The Loner...

Înscrisă de: Andreea Ghioca
The Loner...
Data publicării: : 5 Apr 2007, vizualizări:: 879
Localizare geografica: Elveţia
Echipament folosit: SONY DSC-P150, filtru polar. circ. Cokin.
Descriere: Matterhorn, faţa estică (creasta Furggen - stânga, creasta Hornli - dreapta).
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Virgil Iordache Virgil Iordache, Joi, 5 Apr 2007, 20:17

Merge cu parapanta de pe varf?:-)

Sorin Rechiţan Sorin Rechiţan, Vineri, 6 Apr 2007, 8:11

Merge şi fără...:-D

Virgil Iordache Virgil Iordache, Vineri, 6 Apr 2007, 9:51

Ha, ha!:-D Sorin, care din muchii este cea pe care urcau alpinistii in poza ta de noapte?

Marian Radu Marian Radu, Vineri, 6 Apr 2007, 12:27

Clasic si superb!

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Andreea Ghioca
[1-20]<  21-40 din 421
  > [41-60] [61-80] [81-100] >>
FotografieComentariuData
la inaltime
gabriel george
Frumos!
18 Aug
Overhang
Andreea Ghioca
Salut, Viorel! Nu ştiu când ai fost tu ultima oară pe acolo, dar lucrurile s-au mai schimbat în ultimii 30 de ani.:-P În extremitatea dreaptă a peretelui se află traseul Innominata (6A) a lui Viorel Nicolaescu, bătut pe la mijlocul anilor ’70. La stânga de Innominata se afla traseul Exordium Ex Abrupto, bătut în 2003 de Titus Gonţea (un traseul dintr-o cu totul altă ligă decât toate celelalte din Policandru, pentru căţărătorii hard-core ai stilului rotpunkt). Fisura Suspendată este aşadar al treilea traseu, dacă le numeri de la dreapta spre stânga. Referitor la Suspendată, surplombele încep din a treia lungime, iar poza a fost făcută din a cincea regrupare după Brâna Policandrului (ai riscat… ai pierdut:-); poza asta nu-i bună de nimic, naşte numai confuzii…:-D).
Titlul, după părerea mea, ori era în română, ori în chineză, dacă cineva doreşte să găsească nod în papură, îl va găsi oricum… Băgători de seamă au fost şi vor fi mereu!:-? Singura mea „vină” este aceea că am postat imaginea, în absenţa căreia, evident, nu s-ar fi iscat nici o „discuţie”. Mea culpa!:-(
În ceea ce priveşte Mult Dorita, nu constituie un obiectiv imediat pentru mine. Dacă mă voi simţi pregătită să intru cap într-un şesar din Policandru, atunci prima mea dorinţă s-ar îndrepta spre Innominata, la adresa căruia am auzit multe ovaţii din partea celor care l-au parcurs. Asta nu înseamnă că mi-ar displace Mult Dorita, în care, dacă mergi tu cap, te însoţesc cu cea mai mare plăcere în primul week-end cu soare. Cu ocazia asta verificăm şi prezenţa bongului cu pricina…:-)
15 Aug
Overhang
Andreea Ghioca
...când i-o veni timpul!
14 Aug
Overhang
Andreea Ghioca
Dacă vei mai viziona şi alte fotografii "de perete", vei observa aceeaşi "discrepanţă" la toate imaginile efectuate de sus în jos! Acest unghi nu reflectă niciodată cu fidelitate gradul de înclinare.
În rest, aceleaşi urări şi pentru tine, Paul!
12 Aug
“E pur si muove”.
Gergely Iosif
Paul, „daca cineva doreşte să considere textul poveştii Alba ca Zăpada sacru”, înseamnă ca e sacru PENTRU RESPECTIVUL OM şi orice altă persoană care se pretinde a fi civilizată are obligaţia morală să-i respecte convingerile religioase şi să nu i le catalogheze ca fiind „iluzii”.
