Ianuarie

Înscrisă de: Fotogeografica 2007
Ianuarie
Data publicării: : 17 Mai 2007, vizualizări:: 5855
Localizare geografica: România
Descriere: Kerekes Istvan
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto Mihaela Moraru, Sâmbătă, 19 Mai 2007, 16:00

Este intr-adevar fotografia care mi-a retinut cel mai mult atentia. Nu pot sa votez, mai ales ca sunt si contracandidata:-) dar sincere felicitari autorului.

Marius Radu Marius Radu, Sâmbătă, 19 Mai 2007, 18:06

Si mie-mi place desi parca nu se prea incadreaza in tematica "Peisaj"... dar oricum, fata de altele care n-au nici o legatura cu tema, este excelenta...

Gelu T Gelu T, Sâmbătă, 19 Mai 2007, 18:31

Din pacate, peisajul si in consecinta legatura cu tema concursului este exact ce lipseste acestei imagini:-(

Marius Radu Marius Radu, Sâmbătă, 19 Mai 2007, 18:36

Gelu, cred ca tema a fost, la urma urmei, ultimul criteriu de admitere a imaginilor... sigur, nu-nteleg de ce... :-P

Fără foto Mihaela Moraru, Marţi, 22 Mai 2007, 21:28

"Domnul" Mushu considera ca aceasta fotografie este banala... No comment!

Alexandru Lăpuşan Alexandru LăpuşanAdministrator Alpinet , Luni, 28 Mai 2007, 20:59

Am rezolvat cu nota "domnului" Mushu, cu dansu nu inca:)

Daniel Humelnicu Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet , Luni, 28 Mai 2007, 22:12

Alex... pai daca rezolvam nota lu domnu Mushu... rezolvam la tata lumea, nu preferential:-P

Fără foto Mihaela Moraru, Marţi, 29 Mai 2007, 19:52

E bine sa vezi ca mai sunt oameni care iau atitudine. Mai ales cand pot sa schimbe ceva:-D

Fără foto Muşu Andrei, Joi, 31 Mai 2007, 22:34

a fost de ajuns sa arunc cu pietricica pt a face suficiente valuri astfel incat sa iasa la iveala exact ceea ce vroiam sa subliniez (desi nu-s primul si nici ultimul care o spune): aceasta notare nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi; este un fel de "nu te supara frate!":-) nici nu vreau sa reamintesc pe ce locuri au terminat fotografii jurizate de oameni profesionisti (ex. dl. Mihai Moiceanu):-x Cat priveste "rezolvarea" notei mele, domnule alexandru LAPUSNEANU, mi se da inca o data dreptate la ceea ce am precizat, anume ca prieteniile sunt puse la rang inalt, iar votul democratic este ceva de mult apus!!!:-(

Fără foto Muşu Andrei, Joi, 31 Mai 2007, 22:53

daca vreti sa facem ceva constructiv atunci sa ne exprimam opiniile liber, in cunostinta de cauza - aceasta fotografie este draguta, chiar imi place DAR nu se poate regasi in primele locuri; din punctul meu de vedere planul din stanga jos ce aduce a pata galbuie este in contrast evident cu fundalul movuliu al fotografiei - se pare ca ar fi vorba despre o supraexpunere a acestei zone (daca gresesc nu o luati in nume de rau) este un instantaneu reusit dar de la care se putea obtine mai mult nu doresc a ma transforma in criticul acestei imagini dar am vrut sa dau un exemplu pt un nou mod de evaluare a acestor fotografii din cadrul expozitiilor - Fotogeografica; mi se pare o modalitate mult mai constructiva::-P

Fără foto Mihaela Moraru, Vineri, 1 Iun 2007, 16:28

Problema este alta. Sunt fotografii despre care chiar nu se poate spune ca sunt banale. "Banalul" nu este o chestie atat de subiectiva ca "imi place /nu-mi place". Oricine este indreptatit sa spuna ca ii place sau nu ii place ceva. "Frumosul" a fost ceva subiectiv dintotdeauna si niciodata nu a fost definit in intregime, chit ca s-au chinuit si anticii si toti cei care au urmat. "Banalul nu se afla nici pe departe in aceeasi situatie... :-?

Fără foto Mihaela Moraru, Vineri, 1 Iun 2007, 17:09

Cat despre democratie... nu imi amintesc ca "datul in cap" la propriu sau la figurat sa fie acceptat sau incurajat. Iar atitudinea dvs fata de ceilalti concurenti a fost exact aceasta... Culmea este ca numai fotografiile aflate in fata "asteptarii" au fost banale, cele din urma nu. A fost doar o coincidenta nu?
Pe de alta parte, si eu am comentat despre prietenii si au fact-o si altii. dar in timpul "razboiului", nu dupa. Ca "vitejii"...
Dar cred ca ar fi o propunere buna ca de anul viitor cei aflati in competitie sa nu poata vota, cel putin pana se trage linie... Comentariile in schimb sunt oricand binevenite....

