Comentarii înscrise de Mihai Nicolau
FotografieComentariuData
Imi fac de cap:)
Hușanu Irina
tu esti domnitza de la My Dying Bride? :-)
13 Iul
Buburuza
Mihai Nicolau
eh... o inspiratie de moment, in prima clipa in care am vazut imaginea respectiva, de undeva de langa zaplaz: mai, zici ca-i o buburuza!
3 Dec
deasupra marii de nori
Partheniu Cezar
marea, digul, stabilopozii :-)
26 Nov
Acoperisul Romaniei
Ioan Stoenică
ai dreptate, nasolitara vreme ai prins
20 Nov
Deasupra oricarei griji...
Ioan Stoenică
despre vremea asta povesteai?... ai facut surf pe marea de nori?:-D
20 Nov
Deci, după cum spuneam...
Mihai Nicolau
Da, dar catre ce-ar mai fi aratat domnu' cu pantaloni scurti?:-D
10 Nov
Ciobănaș cu trei sute de oi
Mihai Nicolau
si berbeci... iar in prim-plan: oaia ce neagra a societatii! proscrisa ciucasului!:-D
2 Nov
Bucșoiu
Sorin Rechițan
Wow!
... si-n zare, Postavaru!
E recenta? A nins pe-acolo?
31 Oct
Dintr-o privire
Emi CristeaAdministrator Alpinet
De mare angajament!
31 Oct
Albă-albă
Mihai Nicolau
am fost la un schi mic pe la inceputul lui martie. la azuga. zoomu' e de 8x, doar. da' ce bun e!
de zece ani ma strofoc sa urc si eu valea alba si nu reusesc. si cred ca nici anul asta... m-am si documentat despre ea, poze, jurnale, plus din cartea lui emilian cristea (coincidenta de nume, oare?) cu traseele alpine din bucegi, precedata de o parte cu traseele turistice (facuta de altcineva, nu-mi amintesc numele) pe care am reusit s-o pierd. oi fi dat-o cuiva si nu-mi amintesc. daca o are cineva, va rog frumoooos, as vrea s-o copiez!
31 Oct
Ciobănaș cu trei sute de oi
Mihai Nicolau
fotografia am inscris-o la instantanee. stiu eu ce sa se fi intamplat cu pozele tale... oricum, va multumesc pentru aprecieri!
28 Oct
Mă zbat între lumină și întuneric. De sus, cat cu privirea să aflu soarele de unde vine...
Alex GĂVAN
FELICITARI!!!

cat despre polemica iscata privind poporul nostru cel preacurat, imi dau si eu parerea: un numar mic de indivizi reusesc sa ne strice infernal imaginea peste hotare. am stat in milano si mergeam la un call center situat in imediata vecinatate a cartierului general al infractorilor romani din urbea lombarda - porta venezia. ce mi-a fost dat sa vad acolo, n-am reusit sa vad in treizeci de ani de trait pe meleagurile mioritice. ca in toate domeniile, produsele cele mai bune ajung la export, iar infractionalitatea nu face exceptie. as putea sa povestesc ore despre contactul inerent pe care l-am avut cu cea mai josnica spetza romaneasca. asta ne face noua imaginea dincolo, din pacate, iar imaginea pe care o avem in ochii strainilor este principala componenta a perceptiei noastre despre noi insine. si iata cum ajungem sa fim atat de influentati de o patura de indivizi pe care de fapt nici nu-i cunoastem, nu i-am vazut, cei mai multi dintre noi, niciodata... da, romania e plina de rele, dar nutresc speranta ca, daca nu vor fi eradicate, macar se vor diminua treptat.
iar noi... sa mergem cat mai mult pe munte, sa inspiram aerul tare de sus si sa fim inspirati de sus... Alex are o contributie majora la asta!
23 Oct
v-am prins, derbedeilor!
Mihai Nicolau
multumesc pentru aprecieri! cred ca a fost doar conjunctura... intr-adevar, s-ar putea sa isi faca veacul prin zona si nu se sperie de turisti, deoarece ne-am apropiat colosal de el - la vreo trei metri. individul s-a prins, evident, dar nu s-a sinchisit prea tare. si intr-adevar e tzap. nu stiu cum il recunoasteti voi dupa mutra, banuiesc ca dupa coarne (femelele au? nici nu stiu!), aveti mai multa experienta... eu am presupus asta dupa smocul de par de pe abdomen. mai am si alte poze de la "intalnire", poate o sa mai pun.
23 Oct
Nu mă uita
Dan Oros
nu, nu v-ati prins. comentariul se pune singur, poza se pune singura si, daca apesi pe un anume buton, se si face singura:-D
29 Mar
Manastirea Barsana
ioana brencea
cam cand e facuta poza? nu cumva mai de mult? am fost in vara asta si mai "inflorisera" niste cladiri si un gard... poate ma-nsel:-)
8 Nov
Marele Grohotis
Dan Pătârniche
pacat ca din pozele de genul asta nu-ti poti da seama de inclinarea pantei. iar in cele din care reiese inclinarea nu reies dimensiunile situatiei... ah, ce pofta mi-ai facut sa merg sa ma mai "dau" pe grohotis!
30 Sep
Yes, I am falling... How much longer till I hit the ground?
Mircea Dinca
nu tocmai... e din "lost control"
17 Apr
La firul ierbii
Alexandru LăpușanAdministrator Alpinet
si daca te uiti mai de departe se vede campu' mov, nu? :-)
17 Apr
Yes, I am falling... How much longer till I hit the ground?
Mircea Dinca
i can't tell you why i'm breaking down... do you wonder why i prefer to be alone? :-)
12 Apr
Comentarii înscrise de Mihai Nicolau