Crepuscul

Înscrisă de: daniel morar
Crepuscul
Data publicării: : 29 Iun 2009, vizualizări:: 1498
Localizare geografica: România, Muntii FAGARASULUI, Cabana Podragu
Descriere: La cabana Podragu gestionarea deseurilor este scapata de sub control. De la locul de depozitare a acestora apa si vantul le transporta pe distante mari in jurul lacurilor si de-a lungul emisarului acestora. Trist
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
STEFAN TAPALAGA STEFAN TAPALAGA, Marţi, 30 Iun 2009, 6:52

si a cui este vina???"gestionarea deseurilor scapate de sub control"este valabila pe intreg teritoriul romaniei?:-Doare nu mentalitatea turistico_romaneasca este scapata de sub control? si in locuri mai accesibile, chiar la coltul strazii!!

Lucian Cazac Lucian Cazac, Marţi, 30 Iun 2009, 9:00

Pentru unii un pet gol sau o conserva goala devina foarte greu/grea (stiindu-se faptul ca aerul e mai greu) si de-aceea le abandoneaza pe unde apuca:-x

Fără foto cezar jipa, Marţi, 30 Iun 2009, 20:55

sa invatam si de la aia tineri, uite, baiatul meu, la turele in crai avu grija sa ia niste saci menajeri d-acasa, cind vrusei sa arunc o cutie de energizant, ma sfatui frumos sa o bagam in sac...deci nu este totul pierdut daca unii dintre tineri au deja simtul si bun simt formate, instinctual...am cam rosit nitel, cind eram mai tinerel si initiam pe altii prin vaile alpine din bucegi sau crai, ii admonestam daca rupeau flori, le ziceam doar sa le admire, noi mai ajungem la ele si altadata.nu este nevoie sa le avem in casa ca ne mai intilnim cu ele, ca suntem oameni de munte...vremurile s-au schimbat, soricul din obraz s-a mai ingrosat...pingea vorba raposatului meu tata.

daniel morar daniel morar, Marţi, 30 Iun 2009, 23:39

In plus, in lacul din spatele cabanei cred ca se deverseaza apa menajera. Miasme...:-(

Fără foto Adrian Popa, Joi, 2 Iul 2009, 15:19

La cabana Podragu igiena cabanei este precara, preturile sunt enorme comparativ cu calitatea serviciilor si nici chiar salvamontul din Sibiu nu are loc cu toate ca e situata in judetul Sibiu... Cine sa fie oare de vina?

Fără foto Adrian Popa, Joi, 2 Iul 2009, 16:30

Ar trebui sa ia exemplu cabanei Negoiu adevarata cabana de munte, cu preturi de bun simt si ospitalitate datorate familiei Pitaru!

daniel morar daniel morar, Vineri, 3 Iul 2009, 23:49

La Podragu pretul este 25 lei/noapte/persoana la pat suprapus in camera comuna. Paturi roase de soareci. Berea 10 lei, ceai 2 lei (din plic de comert), supa de pui 10 lei, felul 2 (ce-o fi) 15 lei. Buda turceasca, fara spalator in cabana.

Cer senin!...

Fără foto ROBERT MULLER, Duminică, 6 Sep 2009, 17:38

vreau sa adaug si faptul ca atitudinea cabanierei nu este demna de un om al muntelui!!!