Cosmin Ciortan Cosmin Ciortan, Vineri, 1 Iun 2007, 19:18

Andrei, cum e cu votul democratic? Ai dat o nota slaba fotografiei asteia doar pt ca tie ti s-a parut ca "nu se poate regasi in primele locuri". Serios? Nu ti se pare ca si ceilalti au dreptul la o opinie? Sau nu esti pregatit sa o accepti?:-?

Fără foto Muşu Andrei, Joi, 7 Iun 2007, 21:40

pt Mihaela: faptul ca-n una din cele patru variante de votare s-a regasit si optiunea "banala" nu tine de mine....... polologhia despre banal si frumos ar trebui facuta celor care au "organizat" aceast vot :-P; in concluzie imi dai dreptate ca mai sunt multe de retusat la aceasta "evaluare" a fotografiilor!
In ceea ce ma priveste, chiar nu m-au interesat notarile in mod special, si se pare ca nu m-ai inteles: pt a demonstra punctul meu de vedere, acela ca aceasta evaluare este subiectiva si are destule lacune, trebuia sa votez astfel fotografiile din prima jumatate.....altfel nu iesea in evidenta acest lucru-e logic! + democratic inseamna a-ti exprima parerea si asta nu inseamna ca daca nu e pe placul tau "dau in cap" cuiva....oricum nu asta imi doream

Fără foto Muşu Andrei, Joi, 7 Iun 2007, 21:47

pt Cosmin: nu te supara dar se pare ca tu nu esti pregatit sa accepti parerea altora:-(nu trebuie sa am aceeasi opinie cu tine pt a fi "democratic" Eu am specificat parerea mea si am argumentat-o...... DAR NU ASTA este ceea ce doream sa scot in evidenta!!! daca citesti cu atentie iti vei da seama care a fost intentia mea.....:-)

Andreea B Andreea B, Joi, 7 Iun 2007, 22:40

super poza:-)

Fără foto Alina Ungureanu, Joi, 7 Iun 2007, 22:54

Merita de pus in rama si facuta tablou! E superba!

Fără foto Mihaela Moraru, Marţi, 12 Iun 2007, 18:33

no comment, dl. Mushu... chiar nu are rost sa mai comentam:-?

Alexandru Lăpuşan Alexandru LăpuşanAdministrator Alpinet , Joi, 28 Iun 2007, 23:18

Ca sa fie clar si sa nu lase loc de interpretari:

1. Ca in fiecare an, se face o "curatenie" in note, pentru ca apar (din fericire din ce in ce mai putini) tot felul de personaje care in mod evident noteaza aiurea-n tramvai (fie pentru ca sunt concurenti sub alte nume, fie pentru ca sunt doar Gica contra).

2. Anul acesta singurele note sterse au fost ale "domnului" Mushu, care notase primele fotografii (clasate in urma votului membrilor Alpinet) cu nota minima. Nu e nevoie de discutii filosofice ca sa remarci ca acest lucru a fost facut doar din rautate.

3. Notele au fost sterse nu pentru a favoriza imaginea lui Istvan (mie personal imi placea Linii:) ci pentru ca viciau votul restului participantilor. Situl este dedicat membrilor Alpinet, si nu orgolilor personale (pentru asta sunt alte situri, chiar si de munte). In cazul de fata nici nu a fost greu sa se ia aceasta decizie, fiind vorba de un singur caz, versus toti participantii la vot (unde se remarca o distributie cat de cat normala a notelor).

4. Curatenia este necesara, pentru ca nu dorim ca premiul de 200 USD dat de Alpinet sa mearga la cine doreste domnul Mushu, ci la cine este votat de membri Alpinet de buna credinta.

5. Imaginea nu este la categoria Peisaj, insa ea a primit Premiul de Popularitate Alpinet, si nu are nici o legatura cu jurizarea de la Fotogeografica, sau membri juriului. Este rezultatul votului membrilor Alpinet.

Fără foto Ion Sanduloiu, Marţi, 29 Ian 2008, 21:40

Fotografia este una foarte buna, cu o tenta picturala.
Peisaj nu inseamna neaparat numai cadru foarte larg, efectuat cu un superangular, de preferat cu persoane incadrate marginas, pentru a reda proportiile...

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Nu există comentarii înscrise de Fotogeografica 2007


©Proiectul Alpinet 1999 - 2023