Comentarii înscrise de Alfred Fellner
FotografieComentariuData
De sezon...
Șerban Minescu
Salut Serbane! Am si eu o nelamurire: unde erai pana la urma, in Retezat, dupa cum scrie la localizare sau prin Cibin/Lotrului cum rezulta din imagienea de Google din partea dreapta?
8 Mar
Și dacă nu mai sunt cuvinte...
Emi CristeaAdministrator Alpinet
TheNootz, zece este un numar nu o cifra. Atata mi-e de ciuda ca n-am putut veni si eu in tura asta cum nici nu va pot spune.:-?
20 Iul
Happy
Lumi B.
Lumi! Ce-i cu atatea poze in ultima vreme? Vrei sa intri in concurenta cu TheNootz si Emi la numarul de poze schimbate?:-D
20 Mar
Trupele speciale Ciucas la odihna
Alfred Fellner
Cu o licoare magica: calda dulce si colorata... zisa si ceai:-)
1 Mar
Întâlnirea Alpinet 2006
Emi CristeaAdministrator Alpinet
In extrema stanga (nu c-as fi extremist), cu tricou negru si sapca cu sigla alpinet (sigla nu se vede in poza, cine-o fi facut-o?) iurs truli... A nu se confunda rozul "cercetatorului stiintific" cu rozul Irinei...:-D
16 Nov
Încă un membru al trupelor speciale Ciucaș
Alfred Fellner
Theo, n-am fost eu pe Tziglaile mari, si cred ca nici Sigrid n-a fost in tura asta, dar, daca bine tin eu minte pe unde a fost facuta poza, asta era reperul cel mai apropiat:-)
27 Iul
Încă un membru al trupelor speciale Ciucaș
Alfred Fellner
N-am pus-o aia cu ceaiul ca parca prea stateam tolanit. Cat despre echipamentul folosit, intr-adevar e cam nefericita formularea, ce zici de "un aparat a carui marca nu se poate dezvalui, in spatele caruia se afla Sigrid"?
Cristi: Nu. De ce?
Hello Irina!
27 Iul
Eu-Alfi
Alfred Fellner
Din care desene animate Minnie?:-? Ca eu nu stie decat de "Alf" care era un fel de papusa intr-un serial, si de "Alfie" din filmul omonim de anul trecut...:-)
6 Mai
Comentarii înscrise de Alfred Fellner