Comentarii înscrise de Viorel Borteș
[21-40] [41-60] [61-80]<  81-100 din 831
  > [101-120] [121-140] [141-160] >>
FotografieComentariuData
Înzăpezit
Sebi Ene
Te miri că nu s-a prăbușit! Faină!
24 Feb
Cetate
Ioan Ștețca
Cu permisiunea lui Ioan, voi încerca să fac un mic tur al Cetății.
De la stânga la dreapta cum privim, se poate distinge vag Crucea Caraimanului sub care se lasă spre est Creasta Picăturii. De la Releul de pe Coștila, tot spre est, Creasta Văii Albe (între cele două Valea Albă, se vede destul de bine Peretele Albișoarelor) și Creasta Vulturilor. Mai slab conturată Creasta Coștila-Gălbenele și, foarte frumos expus spre nord abruptul Coștilei sub care se află cunoscuta Vale a Cerbului. Urmează creasta puternic zimțată a Morarului și Creasta Balaurului (Bucșoiul Mic) separate de Valea Morarului. Până aici toate au orientare aproximativă vest-est. În centrul imaginii, orientat nord-sud, Bucșoiul Mare. Calitatea imaginii ne permite să vedem Stația Meteo de la Omu. Valea Mălăiești (undeva pe sub pata aia luminată este Cabana Mălăiești) și Muntele Padina Crucii. Se văd bine Hornurile Mălăiești și Vârful Scara. Muntele Țigănesti (și Hornurile Țigănești), Muchia Clincii perpendicular pe el, iar în extrema dreaptă Muntele Velicanu. Încă o dată toată admirația pentru claritatea imaginii. În planul mai apropiat sunt doi munticei, cabana Diham este intr-una din poieni. Azuga n-are cum să se vadă de aici, între cei doi brazi din dreapta este o poiană, spre valea Glăjăriei și spre Râșnov. Nu bag mâna în foc(mă ghidez după orientare) dar e posibil ca fotografia să fie făcută din Postăvarul!
15 Feb
Bucegi
Gabi Mihailă
Cred că era mai bine dacă la localizare puneai Piatra Craiului, sau, mai punctual, Valea Bârsei, că există și ea în listă. Altfel fotografia e super, facută la o oră a după-amiezei care a permis contrastul de lumini și umbre!
15 Feb
Ref. Ascutit
Gabriel Pătruț
Cezărică, e zăpadă acum de-ți intră și-n bocanci, ca să fac o glumă apropos de ce se vede în poză. A nins mult în ultima vreme, destul de liniștit și s-a depus! Ziua e destul de cald dar noaptea e încă ger, se merge bine!
15 Feb
Contre jour
Soare George
Da, da, daaaaaaaa! Faină de nu se poate!
11 Feb
sponser dog: P
Ciprian Lolu
Banditul tot Bandit rămâne!
27 Ian
Poieni sub Bucșoiu
Cristea Melinda
Măi, măi, ce vizibilitate dacă se vede așa bine Poiana Izvoarelor!
26 Ian
Spectrul din Brocken
Iulius Carebia
...paranormale, flame violet/albastre, sau fenomene naturale cum ar fi vremea superbă? Faină poză!
26 Ian
Fără griji...
Teo Paraschiveanu
Amândouă, Radu' taichii, amândouă, că dacă n-ar tropăi p'acolo nici poze mișto n-ar face! Că doar nu le-o lua de pe... Alpinet!:-D:-D:-D
21 Ian
Fără griji...
Teo Paraschiveanu
Păi...de ce să pună? A fotografiat vârful și cabana, nu stația meteo, nu eventuali plimbăreți pe acolo. Mie îmi place așa cum e, iar Teo dovedește consecvență în tropăielile lui prin Bucegi!
21 Ian
Musashi
vlad andrei mihaescu
Faină, faină...da' de ce i-ai zis așa?
19 Ian
ascensiunea
adrian munteanu
La trasee, la parapantă sau la plimbare?
19 Ian
Defrișări masive în zona Grindului
mihai marius barbu
E condamnabil faptul că se taie! Dar mai condamnabil mi se pare faptul că mii de metrii cubi de lemn sunt lăsați să putrezească acolo în timp ce mulți oameni au ajuns să-și taie pomii de prin curți pentru foc.
15 Dec
Tașbuga
Paul Airinei
Îmi place, numa' mă nedumirește titlul!?
9 Dec
Întoarcerea la laguna albastră
Cristian-Alexandru Catana
Faină, faină!
9 Dec
No comment
DANIEL ALBERTO GRECU
No comment!
4 Dec
Incotro?
Andreea B
Interesante și în sepia, nimic de zis!
25 Nov
High Hopes
Romeo Cretu
Măăăăăăăi, ce-mi place poza asta!
16 Nov
Privind la Crai....
Dan IzvoreanuAdministrator Alpinet
Bine mă băiatule, să nu dați voi o fugă până la mine!
7 Oct
Curmatura si refugiul refacut.
marius stătescu
He he heeee, Cezărică, ce mai cantonamente făceam aici, câte două săptămâni în miezul verii! Cocoț de dimineața până seara și ca "desert" câte o mică peștereală prin găurile de pe acolo!
3 Sep
Comentarii înscrise de Viorel Borteș
[21-40] [41-60] [61-80]<  81-100 din 831
  > [101-120] [121-140] [141-160] >>