Comentarii înscrise de Ducu Gheorghiescu
[1-20]<  21-40 din 290
  > [41-60] [61-80] [81-100] >>
FotografieComentariuData
Arca
Ducu Gheorghiescu
Catalin, am sa neglijez "spiritul Craciunului", care, pe mine unul ma patrunde foarte greu, ca orice teatru ieftin din jurul nostru, si am sa iti spun in fata ca iau comentariul tau, cu toate vorbele mestesugite pe care le-ai strecurat, ca pe un atac. La care am sa raspund cu un "contraatac", multumindu-ti pentru reclama deosebita pe care ai facut-o stinei din Lespezi, ca tot ai adus vorba de ea, si fiind convins ca ti-ai adus si tu "modesta" ta contributie la popularea excesiva a zonei (mizeria aia de roza a vinturilor de pe vf. Lespezi, cele 4 grupuri care au facut revelionul 2005-2006 in stina, consumind in 4 zile absolut toate lemnele, care altadata ajungeau pina prin luna mai si altele).
Iar Hume, care bag sama ca se vrea membru al acelui grup de sudisti habotnici, nu poate mai mult nici cu educatia nici cu bunul simt. Pentru ca, raminind putine pe lumea asta, le-a lasat montaniarzilor adevarati, ce functioneaza pe baza de teorii fiabile/viabile. Mult succes.
Si pa.
27 Dec
Cețuri
Laura S
Laura, din pacate, la poza asta zgomotu nu e doar IN poza ci si pe linga ea.:-?

Carmen, Sigrid, cine spera sa dispara frustratele de pe saitu asta se inseala amarnic... Va dau dreptate, lipseste calificativul: "Pentru dumneavoastra, doamna, oricind excelent".:-?

Daniela, sa treci pe la casieria alpinet.org sa-ti iei banii pentru pusul bine cu adminii:-D:-P
8 Dec
Povestea copacului fără pădure...
Emi CristeaAdministrator Alpinet
Compozitia mi se pare dezechilibrata. Padurea nu e suficient de departe incit sa dea senzatia de izolare. Coltul din stinga jos, subexpus fiind, nu ajuta deloc compozitia.
6 Dec
Dune
Ducu Gheorghiescu
Emi, daca te uiti mai bine, o sa vezi ca exista o alta orizontala a norilor. Iar marea, plafonu ala babanu, chiar nu e orizontal. Erau momente cind inspre sud cobora si in nord se inalta.
5 Dec
Dune
Ducu Gheorghiescu
Hume was there:-)
5 Dec
Dune
Ducu Gheorghiescu
Huh:-D Nu sint deloc un fan al postarii pozelor de format mare pe net.:-D
5 Dec
Dune
Ducu Gheorghiescu
Cosmin, timpul 1/50, diafragma 9, focala 400mm. Asa erau norii.:-)
5 Dec
Arca
Ducu Gheorghiescu
Cum era de asteptat, de pe o muchie sudica a Fagarasului:-D
5 Dec
"Reflexoterapie"
Gelu T
Foaie verde mar zemos/Secaturile-s mai jos/Deci te rog, ia seama bine/Ca esti mai sudist ca mine:-P
21 Nov
"Reflexoterapie"
Gelu T
Fotografi buni pe-acolo, pe la voi, prin N/D ucsoara:-D
17 Nov
Oranj
Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet
Daniel, traim intr-o lume trista...ai inceput sa-ti dedici singur norishori...:-?
24 Oct
Independence Day
Emi CristeaAdministrator Alpinet
Deci clar, Sigrid o sa ia Premiul Alpinet pentru Hiperactivitate 2006:-D Nu e poza la care sa nu comenteze, da' nu oricum, ci cu urmari:-D
24 Oct
Biserica - Pestera Ialomitei
Alina Z
Scuze Alinei... Poza este foarte buna.
23 Oct
No.2 & No.4
Mihai Nicolau
De ce-o fi trebuit atita cer...
23 Oct
Croșetând...
Claudiu Szabo
Frumos, frumos...
23 Oct
Biserica - Pestera Ialomitei
Alina Z
Frumoasa istoria bisericii. Dar totusi...chiar o fi stind Dumnezeu sa numere cite lacasuri ridica unu sau altu? Ca sa le dea bonusuri sau pedepse? Shi, cu riscul de a continua discutia aprinsa declansata de Cosmin, merita sa slutim natura/muntele cu niste constructii omenesti? Fie ele si pline de cruci, fie ele oricit de simboluri, parca o bucatica de pajiste si un copacel ar fi aratat mai bine... PAREREA MEA.
23 Oct
Fund cețos...
Ducu Gheorghiescu
Paul, prefer sa traiesc viata, nu sa stau s-o analizez atit de adinc incit sa nu mai inteleg nimic. Poate suna a superficialitate. Dar nu ma intereseaza. Am luat nota de nemultumirea ta vizavi de descrierea pozei. Si va propun, tie si fetelor, sa ne oprim. Cel putin la poza asta, ca doar mai sint si altele.:-D:-D:-D
23 Oct
Fund cețos...
Ducu Gheorghiescu
Paul, orice feedback e un feedback:-) Si e binevenit. Si pe undeva iti dau dreptate. Cele scrise de mine nu reprezinta nici pe departe o proba de cultura sau de nivel ultraelevat. "Versurile" mele sint doar o mostra de relaxare.
Natura e relaxata. Pe forumurile de literatura, unde textele tale ar face cu siguranta furori, e posibil ca relaxarea sa para vulgaritate. Dar, cred eu, nu si pe alpinet. Alpinet care e si al tau la fel cum e si al meu.

Din pacate, formularea "alpinetul tau..." din finalul comentariului imi da adevarata dimensiune a spuselor tale. Si ma face sa cred ca, uneori, sau, de cele mai multe ori, sub frazele alambicate, pline de neologisme si citate din cele mai groase si mai cu pretentii carti si manuale, se ascund crispari, frustrari si nemultumiri mult prea impietrite de timp ca sa se mai poata face ceva.:-)
20 Oct
Fund cețos...
Ducu Gheorghiescu
Galeria din Fundu Caprei, domnu Pontos. Si domnu' Szabo.:-)
19 Oct
Fund cețos...
Ducu Gheorghiescu
Evident ca intimplator:-D
19 Oct
Comentarii înscrise de Ducu Gheorghiescu
[1-20]<  21-40 din 290
  > [41-60] [61-80] [81-100] >>