Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: <c...@mountainguide.ro>
Date: Fri, Feb 7, 2014, 4:52 pm
Subject: [a] Schi de tura la Cabana Barcaciu? Daa!
Schi de tura la Cabana Barcaciu? Daa!
Daca ai ajuns sa citesti acest text, e clar, inseamna ca esti pasionat de ski de tura. Si in general de mers iarna la munte. De aceea, te invitam la o tura de schi (de tura) la Barcaciu, editia a IV-a, care va avea loc in perioada 4-6 Aprilie 2014.
Programul este propus de Cabana Barcaciu in vederea promovarii schiului de tura ca activitate turistica de iarna pentru explorarea domeniului de ski de tura din nord-vestul Masivului Fagaras, si se adreseaza iubitorilor schiului de tura cu o experienta minima spre medie, dar care au o dorinta de Fe, si sunt interesati sau participe la dezbateri legate de schiul de tura, si bineinteles, la cateva ture in zona Barcaciu.
Programul este sustinut de: noi cei din linia-ntai (personalul de la Cabana Barcaciu), Serviciul Public Judetean Salvamont Sibiu, Iulian Cozma Outdoors Adventures , Montrek , Almontes si Elan ski Romania prin Killy prest din Brasov. iar la suporteri raspandaci ii avem pe cei de la Alpinet.org , Tribuna Sibiului si nu in ultimul rand clasicul canal de comunicare Feisbuc!
Echipamentul minim pentru participarea la acest eveniment, trebuie sa contina urmatoarele: schiuri si clapari de tura, bete de schi, piei de foca, coltari pentru clapari, piolet, lopata de avalansa, lanterna frontala, termos, 2 perechi de manusi, haine adecvate pentru ture de iarna, trusa de prim ajutor, pieps si sonda de avalansa (cei care detin).
Cazarea cu micul dejun te costa 45 lei pe noapte, de persoana. Stam bine cu ceaiul, berea, Pepsi-ul, clatitele, si cu mancarea in general....asadar, nu iti rupe spatele carand conserve, dauneaza grav mobilitatii din zilele urmatoare, si facem pariu ca vrei sa ne gasesti si la anu' tot aici! ;-)
Fiecare persoana inscrisa va participa la activitatile programului pe propria raspundere. La cabana cei inscrisi vor completa si semna un formular in acest sens.
Persoana de contact: Mihai Petre tel: 0740059805, barcaciu@yahoo.com.
Va asteptam,
Iulian Cozma
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.


Links to the Mountain Guide:
Muntii FAGARASULUI - Compl.Turistic Sambata  
Muntii FAGARASULUI  
Muntii ANINEI si Munceii DOGNECEI  


Comments
By crisdevil oreus - submitted on Mon, Feb 10, 2014, 5:13 am
ok
Comments for this message
Login or register to comment