Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: Iulian Cozma <c...@mountainguide.ro>
Date: Wed, May 27, 2009, 2:54 pm
Subject: [a] Tabara Fotografica Etnografica
Salut,

un amic m-a rugat sa fac public urmatorul anunt.

Toate cele bune,
Iulian Cozma
www.mountainguide.ro

Tabara Fotografica Etnografica 13-18 iulie 2009 Tabara noastra isi propune, pe langa pregatirea tinerilor si mai putin tinerilor, in tehnica si arta fotografica, o explorare si o salvare, macar in imagini, tezaurului de traditii si a spiritualitatii poporului roman. Nu va fi neglijata nici frumusetea plaiurilor si a batranilor nostri.

Fotografii Anghel Marc si Octavian Chende va invita la o expeditie fotografica in muntii Apuseni, in perioada 13-18 iulie 2009, in localitatea Salciua pe Valea Ariesului jud. Alba (37 km vest de Turda). Va fi o mini vacanta, in care ritmul vietii de la tara ne va relaxa si ne va inspira, ne va deschide sufletele spre frumos, spre creatie. Vom fotografia cateva obiective turistice care se gasesc din plin in zona, la rasarit si la apus, vom vizita manastiri, sate uitate de timp, cu batrani intelepti si plini de viata.. Veti imbina utilul cu placutul, veti fotografia tot ce va place, fiind asistati si indrumati de cei doi fotografi.

Va invitam sa aduceti cu voi maxim 5 fotografii printate, in format maxim 20x30 pentru a va prezenta, si a prezenta tuturor colegilor o mica parte din creatia d-vs. De asemenea puteti aduce 20-30 fotografii in format digital pe care o sa le proiectam si o sa le comentam impreuna. In limita timpului disponibil vom aborda si prelucrarea digitala a fotografiilor.

A) Inscrierea: Se poate inscrie oricine a implinit varsta de 18 ani.. Inscrierea se face prin trimiterea unui email la adresa octavian@vox-lumen.com in care veti specifica numele, varsta, ocupatia, adresa, si mijlocul de transport cu care veniti. Veti primi un raspuns de confirmare a unui loc liber din cele 24 disponibile si posibilitatea de inscriere. Sunteti inscrisi dupa achitarea avansului de 50% din totalul de 800 RON pe numele Chende Octavian in contul RO 82 BTRL 0080 1202 H240 07XX Banca Transilvania cu specificatia "pentru tabara foto". Restul de 50% se vor achita in prima zi de tabara. Din motive organizatorice, cei ce achita integral pana in data de 12 iunie, vor plati 700 RON. Daca cineva doreste sa vina cu un membru al familiei sau un prieten care nu e fotograf, trebuie sa achite doar 550 RON reprezentand cazarea si masa (doar daca sunt locuri disponibile). In caz ca nu mai puteti veni, si ne anuntati pana in data de 3 iulie veti primi suma achitata inapoi, mai putin 30% cheltuieli comune. Dupa aceasta data banii se vor inapoia doar daca locul se ocupa de o alta persoana.

B) Transport: Cei ce nu vin cu autoturisme personale sunt rugati sa specifice atunci cand se inscriu, pana unde vin cu trenul, sau cu alt mijloc de transport, si la ce ora sosesc, pentru a-i ajuta sa ajunga la pensiune. Transportul la obiective se va face cu masini personale, pentru ca distantele sunt destul de mici, intre 6 si 20 km. In functie de dorintele d-vs, putem atinge si obiective mai indepartate.

C) Cazare: Pensiune rustica, camere cu doua si trei paturi, intr-o zona deosebit de pitoreasca.

D) Echipament: ghete usoare de vara, pelerina de ploaie, tricouri, haine mai groase pentru seara si vreme urata, palarie de soare. Echipament foto: Aduceti tot ce aveti pe acasa trepied, filtre, carduri, obiective, si daca nu uitati, si aparatul foto, chiar daca e compact. Daca nu aveti destula memorie pe card aduceti CD-uri sau DVD-uri.

E) Programul este stabilit dar va putea fi modificat in functie de vreme si de dorintele dumneavoastra. Luni 13.iulie dupa ora 16.00 ne vom intalni la pensiunea Poarta Zmeilor din localitatea Salciua (200 m dreapta din drumul national cand veniti dinspre Turda, este panou indicator)

F) Teme foto abordate: peisaj, portret, fotoreportaj, macro, panorame, fotografia de noapte, si orice va intereseaza si vom avea ocazia sa fotografiem.

Pentru orice intrebari va rugam nu ezitati sa ne deranjati la telefoanele si adresele email de mai jos: - Cluj Napoca Anghel Marc 0742 394866 marcanghel@yahoo.com
- Brasov Octavian Chende 0724 877895 octavian@vox-lumen.com
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.


Links to the Mountain Guide:
Muntii TRASCAU  
Muntii TRASCAU - Satul Salciua  


A photo [Not found]

An article [Not found]

A trail
Satul Coltesti-Sub Cetatea Coltesti-Valea Urdasului-La Izvorul Bedelenilor

 



There are no comments for this message
Login or register to comment