Comentarii înscrise de Sorin Untu
 1-20 din 32
  > [21-32]
FotografieComentariuData
Răsărit în Ceahlău
Sorin Untu
Multumesc.
28 Nov
Marmolada
Sorin Rechițan
Minunata!
6 Apr
Insule în Ceahlău
Sorin Untu
Chiar nu stiam ce varfuri se vad. Multumesc mult.
18 Feb
Insule în Ceahlău
Sorin Untu
Da, o idee, mersi. Pentru ca am vrut sa am si soarele, am fost nevoit sa incadrez cam la mijloc. Cred ca uneori merge sa incalcam regula.
15 Ian
Apus în Călimani
Sorin Untu
Multumesc.
13 Dec
Munții Bistriței
Sorin Untu
Multumesc.
21 Ian
Valea Scorota și o parte din Creasta Oslea
Cosmin-Ovidiu Stan
Foarte frumoasa, imi place mult.
13 Dec
Răsărit în Ceahlău
Sorin Untu
Multumesc.
29 Nov
Spectrul din Brocken
Dan IzvoreanuAdministrator Alpinet
Si pe mine ma amuza ca am primit nemeritat un OK la o poza de 9 sau 10. Imi pare rau, dar consider ca n-a fost corect. Poza (a mea), fara filtre, sau fara sa fi folosit mai multe cadre imbinate manual. Pana una alta intr-adevar frumos moment surprins in acesta poza, Dane. (Imi pare rau ca reactionez asa, dar mie imi place sa le spun oamenilor direct in fata ce ma supara, mai ales cand mi se face o nedreptate, nejustificata).
26 Nov
Taul Portii
Florin Stana
Frumoasa imagine
15 Nov
Rododendron pe Vf. Leaota
Sorin Untu
Multumesc.
20 Oct
Pădurea misterioasă
Sorin Untu
Multumesc Daniel.
15 Mai
Momente magice în Ceahlău
Sorin Untu
Asa este.
23 Mar
Magical moments
Sorin Untu
Domule Malin, acesta poza merita nota 6? Cata rautate la unii, care nici macar nu posteaza poze si astfel nu stiu cum poate fi acolo sus pe munte si care probabil, chiar daca a fost, n-a surprins vreun moment real, dar care sa para ireal, momente rare, unice care vor face ca si poza sa fie unica si irepetabila. Poza nu este suprasaturata, nu este din 3 expuneri diferite (daca asta te-ar deranja) si irealul a fost cat se poate de real. Momentul in Ceahlau sigur se va repeta, dar intr-un alt mod.
Ce pacat ca nu exista o metoda de ai pedepsi pe cei care isi bat joc de munca celor care urca pe munte.
22 Mar
Momente magice în Ceahlău
Sorin Untu
Acesta poza nici macar nu vroia sa fie primita initial in Top, m-am sesizat si am mers pana acolo, incat le-am trimis poza in original celor din conducerea Alpinet, ca sa vada ca momentul este cat se poate de real, incat au primit-o dandu-si seama ca nu este ireala, cauzata de vreo prelucrare, abuziva, artificiala.
22 Mar
Momente magice în Ceahlău
Sorin Untu
Oare ce dovezi sa mai aduc, cum sa va lamuresc ca defapt cele doua poze cu momente magice in Ceahlau, nu sunt deloc ireale, prelucrate doar usor si nu din 3 expuneri diferite (daca asta v-ar deranja) si deloc suprasaturate.
Am gasit un comentariu de-al domnului Cristi Malin, in care era deranjat ca de la Rechitan incoace, se satureaza prea mult pozele si ca astfel par ireale.
Astfel, intuiesc notarea OK data de domnul Malin fix la cele doua poze, in care am surprins momente unice, rare pe munte, poze care fara sa fiu subiectiv, macar pentru momentul surpins merita de la imi place in sus.
Multa rautate la unii, sau sa zicem a crezut ce-am zis mai mult. Fals domnu, imi doresc sa te intalnesti si tu cu asa momente unice pe munte ca sa nu mai crezi ca unii facem poze false si ca asa nu exista in realitate.
22 Mar
Creasta Bâlii
Cristian Gabriel Ruică
Minunat!
11 Mar
Răsărit în Ceahlau
Sorin Untu
Salut, asa este, era mai bine mai mult cer. Multumesc.
7 Mar
Ceață
Cristian FlueraruAdministrator Alpinet
Imi place mult.
14 Dec
Anotimpuri
Soare George
Superba!
14 Dec
Comentarii înscrise de Sorin Untu
 1-20 din 32
  > [21-32]