Comentarii înscrise de CSABA IAKOB
[1-20] [21-40] [41-60]<  61-80 din 95
  > [81-95]
FotografieComentariuData
Caldarea Ocolita
CSABA IAKOB
La aceasta fotografie imi recunosc greseala ca trebuia sa scriu refugiul Grind II(asezat intre virful Piscul Baciului si virful Grind in saua Grindului) Bineinteles ca, cand am scris la descrierea traseului nu m-am gandit nici o clipa la refugiul Grind care se afla alt.de 1620m. Din neatentie(pe care o recunosc) am omis sa scriu refugiul Grind II. Va salut si numai bine!
19 Iul
Umerii Pietrei Craiului
CSABA IAKOB
In legatura cu poza aceasta aveti dreptate ca nu este facuta chiar din fata refugiului Spirlea ci undeva pe tronsonul: refugiul Spirlea - "La Zaplaz"(drumul lui Deubel). Cred ca nu am omorat pe nimeni daca am scris ca punct de reper ''Refugiul Spirlea''. Mie personal mi se pare nesemnificativ acest mic amanunt daca in fotografie este intr-adevar ''Umerii Pietrei Craiului'' si nu spre exemplu as fi scris,, Virful Timbalul Mare''(asa mi se pare ca trebuia sa va supere). Pentru ca sa fiti multumit am modificat descrierea si la aceasta fotografie.
19 Iul
Virful Timbalui Mare
CSABA IAKOB
Precizariile pentru modificarea facuta la acesta fotografie sunt aceleasi ca la fotografia intitulata''Hornul nisipos''.
19 Iul
Hornul nisipos
CSABA IAKOB
Dl. Ciprian! Pana cand ma voi documenta mai bine asupra denumirii hornului in cauza, voi modifica aceasta fotografie cu precizarile primite de la d-voastra, adica ''hornul nisipos''. Probabil multa lume nu stie unde se gaseste acest horn si printr-o neatentie(pe care acum o regret) trebuia sa trec hornul''nisipos''si in paranteza de langa Padina lui Raie sau in apropiere de malul galben(sau izvorul Orlovski). In scurt timp am sa va dau sau nu dreptate asupra denumirii corecte. Va salut cu multa stima!
19 Iul
Creasta Fagarasului de pe virful Laitel
CSABA IAKOB
Multumesc draga Alina nu stiu ce am facut de m-am incurcat cu aceste doua virfuri(le tot incurc sunt cu capul in nori). Inca odata multumesc mult de sesizare facuta. Pa!
13 Iul
Virful Ciortea
CSABA IAKOB
Mersi la fel!
2 Iul
Virful Ciortea
CSABA IAKOB
Uitandu-ma acum la pozele tale si vazand data(daca este cea reala) ne-am dat seama ca eu am coborit(dupa 10 zile de stat la cabana Barcaciu) la numai 5 zile cind ati urcat(cred) la Barcaciu. Am uitat sa-ti spun in primul comentariu, erau turisti cu cortul la lacul Avrig.
2 Iul
Virful Ciortea
CSABA IAKOB
Intr-adevar este mai curat acum decit a fost in urma cu 1 an cind a fost ecologizat de catre voluntari de la Cluj(studenti). Cind am fost ultima oara prin 20 iunie si era pe jumatate inghetat, dar curat. Salutari!
2 Iul
Calcea calului(Caltha palustris)
CSABA IAKOB
Nu draga Crina!''Untisor'' i se spune la salata de padure care are florile intr-adevar tot galbene(si se aseamana cu cea din poza). Multumesc pentru ca ai incercat sa ma ajuti. Te astept si altadata pentru aprecieri. Pa!
2 Iul
Hieracium Aurantiavum(Vulturica)
CSABA IAKOB
Va multumesc D-le Lori pentru cuvintele calde, prietenoase cu care imi intimpinati fiecare poza noua trimisa pe acest site si totodata pt ajutorul dat in denumirea corecta(in latina) a florei trimise de mine. Va doresc toate cele bune!
2 Iul
Campanula Patula(Clopotel)
CSABA IAKOB
Multumesc prietenei mele din capitala pentru ajutorul dat din nou in denumirea florei montane(fie denumirea in romaneste, fie cea in latina). Sper ca ne vom intilni vreodata pe cararile muntiilor pentru ati multumi personal. Toate cele bune!
