Comentarii înscrise de Adrian Popovici
<< [41-60] [61-80] [81-100]<  101-120 din 583
  > [121-140] [141-160] [161-180] >>
FotografieComentariuData
Si Bucegii sunt frumoși!
Dan Ionescu
orice munte are frumusetea lui, din pacate unii se silesc sa o anuleze. din pacate o parte a bucegilor este prea accesibila pentru turmele de "porcus turisticus":-( din fericire mai sunt destule zone pentru care trebuie sa transpiri un pic ca sa ajungi pe acolo, numa sa nu vina "civilizatia de telecabina" si pe acolo.:?
24 Oct
Pete galbui
Ioan BĂźndeanuAdministrator Alpinet
superfaina atmosfera in toata seria asta. dar am o nelamurire. unde-i cantonu?:-)
24 Oct
Any color you like.
Ioan BĂźndeanuAdministrator Alpinet
In primul rand "I like" alb violet, asa ca unde-i "any color" aceea?:-)
24 Oct
Pe un picior de plai...
Sorin Rechițan
Faina imaginea asta din Alpii Transilvaniei. Ar vrea aia din Fagarasii UE sa aiba asa ceva.:-)
22 Oct
Fagarasul...
Iulian CozmaAdministrator Alpinet
Asta da, una dintre cele mai utile fotografii de pe Alpinet. Eu i-as da cel putin atatia de 10, cate varfuri si muchii sunt descrise acolo. Ma gandesc ca asta ar putea fi data si ca bilet de tren ca sa nu mai aud cand merg spre Fagaras ceva de genul "oaa niste munti...stiti cumva cum se numesc?":-D
22 Oct
Tigaile si Zaganul
Mihai Ionescu
au tigaile astea ceva nedefinit si misterios in ele ca am si dat un 10 fara sa-mi dau seama:-)
20 Oct
La drum
Ioan Ștețca
fain drum de bike, pacat ca nu e si ceva panta mai serioasa:-)
20 Oct
DN 67C
Sergiu Petrovan
care a fost traseul de bike din tura asta? se pare ca a fost o tura de o zi dupa echipament:-)
20 Oct
Down with the flow
Horatiu Alin Campian
fain ca ati reusit sa va bagati pe acolo si ca aparatul a rezistat totusi la suvoiul ala de apa:-)
20 Oct
Drumul de acces
Horatiu Alin Campian
pai si asa mi se pare ca se ajunge prea aproape cu masina, cum civilizatia la noi e cum e cu cat masina sta mai departe de un anumit loc, cu atat locul ala are sanse mai mari sa ramana mai curat din toate punctele de vedere
20 Oct
Firul apei
Cristi Călănică
si pentru mine a fost o surpriza placuta valea asta, dar de fapt fiecare vale fagaraseana are farmecul ei...
20 Oct
Ciucaru Mare
Andrei Tiberiu Sturek
dupa ce am citit articolul, chiar ma intrebam de ce nu ai pus si ceva imagini de acolo de la 316m. intr-adevar e deosebit ce se vede pe acolo.
20 Oct
Wish You Were Here
Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet
:x insemna fatza aia suparata si nu stiu de ce nu o aparut:?
28 Sep
Wish You Were Here
Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet
eh, suplimentele alea de pe langa revista color eu nu le am, nici nu stiam de ele:( acuma trebuie sa le caut pe undeva:? mai ales daca e ceva despre Arjana...altfel auzi sa arunci documentatie montana, ce sacrilegiu:x si mai ales despre Arjana:-(
28 Sep
Wish You Were Here
Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet
traseul de creasta marcat cu banda rosie trece peste acel varf stancos si apoi urmeaza o custura foarte faina. conform hartilor fie cu poze fie fara, traseul trece peste varful bileana. cei care locuiesc in apropiere in poiana lunga spuneau ca cel stancos este bileana, sau cel putin asa am inteles eu. inainte de a ajunge pe acolo eram convins ca asta e arjana, dupa ce am fost pe acolo sunt convins ca e bileana.

