Comentarii înscrise de Aida Ghiea
 1-20 din 24
  > [21-24]
FotografieComentariuData
Mont Tremblant
Aida Ghiea
Mont Tremblant este numele localitatii si de asemenea "locul spre care se indreapta telecabina"! Muntele in sine nu este prea spectaculos de aceea am preferat varianta cu statiunea si lacul cu acelasi nume... Oricum, se zice ca ar fi cea mai faina statiune montana din America de est, in special pentru schi (diferenta de nivel ca la Poiana Brasov, 96 de partii, din care 60 luminate pana noaptea tarziu, peste 20 de telecabine, telegondole si telescaune...).
15 Nov
Lacul Stukely
Aida Ghiea
Chiar daca Cosmin si "Volcano people " sunt cam dezamăgiți, nu exista munți mai spectaculoși prin zonă(Québec)... Mie mi s-au părut faini...:-D
9 Sep
Albastru alb verde (1)
Mihai Nicolescu
Imi pare rau dar claritatea si definitia nu sunt asa de evidente...ci,, directional sharpen,, care sunt exagerate. Nota 9 cu indulgenta...:?
8 Iul
Brâu de nori
Mihai Ionescu
Prevad ca va ocupa primul loc. Felicitari!:-D:-D
6 Iun
Lacul Capra de pe Vanatoarea lui Buteanu
Vasile Stan
Frumoase amintiri! Noi am ajuns pe celalalt varf, a carei baza se vede frontal, dupa o noapte foarte friguroasa, petrecuta pe marginea lacului... Nota 10!:-D:-D
3 Iun
Brăduți înzăpeziți
Aida Ghiea
Buna intrebarea... Majoritatea sunt scanate la 300 dpi si apoi redimensionate, astfel incat sa se incadreze in cei 80 Kb admisi (ca si fotografia de fata...).
1 Iun
Sfinxul la apus...
Aida Ghiea
Din pacate am accentuat prea mult contrastul (era o poza mai veche, la care am lucrat ceva timp sa o retusez...), de aici si senzatia de platitudine... Mie mi-au placut insa culorile...:-)
1 Iun
Veverița pitică
Aida Ghiea
Multumesc la toata lumea pentru aprecierile pozitive pe care le-am avut!:-D:-D
1 Iun
Valea Mălăesti
Aida Ghiea
Multumesc asemenea, Teo!:-D
1 Iun
La coborâre...
Aida Ghiea
Nu Adrian, nu am coborat pe Jepii Mici anul asta, dar presupun ca situatia e asa cum o prezinta Cristi...
1 Iun
La coborâre...
Aida Ghiea
Referitor la dimeniunea pozei, acestea sunt dimensiunile admise (poza e scanata, retusata putin si contine multe culori...).

Referitor la faptul ca e neterminata, buna sesizarea...intr-adevar am taiat partea de jos unde era si subsemnata (daca o excludeam pe cea de sus, tot nu dadea bine...lipsa de perspectiva, presupun...:?
1 Iun
Popas prin poveste
Adrian Popovici
Faina poza!!!:-D:-D:-D
1 Iun
Mount Rainier - Glacierul Nisqually
Chris Chisu
O fotografie de exceptie, intradevar!:-D:-D:-D
1 Iun
Aida
Aida Ghiea
Multumesc la fel, Andrei!:-D
31 Mai
Aida
Aida Ghiea
Buna Cosmin!.... Multumesc pentru aprecieri! Pozele sunt chiar dragute numai???:? Referitor la nume, cel putin asa scrie in acte,...ar trebui sa-mi iau un pseudonim de artista?...:-D:-D
30 Mai
Aida
Aida Ghiea
Bine te-am gasit Teodor!:-D
29 Mai
Perete in Padina lui Călineț
Cătălin Tudora
Foarte frumos. Pacat ca nu lumina soare din spate...:-)
29 Mai
Crucea Eroilor
Aida Ghiea
Traseu de weekend: Busteni-Jepii Mari-Cabana Caraiman-Jepii Mici...:-D
28 Mai
Tăul Țapului
Aida Ghiea
Traseu: Cabana Pietrele, Valea Galesu, Portile Inchise, Vf. Papusa, iar de acolo ne-am ratacit din cauza cetii, reusind sa coboram in cele din urma in Valea Rea...:-)
28 Mai
Tăul Pietrele
Aida Ghiea
Traseu:Cabana Pietrele, Valea cu acelasi nume, Saua Bucurei, Bucura 1 si apoi pe creasta pana-n Saua Retezatului, coborarea pe Valea Stanisoarei. Din pacate a fost cam noros...:-(
27 Mai
Comentarii înscrise de Aida Ghiea
 1-20 din 24
  > [21-24]