Comentarii înscrise de Octavian Radu Topai
<< [121-140] [141-160] [161-180]<  181-200 din 326
  > [201-220] [221-240] [241-260] >>
FotografieComentariuData
Foto 2
Fotogeografica 2004
Frumoasa fotografie, frumoasa atmosfera. Ar fi fost bine ca manunchiul in dreapta sa fi avut un spatiu mai generos in jur, nu sa stea lipit de marginea imaginii.
24 Mai
Diagonalu'
Fotogeografica 2004
Dupa ce ca-i diagonal, nici nu se oglindeste. Emanciparea asta...:-)
24 Mai
Message In A Bottle
Adrian Popovici
Pe langa "Taul Lucios", lacul asta se mai numeste si "Iezer" si "Pietrele Albe". Nu departe de aici am gasit cele mai mari tufe de afine pe care le-am vazut vreodata.
24 Apr
Nightwish
Adrian Popovici
Sweet remembers...
24 Apr
Crovul Mare
Octavian Radu Topai
Catalin, acestea sunt asa numitele "Crovuri" din muntii Mehedinti, formand o linie paralela cu Raul Cerna. In planul indepartat se afla Muntii Cernei si inainte de eu se afla Valea Cernei. Accesul cel mai facil se face pe la kilometrul 21 intre Baile Herculane si Baia de Arama, unde o iei la dreapta prin padure - e usor de gasit dar trebuie sa stii locul - apoi urci printr-un valcel mai larg si ajungi intr-unul din aceste crovuri. De acolo de obicei se merge inapoi spre Herculane fie pe jos, fie pe sus pe creasta. Se poate cobora inapoi la valea Cernei prin Cheile Tesnei sau se poate merge mai departe. Sunt mai multe locuri de coborat, dar trebuie sa fii atent ca sunt si portiuni expuse si saritori - daca nu umbli pe poteca.
6 Apr
"Fripturică, cozonaci, bărbățelului să-i faci..."
Sorin Rechițan
Hume, la contre-jour e bine sa nu folosesti polarizare. Uite cum nevasta omului a ajuns celebra, intocmai ca si copilul nenascut al tipei aleia de la televizor...:-)
31 Mar
La Poarta Raiului
Alin Tănase
Felicitari! Cred ca a fost din ciclul "Ture de neuitat".
31 Mar
Orizont făgărășean
Costin Tudor
Faina poza, din pacate o treime din ea (dreapta jos) este complet lipsita de informatie. Poate pe langa panorama orizontala ar fi mers si o poza cadrata pe verticala, cu abisurile din stanga, avand ca si terminatie in dreapta linia franjurata a cornisei. Felicitari!
29 Mar
Ski de tura
Octavian Radu Topai
Cu placere Ligia. Profesorii nostri dovedesc de multe ori ca mai au si ei nevoie de educatie. Fiecare are de invatat cate ceva de la ceilalti. Incet - incet poate vei reusi sa le mai deschizi ochii macar unora din ei. Mult succes!
29 Mar
Mihai in Fisura Întreruptă
visinescu raluca
Just Keep!
8 Mar
Ushba
Octavian Radu Topai
Cu placere Emanuel, sa-ti ofere inspiratie:-)
30 Oct
Shurovski
Octavian Radu Topai
Din pacate Zoli nu exista nici o "cronica" pe Internet. Ce pot face este sa iau articolul scris de Claudiu pentru ceva ziare si sa ti-l trimit pe mail, apoi daca mai ai intrebari mai putem comunica pe adresele personale.
30 Oct
Miezul nopții
Zoltan Bartalis
Frumoasa atmosfera.
30 Oct
Shurovski
Octavian Radu Topai
Dorian, intr-adevar partea de jos a imaginii este subexpusa. Insa eu am vrut sa surprind tocmai atmosfera de care amintesti, si de aceea am masurat lumina pe cer, si nu matriceal, pe toata suprafata cliseului. Pe scurt, daca ar fi fost mai luminoasa partea de jos, s-ar fi pierdut nuanta asta de albastru a cerului, care ar fi fost mult mai deschis si pal. Din pacate, unele compromisuri trebuiesc facute...
23 Oct
Ushba
Octavian Radu Topai
Am trimis poza Emanuel. Dupa experientele cu rusii de acum 2 ani, cand am fost acum am rugat-o pe o tanti sa ne scrie in ruseste pe o foaie: "Stim de la ambasada ca taxa pe care ne-o percepeti nu este valabila" (pe scurt). Acum am fluturat foaia pe la nasul militienilor si vamesilor de cate ori ne cereau cate ceva, si pe baza reactiilor lor puteai scrie o carte despre "Dialectica contrariilor". Netemandu-ne de amenintarile lor, n-am platit nimic ciubuc nici acum 2 ani, nici anul asta.
Totusi, imi amintesc cu placere cum in 2001, coborand nebarberit dupa o luna de stat pe munte, jos la oras am facut impresie de terorist cecen si dus la sectie...:-)
23 Oct
Catre Caltun
Iulian CozmaAdministrator Alpinet
Cred ca daca florile stateau mai in dreapta era mai buna compozitia. In rest poza-i faina.
23 Oct
Ushba
Octavian Radu Topai
Emanuel, daca vrei iti trimit poza mai mare pe mail, ca sa vezi si mai multe detalii...:-)
23 Oct
Ushba
Octavian Radu Topai
Mai bine pune si tu cateva din poze, ca-s faine.
23 Oct
Ushba
Octavian Radu Topai
Clau, daca aveai un teleobiectiv la tine, faceai o poza identica. Asa ca lasa chestiile astea cu meseriasii...
22 Oct
Ushba
Octavian Radu Topai
Romeo, se vede ca iti doresti foarte mult sa ajungi acolo. Sper ca la anul visele iti vor deveni realitate.
12 Oct
Comentarii înscrise de Octavian Radu Topai
<< [121-140] [141-160] [161-180]<  181-200 din 326
  > [201-220] [221-240] [241-260] >>