Comentarii înscrise de Cislariu George
FotografieComentariuData
Zeus' waterfall
raluca scurtu
unde este cascada din titlu?:-? pacat... vad doar o balta langa niste stanci
14 Feb
Meteora
raluca scurtu
toata lumea care ajunge acolo face fotografia asta:-(, cer ars, luminozitate mare...
14 Feb
perdeaua muntiilor
Cislariu George
Stimate domn Dan Loghin, imi pare rau ca am inteles gresit primul comentariu. Intradevar o parte din descriere s-ar potrivi si altor chei. A doua parte din ultimul comentariul dumneavoastra este o provocare la care voi raspunde in cel mai scurt timp posibil. O sa postez fotografii care sa arate unicitatea locului. Cu ocazia asta lansez si o invitatie "Mi-ar face deosebita placere sa veniti cu mine si prietenii mei intr-o tura pe Cheile Jietului!".
Fotografia postata intitulata sugestiv "perdeaua muntiilor" este practic o invitatie de a "descoperii" aceste locuri, de a vedea ce se ascunde dincolo de aceasta "perdea", fiindca muntele nu isi va arata toata frumusetea decat aceluia care este pregatit sa o vada, sa o aprecieze si sa o respecte.
Lumina potrivita!
31 Ian
perdeaua muntiilor
Cislariu George
In primul rand as dori sa va multumesc pt comentarii si notari iar in al doilea rand sa va lamuresc cu faptul ca zona este o rezervatie naturala.
Cheile Jietului - rezervatie naturala de tip mixt, categoria a IV -a, suprafata 10 ha, conform listelor cu ariile protejate din Jud. Hunedoara. Detalii pe http://www.apmhunedoara.ro/arii_protej/lista_arii_protej.htm#jiet
Toate cele bune, cat mai multe ture si fotografii frumoase!!!
31 Ian
Comentarii înscrise de Cislariu George