2 Iul
Ranunculus Crenatus
CSABA IAKOB
Multumesc D-nei(D-soarei) Catinca Iancovescu pentru ajutorul dat in denumirea latina a florilor trimise pe site de catre subsemnatul. Va doresc numai bine.
2 Iul
Viola Declinata
CSABA IAKOB
Multumesc D-nei Claudia Irina Deleanu pentru ajutorul dat la denumirea acestei flori.
30 Iun
Viola Arvensis
CSABA IAKOB
Multumesc Dl. Lori Balogh pentru ajutorul dat la denumirea florei montane trimise de subsemnatul. Mii de multumirii!!!!
30 Iun
Pholiota Aurivella
CSABA IAKOB
Multumesc D-na Claudia Irina Deleanu pentru denumirea corecta a ciuperci.
21 Mai
Virful Ciortea si Boia
CSABA IAKOB
Ma bucur ca nu aveti ceva cu mine, se poate intimpla ca uneori sa gresesc vreun virf, lac sau munte si ma bucur cind mi se face observatie. Totul e din graba pe care o fac cind public poze, nu este cu intentie. Tocmai azi m-am intilnit cu o cunostinta de d-voastra din Medias pe nume Teglas Fery(Clubul Dianthus) si va trimite multe salutari. Inca o data tin sa va spun ca supararea a fost de moment si mi-a trecut. Nu va port pica. Va salut respectos!
21 Mai
Virful Ciortea si Boia
CSABA IAKOB
Pentru Dl. Izvoreanu Dan! In ghidurile si hartiile care au fost publicate despre muntii Fagaras am gasit urmatoarele denumiri;1. In cartea scrisa de autorii I. Fratu, Andrei Beleaua si O. Fratu intitulata ''Pe custuri Fagarasene'' in harta acestei cartii apare virful Boia 2431m(sau la pag.260 schita cu zona Ciortea).2. De asemenea in pliantul scris de Dl. Nae Popescu in 1984 apare sub aceeasi denumire virful Boia 2342m in loc de 2431 m?.3. In cartea ''Muntii Fagaras'' scrisa de Dl. Andrei Beleaua in 1998 pe harta apare din nou virful Boia 2431 m.4. In revista M-tii Carpati tiparita de Dl. Ica Giurgiu si Danut Calin pe harta pliabila a acestei reviste apare tot virful Boiu 2431 m.5. In pliantul pe care l-am primit de la 2 polonezi anul trecut (tiparit in 2007 la Budapesta:www.dimap.hu) apare scris tot virful Boia 2431 m. Intr-adevar am gasit in cartea scrisa de Dl. V. Balaceanu, M. Cicotti si E. Cristea intitulata ''Muntii Fagaras'' apare pe harta scris virful Boiu sau Capul Bilei 2426 m(la pagina 40) precum si in ghidul turistic nr.1 scris de acelasi autorii apare tot scris virful Boiu. Nu stiu cred ca dumneavoastra aveti ceva cu persoana mea(spune-ti ce va deranjeaza) inca decind am trimis aceea poza cu lacul Avrig(nu mi-ati raspuns nici atunci la comentariul pe care vi l-am trimis). In incheiere tin sa va spun ca nu sunt suparat pe comentariile pe care mi le faceti referitor la pozele publicate de mine. Daca aveti alt ghid in care apare scris virful Boiu va rog sa-mi spuneti unde-l gasesc. Va doresc numai bine si sper sa nu-mi purtati pica. Toate cele bune! Va salut respectos!
13 Mai
Tăul Țapului
CSABA IAKOB
Intr-adevar frumoasa culoare are lacul mai ales daca prinzi o zi senina la sfarsit de Iulie si la orele 12 - 13 cum am prins eu acum 2 ani.
10 Apr
Taul Portii
CSABA IAKOB
Dl. Adrian! Adevarul este ca nici eu nu mi-am dat seama ca scrie ceva cu pietre in jurul lacului. Daca nu-mi scriai despre acest lucru nici nu bagam de seama ca este scris ceva acolo. Am incercat sa descifrez ce scrie acolo dar nu-mi dau seama ce vrea sa scrie. Salutari!
10 Apr
Panorama de pe virful Bucura I
CSABA IAKOB
Multumesc Dl. Iulius pentru ca este de aceeasi parere cu mine. Intr-adevar poza e facuta de pe virful Bucura 1.
10 Apr
Comentarii înscrise de CSABA IAKOB
[1-20] [21-40] [41-60]<  61-80 din 95
  > [81-95]