Observ că tu te erijezi într-un cunoscător absolut al adevărului, care, în public, pe un site cu tematică montană, poate desconsidera elemente definitorii ale unor religii. Exprimări precum: "ceea ce a fost pus in Biblie sunt texte scrise de calugari care aveau cunostintele stiintifice ale vremii respective si nu de o presupusa divinitate" sau ""sfinta scriptura" face afirmatii false", chiar dacă sunt "opiniile" tale personale, sunt afirmaţii pe care bunul simţ şi respectul faţă de convingerile altora ar trebui să te facă să nu le expui cu o asemenea nonşalanţă în public. Nu de alta, dar poate că printre membrii acestui site sunt şi unii pentru care textul de la 2 Timotei 3:16 reprezintă o convingere personală şi atunci poate sesizezi şi tu pe cine lezezi cu aroganţa cu care îţi exprimi opinia. Dacă nici acum n-ai înţeles în ce mod şi pe cine lezezi, atunci nu cred că există vreo "semantică" care să te lumineze...
12 Aug
Overhang
Andreea Ghioca
Paul, un overhang, mai pe româneşte, e o surplombă; adică un segment de stâncă a cărui înclinaţie depăşeşte verticala. Dacă o să parcurgi vreodată traseul antemenţionat vei observa cu siguranţă care sunt segmentele surplombante. Până atunci trebuie să mă crezi pe cuvânt...:-?
12 Aug
Shortcut
Andreea Ghioca
Shortcut...to the top!
12 Aug
Respiraţie
Şerban Sîmbotelecan
Mai degrabă "emanaţie":-)
12 Aug
e soare afara
scurtu alexandru
Nu cred că e nevăstuică. Nevăstuica nu face parte din ordinul rozătoarelor, iar personajul din imagine are fizionomie de rozător. Cred că e popândău (Citellus citellus). Foarte fain surprins!
Narcis, ai o imaginaţie debordantă! Acu', dacă m-ai zăpăcit cu umbra doamnei, I'm seeing things too! Sper că eşti mulţumit...:-D
12 Aug
Răsăritul la Câlcescu
Şerban Sîmbotelecan
Wow! Aşa să te tot dezmeticeşti dimineaţa...:-o
12 Aug
sfat deasupra lumii
ovidiu iordache
Da, "sfatul" şi gâfâitul sunt preocupări de bază...:-)
Foarte frumoasă fotografia!
12 Aug
O noua zi
Grebenişan Andrei
Dacă-i adevărată faza cu "Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă"... nu prea miroase a bine:-)
12 Aug
Donguz Orun
Sorin Rechiţan
De excepţie!
Aurel, cin' te-o pus să te aburci p'acolo?!? Nu puteai să şezi cuminte între flori?:-D
12 Aug
Geamuri păienjenite
Cristea Melinda
L-ai făcut de râs pe "gospodar":-)
12 Aug
“E pur si muove”.
Gergely Iosif
Paul, am înţeles concepţia ta cu privire la Biblie, ti-ai mai făcut-o cunoscută şi cu altă ocazie. Doresc însă să-ţi atrag atenţia asupra faptului că nu ai ales locul potrivit pentru astfel de comentarii, care i-ar putea chiar leza pe cei pentru care respectivele scrieri constituie texte sacre. Sugestia mea este să ne limităm la discuţii despre munte şi fotografie!
12 Aug
The raptor
Mircea Costina
No mercy for the weak, no pity for the dying...
3 Aug
Portret de uliu
Mircea Costina
Impecabil!
3 Aug
”Night Ride across the Caucasus...”
Sorin Rechiţan
Superb! Îmi trezeşte amintiri preţioase...
3 Aug
Marmoţica
Adrian Chivu
King size!:-D Super imagine...
3 Aug
Dincolo de nori..
Dragos Dula
Cel mai alpin peisaj din Carpaţi...
3 Aug
Comentarii înscrise de Andreea Ghioca
[1-20]<  21-40 din 421
  > [41-60] [61-80] [81-100] >>
©Proiectul Alpinet 1999 - 2021