remake

Înscrisă de: mihai-ian nedelcu
remake
Data publicării: : 4 Nov 2010, vizualizări:: 1972
Localizare geografica: România, Muntii BUCEGI, Valea Gaura
Echipament folosit: sony α700
Descriere: intoarcere dupa un an in locul in care lumina mi-a oferit un spectacol extraordinar
mihai-ian nedelcu - Galeria personală
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Soare George Soare George, Joi, 4 Nov 2010, 9:56

Mihai, daca astea sunt poze doar pentru galerie inseamna ca eu trebuie sa postez direct la "Neglijate"!:-D

Daniela Ursu Daniela Ursu, Joi, 4 Nov 2010, 11:06

:-)
http://alpinet.org/main/foto/showfoto_ro_item_92951.html

Nici lacustrele nemţene nu se uită cu una cu două!...

Ionuţ Nechita Ionuţ NechitaAdministrator Alpinet , Joi, 4 Nov 2010, 11:11

frumos

Fără foto Cristian Dumitrescu, Joi, 4 Nov 2010, 11:13

decor SF

Teo Paraschiveanu Teo Paraschiveanu, Joi, 4 Nov 2010, 12:49

Bre! Matale ai contract cu aia acolo? Cum te duci tu p-acolo cum e vremea buna de poze! Vezi ca ai zis ca ma scoti la o bere cam in perioada asta!

mihai-ian nedelcu mihai-ian nedelcu, Joi, 4 Nov 2010, 13:35

:-D

Fără foto Dan Loghin, Joi, 4 Nov 2010, 13:48

Eheu, domnule Nedelcu! Astea-s fotografii de tinut minte si de luat aminte....

Sunt - si eu - de parere ca sunteti prea modest ca ati renuntat la top. Veti fi avind motivele dvs. da'-i cumva pacat!
Nu de alta, dar macar topul sa se umple de fotografii, in dauna pozelor.
Si asa, poate mai creste si "nivelul galeriei" in dauna atitor insipide poze "montane" - un exemplu imediat deasupra: balta din dosul pomilor!

Claudiu Szabo Claudiu Szabo, Joi, 4 Nov 2010, 15:17

Remake... fara varianta ”pe verticala”:-D

Şerban Sîmbotelecan Şerban Sîmbotelecan, Joi, 4 Nov 2010, 15:21

Bun "remake"-ul!

Cosmin-Ovidiu Stan Cosmin-Ovidiu Stan, Joi, 4 Nov 2010, 16:53

Asta e poza de TOP. foarte frumoasa:-D

Sasha Postelnicu Sasha Postelnicu, Duminică, 7 Nov 2010, 14:02

@Dan Loghin: nu obositi? poate ii obositi pe altii...vreau sa ma bucur de o imagine superba fara sa vad improscarile dvs. Se poate?

Daniela Ursu Daniela Ursu, Duminică, 7 Nov 2010, 18:16

D-na Sasha, noi nu vorbim cu "zât" şi nu fredonăm manele pe versuri monosilabice. Dacă dvs. aţi "râs cu hohote la acel 'zât' " scris/spus de cineva anume, înţeleg de ce vă plac şi fotografiile aceluiaşi cineva anume.
Suntem membrii unei comunităţi de valoare - numită Alpinet. Iar dl. Loghin este unul din consultanţii noştri ştiinţifici extrem de preţioşi. Vă invit doar să priviţi şi să citiţi comentariile fotografiei "Tău de poveste" înscrisă de Ciprian Popovici. Eu personal am căutat mult numele real al Lacului cu avion. Şi eu când caut un toponim, păi îl caut - cu încăpăţânare! Şi totuşi pe ăsta nu l-am găsit... Câţi dintre noi i-au mulţumit pentru că ne-a oferit cu mărinimie această informaţie?! Poate ar trebui să fiţi chiar dvs. prima. Pretext cu care să-i cereţi şi scuze.

Sasha Postelnicu Sasha Postelnicu, Duminică, 7 Nov 2010, 18:23

Daniela, cu tot respectul, dl Loghin este baiat mare si isi poate purta de grija. Se pare nu numai ca nu ai simtul umorului dar porti si ranchiuna si asta dupa doi ani!! Incredibil! In comunitatea Alpinet sunt, cu adevarat, cativa oameni de valoare, unii dintre ei au imagini superbe de care nu ma pot bucura pentru ca sunt murdarite cu comentarii care nu au legatura cu imaginea respectiva.
Si mai este ceva: in afara de Alpinet exista o multitudine de alte activitati interesante pe lumea asta, iar polemica cu tine nu face parte din sfera mea de interese! Seara faina!