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de daniel morar
[1-20] [21-40]<  41-60 din 621
  > [61-80] [81-100] [101-120] >>
FotografieComentariuData
Ar-deal
Cristea Melinda
Ce mult seamana acel turn cu cel din Sighisoara
16 Oct
Cel mai frumos oras din Romania
Rita Dombi
Am mai facut candva comparatia asta, bineinteles, pastrand proportiile. Busteniul este un fel de Zakopane (Polonia) sau Zermat (Elvetia) sau Cortina d'Ampezzo (Italia) a Romaniei.
Pe mine, Busteniul, ma impresioneaza - in afara mediului natural impresionant - nu prin edificii grandioase, ci prin stradutele acelea inguste si intortocheate care urca spre poala Bucegilor.
16 Oct
Printre Giganti
daniel morar
Aprecierea ta m-a facut sa-mi numar pozele din Trascau pe care le-am pus pe Alpinet. Sunt mai bine de 350:D:-D
2 Sep
Paradox
daniel morar
Nu cred, este vorba despre o batranica singura:-(
2 Sep
Noi
daniel morar
Nu este scanat, este un efect vintage creat in Photoshop
1 Sep
Fotoghicitoare
daniel morar
Intradevar, este casa portabila a unei insecte numita Trichoptera:-)
Multumesc
31 Aug
Baciul GSM
daniel morar
Urcase de la lacul Buda special pentru semnal si transmitea la Curtea de Arges de ce are nevoie
25 Aug
Trei Paşi de Moarte
Monica Hjelmslund
de aia pt peisaj e bine sa folosesti un indice de diafragma mai mare. De preferat in jur de 8. La un obiectiv ca al tau plaja optima este intre 5.6-8
23 Aug
calcar
gabriel george
conglomerat:-)
19 Aug
În vârf
Mădă C
Asta e Ciucasul lor:-D:-D:-D
19 Aug
De ce?
Cristina Stroia
Din astfel de nepasari si neintelegeri au ars multe cabane pe la noi: Suru, Buta, Balea si altele de care nu stiu. Unele au renascut altele nu. Sa speram ca va aparea un entuziast care s-o scoata la capat si aici...
19 Aug
Brâna Caprei
daniel morar
Da, este
28 Iul
Sorapis
Dan IzvoreanuAdministrator Alpinet
glacier milk
23 Iul
Câini-s un fel de...oameni mai devotaţi
daniel morar
Era cainele unui cioban din valea Buda, venit in creasta ca sa dea un telefon la Arges. Era foarte simpatic cu straita (cum se zice pe la noi) in spate, cu bata, cu cainii si vorbind la telefon
10 Iul
Patrulater înierbat
Smaranda Enică
Un loc magic, fara indoiala. De cate ori pot, trec sa beau o gura de apa din izvorul poienii
9 Iul
Retezat/Neretezat Inflorat/Neinflorat
Ciprian Popovici
Fain! Nu ma decid inca daca urcarea pe Retezat din saua Retezatului este mai lunga decat cea spre Coltul Vistei Mari pornind din saua Orzanelei. Ambele te fac sa transpiri serios:-)
9 Iul
Crepuscul
daniel morar
La Podragu pretul este 25 lei/noapte/persoana la pat suprapus in camera comuna. Paturi roase de soareci. Berea 10 lei, ceai 2 lei (din plic de comert), supa de pui 10 lei, felul 2 (ce-o fi) 15 lei. Buda turceasca, fara spalator in cabana.

Cer senin!...
3 Iul
Bâlea Downtown
daniel morar
scuze de intarziere, dar am fost plecat 2 zile. Da, e facuta in 26 iulie, se poate parcurge intreg Transfagarasanul. Este deschis. Noi am dormit o noapte in masina iar alta la podragu la cab. Erau si cu corturile. Cazarea se poate face la cab Balea Cascada, Balea Lac sau Cab Paltinu. Cam scump din cate stiu dar precis nu cunosc. oricum la Paltinu din cate stiu este 200-300 RON pe noapte din cate am auzit. Mai depate la Podragu este 25 pe noapte cu conditiile de rigoare. Multi in camere suprapuse sau prici. Din orice directie il faci, Transfagarasanul este fain.

Spor si cer senin!:-D
3 Iul
Un fost vânător de munte
daniel morar
He-he, si eu am un prieten de la campie care viseaza la o casuta la munte. In ce ma priveste, de pe balcon pot vedea in zilele cu atmosfera limpede Sureanul, Cindrelul, Retezatul si in fiecare zi Apusenii.:-)
1 Iul
Din adancuri
daniel morar
Da, te cam ia transpiratia cand vezi cate vai si creste ai de talpuit. Dar farmecul locurilor noi ne poate impinge si pe acolo daca nu am fost inca:-)
30 Iun
Comentarii înscrise de daniel morar
[1-20] [21-40]<  41-60 din 621
  > [61-80] [81-100] [101-120] >>
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024