Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: Marian Anghel <m...@yahoo.com>
Date: Thu, Jun 14, 2007, 4:02 pm
Subject: [a] tabara de catatare - initiere
Salut,

in perioada 30 iunie-8iulie 2007 ma ocup de organizarea unui stagiu de initiere in catarare, in Piatra Mare, valea Prahovei.
Spre deosebire de taberele precedente - vezi in arhiva listei mesajele anterioare - aceasta tabara se va desfasura in doua module, respectiv doua weekenduri (sambata-duminica) consecutive.

Pentru informatii suplimentare legate de locatia exacta, tarif, documente de inscriere etc., va rog sa ma contactati.

ture faine pe munte,
Marian Anghel
ghid montan
0745.33.50.25
0722.76.92.73

... In primul rand multumiri si felicitari pentru tabara, felul in care a fost organizata si mai ales pt ce am invatat in cadrul ei. Despre tabara, a fost mai mult decat ma asteptam, sunt foarte multumit ca s-a pus accentul pe siguranta, pana acum mereu aveam o oarecare frica la un rapel (fara autoasigurare). Am prins si cate ceva din tehnica de catzarat, opozitia de fortze, mutarea greutatii de pe un punct de sprijin pe altul, si chiar daca nu am reusit eu sa ajung in topul traseelor mai grele... macar le-am vazut si le-am inteles cu ce se mananca si aplicat cat m-au tinut pe mine tendoanele. Mi-ar fi placut sa fi fost mai mult timp, mai multe zile. (Pana Andrei, Bucuresti, aprilie 2007)

... Principalul aspect pozitiv: siguranta pe care mi-au oferit-o organizatorii taberei nu am avut nici un moment in care sa-mi fie frica sau sa ma simt nesigura, ceea ce mi-a permis sa fiu atenta la detalii. Alte chestii pozitive: atentia acordata fiecarui participant in parte... chestiuni de feedback etc. foarte importante din punctul meu de vedere, alaturi de multele informatii punctuale pe care le-am primit la intrebarile noastre. Am stat cateva minute sa ma gandesc la chestii mai negative, insa nu-mi vin in minte. (Ileana Negulescu, Ploiesti, mai 2007)

Aceasta tabara a fost un real folos pentru mine. Simt ca am o mai mare incredere in fortele proprii, iar cunostintele teoretice si practice pe care am reusit sa le acumulez in acest timp, imi vor fi de un real folos pe munte. Aceasta tabara a fost peste asteptarile mele si s-a desfasurat intr-un mod foarte armonios si sigur. (Rob Raul, Baia Mare, mai 2007)
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.There are no comments for this message
Login or register to comment