Daniela Ursu Daniela Ursu, Duminică, 7 Nov 2010, 19:58

1. Ştiu CÂT e de mare şi că poate să-şi poarte singur de grijă (şi în condiţii extreme).
2. Nu e ranchiună de niciun fel, nici acronică. Nici polemică. Doar dilemă:
3. E incredibil ce spui tu! Adică o poză cu o baltă de un 1 metru diametru e o imagine superbă - te citez, iar cel care a pozat-o, acelaşi care într-o panoramă postată în top a comentat cu "zât!" e un om de valoare? Probabil de aceeaşi valoare pe care o au cei care notează o fotografie cu "E banală" NUMAI şi numai când respectiva imagine este pe locul I in Top...
O seară faină şi ţie.

Sasha Postelnicu Sasha Postelnicu, Duminică, 7 Nov 2010, 20:01

Daniela, e ceva ce nu intelegi si este evident! care este poza cu balta?? eu ma refer la ACEASTA superba imagine!! hmmm

Daniela Ursu Daniela Ursu, Duminică, 7 Nov 2010, 20:33

Eu văd că 'împroşcările' încep cu o formulă de politeţe... Şi...:
Mi se pare totuşi lipsit de respect să vorbim despre cineva care nu este activ acum pe site.
Ture frumoase!

Claudiu-Mircea Birliba Claudiu-Mircea Birliba, Luni, 8 Nov 2010, 13:01

Reintoarcere!

offtopic: o fotografie este o parte din sufletul omului care a facut-o; cine rade, se amuza de sufletul unui om traieste si se hraneste din propria energie negativa.

Claudiu-Mircea Birliba Claudiu-Mircea Birliba, Luni, 8 Nov 2010, 13:08

Si ca sa fie si mai clar as adauga ca "balta aia din dosul pomilor" poate reprezenta o parte din viata unui om, o clipa traita de o persoana; nimeni nu da dreptul sa ridiculizam sufletul celuilalt mai ales ca acea persoana si-a dezvaluit o parte din inima lui.

Fără foto Dan Loghin, Luni, 8 Nov 2010, 15:29

V-am inteles "dreapta minie", domnule Birliba!

Asa cum am mai spus-o, daca intr-adevar ar fi vorba de ceea ce spuneti, astfel de poze ar trebui puse "in sipet de taina" familial, iar nu etalate in public sau (ex) puse macar pe blog/site propriu, unde pot sa o/le vada toti cei dragi.
Daca o face insa intr-un astfel de loc ca Alpinet autorul de poze pomenit, inseamna ca pot fi expuse ridicolului sau osanalelor (alegetzi dvs.). Inclusiv pentru ceea ce dumneavoastra denumiti "ridiculizam sufletul" (puteti sa scrieti la singular, sunt o singura persoana care a facut asta pentru balta in chestiune).
Fiecare avem cite o "parte din viata unui om" - dar asta nu inseamna ca poti sa ai si "tupeul" sa o/le expui in public acea "parte din viata unui om". Poate din orgoliu nestrunit la timp. Puteti sa ii spuneti sensibilitate doar ca nu astfel de sensibilitate o are.

Si apoi, domnule Birliba, iti trebuie realmente talent sa arati imagistic cum ca o "balta din dosul pomilor" este o parte de viata. Realmente talent! - ceea ce nu e cazul. E o simpla poza. Si aceea doar onorabil facuta.
Pentru ca poti sa te intrebi atunci, la o asa banalitate de poza, care se poate face in orice parc dupa o ploaie buna, ce actiune banala i-a umplut partea aceea de viata?! Si de ce trebuie sa o arate?! Sunt site-uri specializate in astfel de poze, daca trebuie si e musai. Iar locatia - care nu se poate controla chiar simplu! - nu e o scuza!
Iar de verificat - daca e o poza banala sau nu - e chiar simplu: postarea pe site-uri efectiv specializate si asteptarea comentariilor. Cum si altii de pe acest site fac.

Este opinia dumneavoastra ce ati afirmat - asa cum si eu o am pe a mea.
Eu nu am caderea sa ii judec apucaturile. De altfel ce ar fi de judecat?!
Ii pot judeca insa textele si imaginile, de fapt singurele care ma pot interesa, pentru ca le face publice. Iar in acestea (textele si imaginile de pe Alpinet) utilizeaza destule elemente de "derizoriu" si "dezimformare" (inclusiv "licente poetice" care sa inlocuiasca ceea ce habar nu are) (accentuez - sunt ghilimele!), pe care le trateaza cu sensibilitatea de care pomenit. Adica cu "cum adica nu ma credetzi ce zic!?".
Nici vorba - sunt simple "viriri pe git!" pentru cine inghite! - astfel de poze banale.
Nu inseamna ca nu are si poze bune. Dar eu unul le-as pune sa le vada cei apropiati doar, eventual pe blog/site personal. Dpdv al meu vorbesc, desigur. Iar sfatul asta il urmez eu insumi.

