Comentarii înscrise de CSABA IAKOB
[21-40] [41-60] [61-80]<  81-95 din 95
 
FotografieComentariuData
Panorama de pe virful Bucura I
CSABA IAKOB
Si este facuta de pe virful Bucura 1!
8 Apr
Panorama de pe virful Bucura I
CSABA IAKOB
Pentru Dl. Iulius! Am uitat sa pomenesc si de virfulTapului(sau Capul Vaii Rele) dar daca te uiti in stinga imagini se vede o mica ''piramida''care este virful Mare(o recunosc dupa forma inconfundabila)
8 Apr
Lacul Peleaga
CSABA IAKOB
Multumesc Dl. Lucian intr-adevar este lacul Peleaga.
8 Apr
Crucea Voinicului
CSABA IAKOB
Multumesc D-nei Claudia Irina Deleanu pentru informatia privind denumirea acestei flori. Nu stiam denumirea exacta si am crezut ca este o primula. Multe multumiri inca odata. Numai bine!
6 Apr
Panorama spre Fereastra Zmeilor și Buteanu
CSABA IAKOB
Pt. d-ra Mihaela! Mi-ar fi placut sa fi venit si eu in aceea tura din m-tii Tarcu. Sorin mi-a povestit multe despre tine si dl. Ion. Poate ne vom intilni vreodata la munte. Sa auzim numai de bine. Te pup! Pa!
15 Mar
Panorama spre Fereastra Zmeilor și Buteanu
CSABA IAKOB
Pentru Dl. Eugen Vladareanu si D-na Mihaela -Alina Radu. Aveti amandoi dreptate am stat si am reflectat asupra pozei si intr-adevar in stanga imagini se afla Vf. Vanatoarea lui Buteanu si continua cu Vartopelul(sau Fantana?). Muchia este Albota, iar in gaura (in ''V'') se afla Fereastra Zmeilor si ''La trei pasi de moarte''(in poza nu se vad). Domnul din imagine urca pe Vf. Arpasul Mic. Va multumesc pt.observatie. Mai am poze facute de pe muchia Taritei si se aseamana oarecum. Am sa trimit una in zile urmatoare. Salutari si sa auzim de bine!
8 Feb
Panorama spre Fereastra Zmeilor și Buteanu
CSABA IAKOB
Pentru D-na Mihaela -Alina Radu. Daca ma uitam mai repede pe poza de membru iti spuneam ca te cunosc de la Dl. Sorin Bezdedeanu zis ''Coakerul'' din Medias, care mi-a povestit de excursia facuta impreuna de tine si cu Dl. Ion cu el in muntii Tarcu acum 5-6 ani. Am vazut poze la el cu tine si Dl. Ion, si te-am recunoscut. Sorin iti poate confirma ca eu nu mint si poza este facuta in locul pe care ti l-am descris. Imi este un prieten foarte bun si am facut cu el multe excursii. Te pup! Pa!
7 Feb
Panorama spre Fereastra Zmeilor și Buteanu
CSABA IAKOB
Pentru D-na Mihaela - Alina Radu. Poza a fost facuta de pe muchia Taritei:in stinga imagini se vede virful Vanatoarea lui Buteanu si Vf. Vaiuga, iar muchia care se vede este Albota. In plan apropiat este muchia scurta a Podragului. Tot ce ti-am scris este adevarat. Te salut si numai bine!
7 Feb
Valea Doamnei
CSABA IAKOB
Pentru Dl Florin Calbaza. Multumesc pentru apreciere la pozele facute de mine, Nu sunt un profesionist in arta fotografica dar unele poze chiar imi reusesc. Multe salutari!
7 Feb
Răsărit de soare la lacul Călțun
CSABA IAKOB
Pentru Dl, Adriano Nero. Aceasta poza a fost facuta la inceputul luni septembrie, mai precis in data de 02.09.2008 si nu a fost modificata digital(nu sunt adeptul de a folosi trucaje, de a ''cosmetiza'' pozele). A fost facuta in jurul orei 07, 00, nu mai stiu exact. Va multumesc pentru aprecieriile facute asupra pozelor trimise de mine. Poza a fost facuta cu un aparat digital Canon Powershot A 520. Salutari si numai bine!
7 Feb
Răsărit de soare la lacul Călțun
CSABA IAKOB
Multumesc de aprecieri dl. Lori Balogh. Mai am asemenea poze din aceeasi excursie dar am sa le trimit curand, deoarece am o multime de poze pe care nu stiu care sa le trimit, deoarece sunt foarte reusite si nu pot sa ma decid pe care sa o trimit mai intai. Va doresc toate cele bune. Salutari!
