa ce am vazut aceleasi si aceleasi nume care "taie si spanzura" sau fotografii de #1 notate numai de IDuri obscure de care nu am auzit niciodata. suie pozele in galerie, sau posteazale pe alt site. pana la urma castigul vine din comentariile si schimbul de experienta cu ceilalti:-)...si din faptul ca imparti cu ceilalti frumosul de care teai bucurat tu....

Laura S Laura S, Vineri, 31 Mar 2006, 17:37

ai dreptate Cristi... dar este trist cind ajungi la concluzia ca trebuie sa te resemnezi:-(
si totusi care mai este rolul acestui top?
ma tot intreb ce ar putea sa faca administratorii pentru a fi mai corecta notarea... nu prea ajung la nici un rezultat. totul depinde de noi daca sintem sau nu cinstiti cind notam.
dar mai bine sa ne inveselim cind privim o poza frumoasa:-D

Cristian Flueraru Cristian FlueraruAdministrator Alpinet , Vineri, 31 Mar 2006, 17:44

laura, diversitatea este diversitate....de opinii, manifestari, moduri de a precepe sau nota o poza. nu ai cum sa ii multumesti pe toti. nu conteaza chiar asa de mult notele iar adminii nu au cum sa decida ei cine a notat bine si cine nu. daca bunul simt nu ajuta....nimic nu mai ajuta:-):-)

Ioan Şteţca Ioan Şteţca, Vineri, 31 Mar 2006, 17:48

da totusi de ce atat suparare, ca nu-i fotografia asta chiar ase de primul loc? au patit la fel si altii de multe ori, s-a discutat si rasdiscutat problema asta, asa ca...spor la treaba!

Laura S Laura S, Vineri, 31 Mar 2006, 17:48

pai cam asta vroiam sa spun si eu:-D dar probabil nu m-am exprimat prea bine:-? eu si cu inginerii: "au privirea inteligenta dar nu stiu sa se exprime":-D (citat dintr-un banc)

Fără foto ionescu dorian, Vineri, 31 Mar 2006, 18:10

Foarte bine Ioane! Daca au mai patit-o si altii, atunci sa moara si capra vecinului...! Da-i inainte Manuelo!

Cosmin Ciortan Cosmin Ciortan, Vineri, 31 Mar 2006, 18:32

Dorian, deja incepe sa devina obositoare discutia... gata, las-o...
Nu mai stiu cine ti-a sugerat sa cauti prin arhivele mesajelor de pe alpinet si avea dreptate. Subiectul a fost dezbatut la nesfirsit si cred ca nimeni nu mai are chef sa il reia.

Fără foto ionescu dorian, Vineri, 31 Mar 2006, 19:01

Cosmine, nu te mai obosi sa-mi citesti mesajele....e o solutie simpla! Cat priveste subiectul, o sa-l reiau ori de cate ori cred ca cineva este nedreptatit sau atat timp cat exista indivizi ce-si bat joc de top.

Cosmin Ciortan Cosmin Ciortan, Vineri, 31 Mar 2006, 19:42

Bravoooo, ia uite ce solutie inteligenta ai gasit. M-ai dat pe spate.
Noroc ca a venit justitiarul Topului... in afara de galagie obositoare, faci ceva concret?
Sper sa-ti treaca cit mai repede.

Laura S Laura S, Vineri, 31 Mar 2006, 23:24

nici nu vreau sa imi imaginez cit se amuza Emanuela Florescu de discutiile pe care le stirneste... hai sa nu ii mai dam apa la moara si sa aceptam lucrurile asa cum sint. a mai zis cineva ca nu invatam din note ci din sfaturile pe care le primim.
deci hai sa facem pozne si sa vedem ce zic sau daca zic ceva cei pe care ii apreciem si de la care consideram ca avem de invatat.

Fără foto mircea bologa, Sâmbătă, 1 Apr 2006, 9:39

Ha, ha, iarasi revine la suprafata absenta de argumentatie la nota data! Ar fi poate o munca de Titan cautarea în arhive a discutiilor de acelasi soi, nu cred ca merita oboseala. Mai ales ca nu va duce la nimic. Poate, într-o zi, cand discutiile vor deveni jignitoare, cineva va încerca sa faca putina ordine. Pâna atunci, se va bate apa-n piua pentru poze sau fofografii simple. Ca aceasta.:-(

Fără foto ionescu dorian, Sâmbătă, 1 Apr 2006, 9:50

Romania....o tara de Emanuele!