Eu cred insa ca e (si) altceva la mijloc: "versurili". Eu cred ca de fapt asta numiti dvs. mai mult si mai mult "sensibilitate".
N-are decit sa-si compuna ce "inghesuieli de cuvinte" va fi vrind, dar sa le inghesuie si altora pe git si sa mai si trebuiasca sa spui "ah! ce talent!" asta este altceva!
Pare ca dupa o astfel de "recunoastere" tinjeste, de vreme ce cu atita obstinatie "insamintzeaza hirtia cu dinsele" (nu este expresia mea): n-are decit sa isi publice cele produse... cine-l impiedica!? Credeti ca ii va creste numarul de adulatori? Foarte bine, va fi (mai) bogat!

Eu insa ii cunosc, din pacate si din intimplare, cum am mai spus si cu alt prilej si alta fatzeta a "sensibilitatii" pe care o clamatzi. Faptul ca isi ascunde partea de fire (in chestiune) sub versuri "lacramoase" (Eminescu), inseamna, poate!, doar ca partea aceea nu ati ajuns sa i-o cunoasteti.

Oricum, destul cu acest subiect! Doriti sa il ridicati in slavi, bine sa va fie!
Cu titlu de parere personala, daca faptul ca altcineva poate sa aiba si alta parere iar asta va stirneste "minia proletara" - atunci de-abia asta va coboara in "ridicol".
Iar de dreptul la ridicol eu unul nu am auzit.

PS. Ma amuza faptul ca are "minima decentza" sa ii puna pe altii sa ii sustina cauza?! Cita.... - cum bine zicetzi dvs.

PS1. Aveti respectul meu pentru ceea ce va apartine nu pentru cine luati apararea!

Fără foto Dan Loghin, Luni, 8 Nov 2010, 15:37

... dezinformare... Lapsus calami!

Claudiu-Mircea Birliba Claudiu-Mircea Birliba, Luni, 8 Nov 2010, 15:59

Nici "vorba de manie", "ridicari in slavi", "luari de aparari", "sustineri de cauze" ci doar o mica atitudine, nu cer socoteala nimanui si nu am intentia asta sau puneri in scena, nu-s eu omul potrivit.

Iar atitudinea aceasta vine dintr-un simplu gand sau cuvant in care inca mai cred. Sau doua sau poate chiar trei care raman.
M-am oprit aici.

Crina Sarbu Crina Sarbu, Joi, 11 Nov 2010, 7:09

Marile dureri, ca si marile bucurii sunt mute. Imi voi permite deci bucuria c, in tacere, pur si simplu sa ma pierd in peisaj... In peisajul Bucegiului "meu", si-al "tau", si-al "tau" - privitorule-, care stii ca vorbele sunt atat de efemere in fata eternitatii de piatra si-n fata unei asemenea pasiuni care ridica fotografia la rangul de arta.
Multumim, lumina buna si carari ocrotite.
Si inca asteptam.... E primavara in noiembrie:-)

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Alte fotografii legate de Valea Gaura
[1-20] [21-40] [41-60]<  61-80 din 84
  > [81-84]
Orizont
Joi, 22 Iun 2006 Vizualizări: 1530
Andrei
Joi, 24 Nov 2005 Vizualizări: 1540
Iarna nucleara
Joi, 24 Nov 2005 Vizualizări: 1514
Buchetel de roua
Marţi, 23 Aug 2005 Vizualizări: 1259
O mare de nori în valea Gaura
Duminică, 29 Mai 2005 Vizualizări: 977
Spre o altă lume
Duminică, 24 Apr 2005 Vizualizări: 1913
Pereţii "Gălbinările".
Joi, 10 Mar 2005 Vizualizări: 1620
vechi semne de intrebare
Sâmbătă, 22 Ian 2005 Vizualizări: 1904
Pe un picior de plai...
Marţi, 18 Ian 2005 Vizualizări: 1421
Valea Gaura
Duminică, 12 Sep 2004 Vizualizări: 1022
In pauza
Duminică, 1 Aug 2004 Vizualizări: 1309
Survol
Luni, 5 Apr 2004 Vizualizări: 985
Popas
Sâmbătă, 13 Dec 2003 Vizualizări: 1109
V. Gaura - Omu' din nori
Luni, 26 Mai 2003 Vizualizări: 937
Mt Guţanu
Luni, 26 Mai 2003 Vizualizări: 947
Apus pe V. Gaura
Luni, 26 Mai 2003 Vizualizări: 1280
Valea Gaura 2
Luni, 16 Sep 2002 Vizualizări: 1182
Valea Gaura 1
Luni, 12 Aug 2002 Vizualizări: 1750
Moara Dracului
Vineri, 27 Iul 2001 Vizualizări: 1804
Valea Gaura
Vineri, 27 Iul 2001 Vizualizări: 1568
Alte fotografii legate de Valea Gaura
[1-20] [21-40] [41-60]<  61-80 din 84
  > [81-84]
©Proiectul Alpinet 1999 - 2024