7 Feb
Lacul Avrig
CSABA IAKOB
Pentru Dl. Nicu Nicolesc. Probabil d-voastra sunteti linga lac, intr-adevar a fost facuta in luna iunie 2008, mai precis in data de 22 iunie. Daca imi trimiteti o poza cu d-voastra poate imi aduc aminte ca vam vazut. Intra-adevar am urcat cu un prieten si un catel ciobanesc. Va doresc toate cele bune! Va salut si multumesc de remarca d-voastra. Numai bine.
7 Feb
Vârful Lespezi - Călțun, Lacul Călțun și Vârful Negoiu
CSABA IAKOB
Pentru Dl. Serban. Va multumesc pentru observatie. Din graba am scris Laita in loc de Laitel. Sa auzim numai de bine. Va salut!
7 Feb
Lacul Avrig
CSABA IAKOB
Domnule Dan Izvoreanu! Imi cer scuze pentru ca am omis sa descriu mai multe detalii despre zona in care a fost facuta aceasta poza. Fiind prima poza trimisa de mine pe Alpinet mi-a scapat acest detaliu, in poza se vede intr-adevar o mica ''balta', dar va spun sincer ca este locul unde lacul Avrig se revarsa printr-o mica cascada in Valea Mare a Avrigului(cascada se formeaza numai in luniile ploioase de primavara si vara);mai jos exista o cascada permanenta(deasupra stinei din Valea Avrigului, pe marcaj punct albastru). Aceasta poza a fost trimisa initial pentru a aparea ca profil la comentariile mele pe acest site. Nu puteti sa negati faptul ca nu este Lacul Avrig, daca doriti va duc cind doriti in locul unde a fost facuta poza. Fiind un prieten vechi de al familiei de cabanieri de la cabana Barcaciu Petre Ioan si Mariana sau de catre cunoscuti,, nea'' Petre si ''coana'' Mariana, merg prin zona Cabana Barcaciu-Lacul Avrig -fostul Refugiu Suru de cel putin 5-6 ori pe an(deci cunosc zona foarte bine). In plus locuind in Sibiu zona muntilor Fagarasii imi este foarte cunoscuta, de asemenea zona Statiuni Paltinis - Refugiul Canaia si Muntii Lotrului - Cabana Prejba, poate o cunosc mai bine ca Dumneavoastra. V-am raspuns pentru ca m-ati suparat cu atitudinea dumneavoastra de a nega zona unde a fost facuta poza. De asemenea va sugerez sa va uitati si la poza trimisa de mine la sectiunea top foto, si spuneti-mi daca nu sunteti de acord cu zona descrisa de mine(mie personal daca imi aratati poza respectiva n-as fi stiut sa spun in ce zona este facuta aceea poza, dar fiind facuta de mine am stiut unde se afla) Si am un domn Romeo Cretu care mi-a aprobat cele declarate de mine unde se afla poza respectiva. Va admir pentru pozele frumoase facute de dumneavoastra sunt mai mult ca sigur superioare fata de ale mele, fiind facute cu un aparat foarte performant nu cu un aparat digital ca al meu Canon Powershot 520 care la ora actuala valoreaza 500-600 RON. Trebuie sa fiti de acord cu mine in privinta faptului ca multe zone montane(in special vaile) se aseamana foarte mult asa ca nu putem sa sustine ca o poza este facuta intr-un anumit loc, caci ne putem insela cu usurinta. De asemenea eu am cel putin 10 poze(din care una este chiar in top) reusite si apreciate de membri acestui site, dar sunt trimise pe contul unui prieten(nu-mi place sa ma laud cu poze si imi place sa trec la fapte si nu sa arunc vorbe in vint). In incheiere va doresc multa sanatate si sa aveti parte de cit mai multe drumeti. Toate cele bune!
30 Nov
LACUL PODUL GIURGIULUI
ARPAD BALAZS
Pentru prietenul meu Arpad Balazs. Cele spuse de el din pacate este o realitate la care nu poti ramane indiferent mai ales de c atre noi toti care iubim muntele. Pe linga faptul ca se taie padurea in prostie de catre sa spunem'' MAFIA '' lemnului, mai contribuim si noi prin aruncarea gunoaielor de tip:conserve, butelii de butan, borcane de sticla, ambalaje de tot felul si in ultimul rind cel mai periculos dupa parerea mea sticlele PET. Degeaba noi incercam sa facem o mica ecologizare pentru ca o doua zi este totul la fel cum a fost inainte. In toti muntii din tara in care am fost peste tot gasesti gunoaie la tot pasul mai ales in locuri unde nu te astepti. Eu va doresc toate cele bune si sa speram ca pe viitor se va schimba mentalitatea turistilor si vom pastra muntele mai curat. Va salut!
22 Oct
Comentarii înscrise de CSABA IAKOB
[21-40] [41-60] [61-80]<  81-95 din 95