Fără foto mircea bologa, Sâmbătă, 1 Apr 2006, 9:52

Intrebare pentru cei care sunt scandalizati de "E OK" sau "Imi place": v-ati uitat putin la galeria lui Sergiu? Nu credeti ca "Miciu" sau "Rasarit" sunt infinit superioare acestui peisaj? Daca da, nu are sens sa va scandalizati. Daca nu, mai uitati-va o data, de doua ori, s.a.m.d. Poate va schimbati opinia.

Fără foto mircea bologa, Sâmbătă, 1 Apr 2006, 18:21

Pai bineânteles ca exista persoana, ca doar nu o sa dea afurisitul ala de calculator o nota, buna sau rea, asa singur si de capul lui! Ceva-mi scapa: daca si un "excelent", ar trebui justificat precum propui, atunci ce sa mai spunem de un "E OK"! Mai rau decât la scoala...

Cristian Flueraru Cristian FlueraruAdministrator Alpinet , Sâmbătă, 1 Apr 2006, 20:06

dorine...nu cred ca e mare problema ca se dau excelenturi prea usor. cine le da usor le va da peste tot, cine noteaza prost va nota peste tot, iar cine se pricepe la fotografie va nota selectiv (bine, rau in functie de poza). deci notele tot se vor uniformiza...

Fără foto mircea bologa, Duminică, 2 Apr 2006, 11:39

Nu sunt eu cel care a scris aici: "...am mai spus ca se da prea usor un ¨excelent¨ si sfatuiesc pe cei care acorda aceste note sa justifice notarea pentru a nu trezii noi polemici.....". Referitor la opiniile tale (legate de notare) în general, ma tot întreb de ce nu ai ai dat o nota la fotografia lui Sergiu? Sa fie oare teama de fi obligat sa-ti justifici opinia?

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Sergiu Petrovan
FotografieComentariuData
"Rendez-vous..."
Sorin Rechiţan
Singura "problema" e ca din putina botanica pe care o mai tin minte, partea feminina la flori e in centru...
In rest, si poza asta imi place TARE de tot.
25 Feb
Miciu
Sergiu Petrovan
Cheile Garlistei "e" in spatele nostru. De fapt locul e deasupra cheilor, destul de aproape de soseaua care leaga Resita de Anina. Multumesc...
24 Feb
Miciu
Sergiu Petrovan
Adevarul e ca autorul de drept e baiatul din poza, "Miciu", ca el mi-a deschis ochii, eu doar am facut clic.:-P
24 Feb
Talaz
Sorin Rechiţan
OAAAAAAAAAUU!!! SUPER!!!! Dar daca ma uit si cine a facut-o, nu ma mai mir: 10.
17 Feb
DN 67C
Sergiu Petrovan
Salut Adrian,
Ai dreptate. Mie imi place sa fiu usor ca sa pot sa merg mai mult. Am plecat dimineata cu prietenul (Ema) din poza de la Novaci si am
dormit la Cabana Groapa Seaca. A doua zi ne-am intors dupa masina la Novaci prin Petrosani, Bumbesti, etc.
As avea si eu o intrebare: mai este un drum, chiar inainte de coborarea catre Obarsia Lotrului, care din spusele unor localnici duce la Voineasa, pe langa valea Oltului. Arata la fel ca 67C la inceput, pare "ciclabil". Stii(stiti) ceva despre el?
Mersi mult.
20 Oct
DN 67C
Sergiu Petrovan
La mine pe harta scrie ca e 67C. Dar cam pe unde trece 68 C-ul? Multumesc,
s.
14 Oct
Răsărit
Sergiu Petrovan
Multumesc pentru comentariile dvs.!!! Suna incurajator...:-)
14 Oct
Comentarii înscrise de Sergiu Petrovan
©Proiectul Alpinet 1999 - 2021