Comentarii înscrise de Bogdan Apostoaia
FotografieComentariuData
Mai spre coada lacului iovanu
Bogdan Apostoaia
Mulțumesc mult pentru informații. Nu știam denumirile pâraielor. Cu mașina se poate ajunge doar dinspre Câmpul lui Neag. Dacă încerci să vii dinspre Cerna sat rămâi blocat undeva la mijlocul lacului Iovanu pentru că drumul e surpat de anul trecut (nu știu dacă l-au reparat din luna Mai anul acesta, când am fost eu) - vezi linkul: http://www.panoramio.com/photo/11819641

Da, ai dreptate, cam răsar pensiunile ca ciupercile după ploaie. Dacă se face drumul, au dat lovitura, dacă nu... Eu unul aș prefera să nu se facă, nu de alta dar dacă se face cred că va deveni o Valea Prahovei 2 și o să ascultăm manele la barajul Iovanului
30 Oct
Cazanele Dunarii
Bogdan Apostoaia
Cu IE a mers. Problema era că blocasem IE cu firewall-ul. Am repornit calculatorul fără firewall și a mers.
Totuși nu cred că ar fi prea greu să fi convinsă interfața să meargă și pe alte browsere. Mie nu-mi place IE și îl consider periculos pentru calculatorul meu.

Ptr. Adrian Alexandrescu - facem petiție la Micro$oft să porteze IE pe Ubuntu:D.
28 Oct
Vârful lui Stan dinspre Cerna
Bogdan Apostoaia
Mda... cam asa este. E una din ultimele poze făcute cu Z3-ul, care a sucombat din cauza unor ploi pe care le-am prins la Herculane. A inceput prin pierderea focalizării și apariția unei tente de roșu în fotografii. De vreo câteva ori am exagerat cu corectiile și se pare că acesta e un exemplu.
28 Oct
Cheile Corcoaiei
Bogdan Apostoaia
Mersi fain!! Dar nu eu sunt "vinovat" - e mai ușor să faci fotografii faine atunci cand ai un subiect adecvat. Oricum, încă nu am reușit să fac poze care să redea într-un procent rezonabil frumusețea unui loc.
28 Oct
Cazanele Dunarii
Bogdan Apostoaia
:-(Frustrant. Butonul de salvare de la formularul de modificare a datelor fotografiilor, nu funcționează. Greșesc eu ceva? Am completat toate câmpurile, chiar dacă nu erau obligatorii.
28 Oct
Cazanele Dunarii
Bogdan Apostoaia
:-/ Se pare ca ai dreptate. Corectez imediat. Mersi fain pentru atentionare:-)
28 Oct
Comentarii înscrise de Bogdan Apostoaia