Chasm Lake

Înscrisă de: Valentin Corbescu
Chasm Lake
Data publicării: : 2 Sep 2008, vizualizări:: 1018
Localizare geografica: Statele Unite ale Americii
Album (slideshow): Rocky Mountain National Park
Echipament folosit: Canon. 17-40L. Fuji Velvia.
Descriere: Rocky Mountain National Park. In deapta sus se vede Diamond Face. Un perete aproape vertical de vreo 150m situat la aprox. 4000m. Lacul este situat la 3597m.
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Ioana Chilu Ioana Chilu, Marţi, 2 Sep 2008, 16:23

frumoasaaaa

georgel curte georgel curte, Marţi, 2 Sep 2008, 18:56

faina serie de poze, felicitari

Cătălin Viorel Frenţ Cătălin Viorel Frenţ, Joi, 4 Sep 2008, 7:28

Chiar ca frumoasa serie! Si frumosi munti! Abia astept sa imi misc si eu oasele pe cararile astea!:-D

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Valentin Corbescu
FotografieComentariuData
Eşti ceea ce laşi în urmă!
Ionel Perju
Iata de ce muntii nostri muntii notri sunt plini de gunoaie. Pana si afisele care indemana la protejarea naturii sunt criticate pe un site cum este Alpinet.:-(
25 Dec
Defrişări masive în zona Grindului
mihai marius barbu
In curand se va numi Desertul National Piatra Craiului. Acum cativa ani l-am cunoscut pe primarul din Codlea. Are o stana chiar in zona. De mult n-am mai vazut o persoana mai aroganta si nesimtita. Cand am coborat de la Grind langa stana am intalnit un copil al ciobanilor care cersea de mancare. Cine credeti ca venea la stana cu un Land Rover imens (probabil ca valora vreo 60.000 euro). Era chiar primarul. Altfel baiat bun. Chiar m-a dus pana la gara din Zarnesti.
23 Dec
Cod de bare
Pál Szilágyi Palkó
Scuze daca gresesc. Chiar nimeni nu sezizeaza ca e vorba de fum de tigari. Daca e adevarat, poza asta e trista si lipsita de farmec.:-(
29 Nov
Sira
Valentin Corbescu
Cam tarziu, dar totusi sper ca voi fi iertat numele gresit dat lui "SIRA".:-)
15 Iul
Pastel la Balea
Samir Mandu
Iata o poza care are un potential artistic. In ea gasesti foarte bine definit punctul de atractie. Nimic alceva nu distrage atentia de a privi catre mica insulita. Ce ar fi putut facut ca poza sa devina si mai frumoasa? Poate ca cel care priveste sa-si indrepte privirea catre partea deschisa a imaginii si poate insula ar fi trebuit plasata in punctul de 1/3 al pozei.
In final trebuie remarcata fotografia si punctul de vedere al unui site montan care mai are putin si devine centru comercial alpin. Felicitari Sami.:-D:-D:-D
14 Iul
La Multi Ani tuturor!
Cristea Melinda
La multi ani si sa nu-i uitam pe cei care au creat acest minunat site. La MULTI ANI tuturor!!!:-P
31 Dec
Plaiuri mioritice
Calin Cigmaian
Chiar daca ii lipsesc culorile toamnei imaginea este extraordinara. Poate n-ar fi rau sa revii cand pomii sunt inverziti. I-mi da o stare de nostalgie. I-mi place chiar mai mult decat "Atmosphere..."
9 Sep
Flora de Colorado. Replay.
Valentin Corbescu
Obiectivul daca ar fi fost un pic mai usor ar fi fost si mai bine.:-D
3 Sep
Haynach Valley
Valentin Corbescu
Din fericire nu am intalnit nici un urs. In tot parcul nu sunt decat 25 de ursi (black bear). In ultima noapte am campat langa un tip care dormea in hamac si de teama ursilor m-a pus a manac la distanta de cort. Oricum, in park sunt niste reguli foarte clare de felul cum trebuie depozitata mancarea tocmai ca ursii sa nu poata ajunga la ea. Este chiar o o vorba: Un urs care manaca de la oameni este un urs mort.:-D
2 Sep
Pietre din Piatra Craiului.
Valentin Corbescu
Multumesc pentru aprecieri. Cu toate ca am si un aparat digital (Canon Rebel XTi) prefer sa folosesc diapozitivul. Din experienta proprie pot spune ca pina la dimensiunea de A4 la 300dpi folosind Velvia diferenta de calitatea a pozei este aproape imposibil de observat fata de SLR digital profesional. Deasemenea diferenta o face si obiectivul. Abia cand am folosit Canon 17-40L calitatea a crescut dramatic (in rezolutie). Softul cu care vine scanerul este aproape inutilizabil. De aceea folosesc SiverFast Ai care i-mi da posibilitatea sa calibrez scanerul. Iar in ultima versiune pentru fiecare imagine face doua scanari la expuneri diferite. Rezultatul este o imagine cu dinamica marita. Pentru zgomot folosesc NeatImage plugin in Photoshop. Sa auzim de bine.
3 Oct
Apus la Balea
Dan Maracineanu
Desi un loc ultra pozat iata ca ai reusit ceva nou. Felicitari.
Defapt toata seria este excelenta.
Poate ne spui ceva detalii foto tehnice. Film, polarizare, post procesare digitala, scanner folosit etc.?:-D:-D
1 Sep
Crazy diamond...
Sorin Rechiţan
Sorine, ai reusit inca un hit. Am sa incerc sa-i rapund lui Cosmin.
Deci, trepied, aparatul setat pe prioritate de diafragma cu valoarea minima, probabil 1/30 sau 1/22. Si pentru a nu rata expunerea se face o serie de poze subexpuse, expus normal, si supraexpuse. Ceea ce este uimitor este scanarea ulterioara si procesarea digitala. Poate ne spui cum ai reusit aceste culori naturale! Prin scaner calibrat sau prin procesare digitala. Pentru film de diapozitiv stiu ca exista IT target ce se foloseste pentru calibrare. Plecaciune!
4 Aug
Comentarii înscrise de Valentin Corbescu
©Proiectul Alpinet 1999 - 2023