in ce numere RP din 90-91 apare descrierea zonei? eu stiu doar de harta generala a muntilor cernei din RP 3/90, iar in niste numere de la inceputul lui 93 apar ceva schite legate de articolul "misterele prisacinei", insa acolo traseul de cresta trece peste arjana si nu e asa in realitate. despre varfuri cu Z stiu doar de Zglivar, dar e mai incolo pe creasta :?
28 Sep
Ce se vede ?
Adrian Popovici
de fapt ma interesa care-i Piatra Borostenilor si de aia am pus poza:-) nu-mi era chiar clar care este desi cea de care spune Adrian Rosca seamana cel mai bine de la distanta cu Piatra Closanilor. acum ce este ailalta prima din dreapta Oslei? Hume daca vrei berea aia astept lamuriri. :-)
28 Sep
Pe drum (2)
Adrian Popovici
Nu au fost asa multe bagaje, e polarul mai umflat si da senzatia asta:) De fapt a fost prima mea tura cu bicicleta ceva mai incarcata. Am vrut sa vad si eu cum e sa cari bicileta cu trenul, sa-ti duci cortul si restul celor necesare, asa ca nu cred ca ar fi un RT prea sugestiv:-) eventual mai incolo cand voi deveni mai expert in domeniu:-D. Oricum a fost tare fain, chiar daca am mers ceva si pe asfalt iar alte locuri au fost propice pentru perfectionarea in "pushbike".:-D
28 Sep
Lecție de geografie
Cosmin Sava
pai probabil profesorii s-or fi gandit ca aia de intra pe alpinet or sti si ei sa identifice Piule, Saua Plaiului Mic si ce o mai fi pe acolo. acuma sa le dai chiar pe toate mura in gura nu e didactic:-) cine-i curios poate sa intrebe. oricum mie nu mi-e clar inca ce-i acolo, a cui e piatra aia a Closanilor sau a Borostenilor. cum nimeni nu o revendicat nimic e clar ca nici cla closani nici la borosteni nu le prea pasa:-)
cred ca o solutie clara de a dezlega dilema e o tura Peleaga, Piule, Oslea...si dupa aia tot mergand si mergand cu poza in fata...om vedea pe a cui piatra am nimerit:-) pacat ca s-a terminat sezonul turelor mai lungi de un sfarsit de saptamana :-(
26 Sep
Lecție de geografie
Cosmin Sava
poate ar fi bine ca astfel de imagini panoramice in care este explicat ceea ce se vede sa fie grupate intr-o sectiune separata pentru a fi gasite mai usor. pentru cei interesati in primul rand de munte cred ca acest tip de imagini sunt cele mai valoroase, mai ales ca apar si comentarii intr-adevar interesante si la obiect. este adevarat insa ca ar fi monoton sa fie doar discutii de astea serioase, asa ca sunt binevenite si comentariile "specializate" legate de calitatea fotografiilor...e bine sa stii ca te poti si distra cand mai citesti ce este pe alpinet:-)
25 Sep
Între cer și pământ
Mihaela-Alina Radu
cam grea ghicitoare ai pus de data asta. totusi vezi ca sunt cativa alpinetzi care s-au apropiat de raspunsul corect. poate ar trebui sa mai dai ceva detalii ajutatoare.:-) de exemplu daca mergi pe drumul ala ce se vede in stanga, ce se vede in dreapta, ce se vede in spate.:-) probabil ca intre cele doua iesiri ale noastre pe acolo in afara de cativa oameni ai locului altii nu au mai umblat pe acolo :? daca nu o mai fi aparut vreo trupa de motociclisti de la enduro:-)
ca un indiciu suplimentar este faptul ca acuma in plin sezon pastoral nu e prea bine de mers pe acolo caci pe un spatiu relativ restrans (parca aceasta creasta are ceva mai mult de 8km daca mai tin eu bine minte) e plin de turme de oi.
4 Iul
Comentarii înscrise de Adrian Popovici
<< [41-60] [61-80] [81-100]<  101-120 din 583
  > [121-140] [141-160] [161-180] >>